Şimdi Ara

Kalp çarpıntısı ve baş dönmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
2
Favori
78.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bundan 2.5 ay önce falan bu şikayetlerle doktora gittim. İlk dahiliye bölümüne gittim kan testi yapıldı demir eksikliği ve b12 eksikliği denildi. Verdiği günden beri o ilaçları kullanıyorum fakat bu baş dönmesi ve çarpıntı geçmedi. Bu gün fark ettim kalbim çok şiddetli atıyo yani bedenim sarsılıyor. Gerçekten dışardan bakılınca kalbimin attığı falan görülüyor. Baş dönmesi için nöroloji, kulak burun boğaza falan da gittim oralardan bişi çıkmadı. Aralık ya da ocak aylarında bu kalp çarpıntısı şikayetiyle kardiyolojiye de gitmiştim gerekli tetkikler yapıldı hiç bir şey çıkmadı. spor yaparken falan da bi ağrı falan yok zaten. Doktorlar psikolojik dedi. Bende tüm bu belirtiler şöyle başladı: bi kere tansiyonum düşmüş bayılmıştım, o günden beri bayılmaktan falan korkardım arada bi çok kötü oluyordum bu korku yüzünden titriyordum falan aynı bir panik atak gibi ondan sonra başladı hepsi.(Bu arada yaşım 18 ve cinsiyetim bayan.)

Şİmdi benim sorum şu ben bundan nasıl kurtulcam bu sene öss ye hazırlanıcam ve bunların beni etkilemesini istemiyorum. Ben hala psikolojik olmadığına inanıyorum lütfen bir yardım ya??

• Anksiyete olabilir. Psikiyatriste danışın. Ne kadar erken başvurursanız o kadar iyi sonuç alırsınız. Psikiyatristin verdiği ilacı asla kafanıza göre bırakmayın önce bir danışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kardelen G.

Anksiyete olabilir. Psikiyatriste danışın. Ne kadar erken başvurursanız o kadar iyi sonuç alırsınız. Psikiyatristin verdiği ilacı asla kafanıza göre bırakmayın önce bir danışın.
    Geçtiğimiz günlerde gecenin bir yarısı ellerimin ve ayaklarımın uyuşması ile kalp krizi geçirdiğimi sanarak acile gittim bütün tahliller felan yapıldı EKG çekildi.Herşey normal.Doktor sende panik atak var dedi.Sakinleştirici iğne yapıldıktan sonra evre doğru yol aldım.İlk önce tekrar atak geçirmekten korkarak tekrar paniğe kapıldım ve tekrar geçirdim.İnternette hakkında araştırma yapmaya bile korktum.Daha sonra bunu çekeceğime araştırıp neymiş durum öğrenirim daha iyi olur diyerek araştırmaya başladım.Panik atak hastalarının bir çoğu panik atak olduğunu kabul etmiyorlarmış ve her türlü testi yaptırdıktan sonra bile hala kendilerinde bir hastalık olduğunu iddia ettiklerini öğrendim.Bu sayede biraz rahatladım.Çünkü acilde EKG vs yapılmıştı ve sonuç normaldi.Daha sonra panik atak yaşayanların benimle aynı şekilde hissetiklerini gözlemledim ve önemlisi bir dostumunda bu hastalıktan muzdarip olduğunu öğrendim.Onunla görüştümDurum hakkında enine boyuna konuştuk.Ataklar hala oluyor ama bunların boş düşünceler olduğunu bilerek rahatlamaya çalışıyor ve büyük kısımda başarıyorum.Bunun yanında kısa zaman sonra psikiyatirk yardım alacağım.Muhtemelen sizde de bu hastalık mevcut.Bütün tahliler yapılmış gerekli ilaçları kullandıktan sonra hala geçmediğini düşünüyorsunuz.Şikayetleriniz benim acile giderkenki şikayetlerim ile hemen hemen aynı.Acile giderken kalbim öyle çarpıyor öyle titriyordum ki ailem benden daha beyaz olmuştu.Hastalığım psikoloji olduğunu öğrediğimde rahatladım bir nebze ve biraz düşündükten sonra bu hastalığın bende yeni olmadığını neredeyse ortaokul zamanlarıma dayandığını farkettim.(üniversite okuyorum şu anda)

Sizin yapmanız gereken bir psikoloğa giderek durumu anlatmanız.Panik atak tehşisi koyulursa şayet bunun aslında bir hastalık olmadığını bir yaşam biçimi olduğunu kavramanız.(Genellikle sakin ve istediği gibi tepki veremeyenlerde görülüyormuş bu hastalık,stres ile etkisi artıyormuş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 16 Ağustos 2009; 14:47:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenus42

Merhaba bundan 2.5 ay önce falan bu şikayetlerle doktora gittim. İlk dahiliye bölümüne gittim kan testi yapıldı demir eksikliği ve b12 eksikliği denildi. Verdiği günden beri o ilaçları kullanıyorum fakat bu baş dönmesi ve çarpıntı geçmedi. Bu gün fark ettim kalbim çok şiddetli atıyo yani bedenim sarsılıyor. Gerçekten dışardan bakılınca kalbimin attığı falan görülüyor. Baş dönmesi için nöroloji, kulak burun boğaza falan da gittim oralardan bişi çıkmadı. Aralık ya da ocak aylarında bu kalp çarpıntısı şikayetiyle kardiyolojiye de gitmiştim gerekli tetkikler yapıldı hiç bir şey çıkmadı. spor yaparken falan da bi ağrı falan yok zaten. Doktorlar psikolojik dedi. Bende tüm bu belirtiler şöyle başladı: bi kere tansiyonum düşmüş bayılmıştım, o günden beri bayılmaktan falan korkardım arada bi çok kötü oluyordum bu korku yüzünden titriyordum falan aynı bir panik atak gibi ondan sonra başladı hepsi.(Bu arada yaşım 18 ve cinsiyetim bayan.)

Şİmdi benim sorum şu ben bundan nasıl kurtulcam bu sene öss ye hazırlanıcam ve bunların beni etkilemesini istemiyorum. Ben hala psikolojik olmadığına inanıyorum lütfen bir yardım ya??

panik atak belirtileri. psikiyatri uzmanına danış.

http://www.aile.selcuk.edu.tr/psikiyatri/panikb.htm

belirtilere bir bak. tutuyorsa psikiyatriste gitmen lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

quote:

Merhaba bundan 2.5 ay önce falan bu şikayetlerle doktora gittim. İlk dahiliye bölümüne gittim kan testi yapıldı demir eksikliği ve b12 eksikliği denildi. Verdiği günden beri o ilaçları kullanıyorum fakat bu baş dönmesi ve çarpıntı geçmedi. Bu gün fark ettim kalbim çok şiddetli atıyo yani bedenim sarsılıyor. Gerçekten dışardan bakılınca kalbimin attığı falan görülüyor. Baş dönmesi için nöroloji, kulak burun boğaza falan da gittim oralardan bişi çıkmadı. Aralık ya da ocak aylarında bu kalp çarpıntısı şikayetiyle kardiyolojiye de gitmiştim gerekli tetkikler yapıldı hiç bir şey çıkmadı. spor yaparken falan da bi ağrı falan yok zaten. Doktorlar psikolojik dedi. Bende tüm bu belirtiler şöyle başladı: bi kere tansiyonum düşmüş bayılmıştım, o günden beri bayılmaktan falan korkardım arada bi çok kötü oluyordum bu korku yüzünden titriyordum falan aynı bir panik atak gibi ondan sonra başladı hepsi.(Bu arada yaşım 18 ve cinsiyetim bayan.)

panik atak belirtileri. psikiyatri uzmanına danış.

http://www.aile.selcuk.edu.tr/psikiyatri/panikb.htm

belirtilere bir bak. tutuyorsa psikiyatriste gitmen lazım.
    Peki tansiyonum düşmüş,bayılmışım derken yorum mu yapıyorsun,yoksa hipotansiyona bağlı bilinç kaybı olduğu anlaşıldı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bobita

Peki tansiyonum düşmüş,bayılmışım derken yorum mu yapıyorsun,yoksa hipotansiyona bağlı bilinç kaybı olduğu anlaşıldı mı?

Şimdi bakın o gün şöyle oldu. Akşam yatmadan kulakların çınlıyordu ve kendimi kötü hissediyordum. Annem de öyleymiş kendisi hipertansiyon hastası. Gece tuvalete kalkmış bayılmış ben babamın seslerine uyandım bir heyecanla sonrasını hatırlamıyorum bayılmışım böyle yani.
  • quote:

quote:

Şimdi bakın o gün şöyle oldu. Akşam yatmadan kulakların çınlıyordu ve kendimi kötü hissediyordum. Annem de öyleymiş kendisi hipertansiyon hastası. Gece tuvalete kalkmış bayılmış ben babamın seslerine uyandım bir heyecanla sonrasını hatırlamıyorum bayılmışım böyle yani.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım buradan ahkam kesmek kesinlikle istemiyorum ama anlattıkların hep akla psikosomatik problemleri getiriyor.Yaş ve cinsiyet itibarıyla buna bir miktar yatkınlık var zaten.
    Benim tavsiyem şu olacak,bir sağlık kuruluşuna sosyal imkanlarınla gitmek durumundaysan psikiyatri servisine başvur,yok halim vaktim yerinde diyorsan senin problemini çözecek olan "klinik psikolog"dur ancak maalesef ülkemizdeki yasal durumdan dolayı alanda en üst düzeyde ihtisas sahibi olan klinik psikologlar tedavi edici kabul edilmezler.Dolayısıyla bazı hastanelerde mevcut olmakla birlikte,maalesef sosyal güvenceler genellikle bunu karşılamazlar.Dolayısıyla bu durumda mecburen psikiyatriye gitmek durumunda kalırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kilo kaybı baş dönmesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşım buradan ahkam kesmek kesinlikle istemiyorum ama anlattıkların hep akla psikosomatik problemleri getiriyor.Yaş ve cinsiyet itibarıyla buna bir miktar yatkınlık var zaten.
    Benim tavsiyem şu olacak,bir sağlık kuruluşuna sosyal imkanlarınla gitmek durumundaysan psikiyatri servisine başvur,yok halim vaktim yerinde diyorsan senin problemini çözecek olan "klinik psikolog"dur ancak maalesef ülkemizdeki yasal durumdan dolayı alanda en üst düzeyde ihtisas sahibi olan klinik psikologlar tedavi edici kabul edilmezler.Dolayısıyla bazı hastanelerde mevcut olmakla birlikte,maalesef sosyal güvenceler genellikle bunu karşılamazlar.Dolayısıyla bu durumda mecburen psikiyatriye gitmek durumunda kalırsın.

Alıntıları Göster
    psikiyatriye gidin. Kesinlikle yeşil reçeteli ilaç istemediğinizi söyleyin. Cidden bırakırken pişman olucaksınız. Tecrübeyle sabittir....

• quote:

Orijinalden alıntı: Kardelen G.

psikiyatriye gidin. Kesinlikle yeşil reçeteli ilaç istemediğinizi söyleyin. Cidden bırakırken pişman olucaksınız. Tecrübeyle sabittir....

Alıntıları Göster
    fenus42

bende de kalp çarpıntısı var şiddetli. damarlarımın hepsi sekiyor. doktor testler yaptı holter vb.. bi şey çıkmadı şaşırıyorum.
    kulak çınlamam gün boyu devam ediyor. kbb uzmanı çözüm bulamadı şaşırıyorum. (yani önemsemedi 1-2 ilaç verdi ama geçmedi)
    baş dönmeleri sık sık oluyor özellikle ayağa kalkınca.

bir anda yalnız değilmişim gibi düşündüm :)

psikiyatrilik bir durum mu acaba ?
    çözüm bulursan lütfen buradan cevapla
    geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: miremiran

fenus42

bende de kalp çarpıntısı var şiddetli. damarlarımın hepsi sekiyor. doktor testler yaptı holter vb.. bi şey çıkmadı şaşırıyorum.
    kulak çınlamam gün boyu devam ediyor. kbb uzmanı çözüm bulamadı şaşırıyorum. (yani önemsemedi 1-2 ilaç verdi ama geçmedi)

geçmiş olsun.

Arkadaşım hayatı kendine işkence haline getirme git bir psikiyatr'a,sonra niye bu kadar bekledim diye kendine kızarsın...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: miremiran

fenus42

geçmiş olsun.

Arkadaşım hayatı kendine işkence haline getirme git bir psikiyatr'a,sonra niye bu kadar bekledim diye kendine kızarsın...

Alıntıları Göster
    arkadaşım panik atak bendede var ben ilk zamanlar çok kötü oldum kalp çarpıntısı korku nöbeti nefes darlığı bogulma hissi gibi şikayetlerden.Ama birgün internetten panik atak die bir hastalık okudum ve araştırdım iyice ve tamamen psikolojik olduğunu anladım ve o günden beri başıma gelmedi böyle birşey.Bu hastalığı kendi başına atlatabilirsin biraz araştırarak emin ol işe yarayacaktır.En azından psikiyatri uzmanına görünmede fayda vardır..

• quote:

Orijinalden alıntı: Admire21

arkadaşım panik atak bendede var ben ilk zamanlar çok kötü oldum kalp çarpıntısı korku nöbeti nefes darlığı bogulma hissi gibi şikayetlerden.Ama birgün internetten panik atak die bir hastalık okudum ve araştırdım iyice ve tamamen psikolojik olduğunu anladım ve o günden beri başıma gelmedi böyle birşey.Bu hastalığı kendi başına atlatabilirsin biraz araştırarak emin ol işe yarayacaktır.En azından psikiyatri uzmanına görünmede fayda vardır..

Alıntıları Göster
    Selam.20 yıldır sigara içiyorum.birkaç aydır sigarayı zararlarını düşünür oldum.bir yandan da maddi sıkıntılar.sürekli düşünce düşünce.
    yaklaşık on beş gündür ara ara kalpte çarpıntı başladı,ve gün be gün sıklık oranı arttı.yukarıda bahsedilen şekilde insan başladığı zaman hep orayı düşünüyor ve olmayan çarpınıt tekrar başlıyor.bunu farkettim.dün gece 2 sularında yattım.yatar yatmaz düşüncesi üşüştü kafama ve çarpıntı sıkışma çok değil ama nefes alamama ve boğulma hissi geldi.hemen kalktom yataktan salonda dolaştım ve anında azaldı,tekrar yattım düşününce tekrar başladı.Dediğiniz gibi panik atağa dönüşüyor olabilir.
    En kısa zamanda da önce kardiyoloji ye gideceğim.20 yıllık sigara içmişliği gözardı edemem.ordan birşey çıkmazsa psikoloğa artık!

• quote:

Orijinalden alıntı: cygnus666

Selam.20 yıldır sigara içiyorum.birkaç aydır sigarayı zararlarını düşünür oldum.bir yandan da maddi sıkıntılar.sürekli düşünce düşünce.
    yaklaşık on beş gündür ara ara kalpte çarpıntı başladı,ve gün be gün sıklık oranı arttı.yukarıda bahsedilen şekilde insan başladığı zaman hep orayı düşünüyor ve olmayan çarpınıt tekrar başlıyor.bunu farkettim.dün gece 2 sularında yattım.yatar yatmaz düşüncesi üşüştü kafama ve çarpıntı sıkışma çok değil ama nefes alamama ve boğulma hissi geldi.hemen kalktom yataktan salonda dolaştım ve anında azaldı,tekrar yattım düşününce tekrar başladı.Dediğiniz gibi panik atağa dönüşüyor olabilir.
    En kısa zamanda da önce kardiyoloji ye gideceğim.20 yıllık sigara içmişliği gözardı edemem.ordan birşey çıkmazsa psikoloğa artık!

Alıntıları Göster
    Kulak çınlaması bende de var. Ayrıca tansiyonum yükseliyor stresli olduğum zamanlar. Kalbimin, karnımın orada sıkışma ve basınç karışımı bir his var ne olduğunu ben bile anlamıyorum :). ama bi gerçek var o da stresten olduğunu düşünüyorum çınlama ve bu basınç sıkışma hissinden nasıl kurtulacam bilmiyom çınlama için 6 ay ilaç kullandım hiç bir etkisi olmadı gerçi biliyordum bir etkisi olmayacağını. Ezbere iş yapıyor doktorlar. Hiç bir soru bile sormuyor doğru düzgün. Araştırma falan hiç yok işte Allah yardım ederse iyileşirsin yoksa iş sakat :

Neyse bu tip durumlar yaşıyorsanız eğer sizi rahatlatan veya bu çınlamaya yönelik bir şey bulursanız buraya yazın. Benim söyleyeceğim stres bu işte %100 etkili Bilgisayar başında durmak da çınlayan kullağımın orada bir ağrı/baskı oluşturuyor. Spor yapın ve asla fazla kilonuz olmasın ve doğal beslenmeye aşırı özen gösterin! Zaten gördüğünüz gibi stabil bir sağlığımız yok bari diğer yönlerden kurtaralım Bide sizi eğlendirecek bir uğraş bulun mesela ben bağlama çalıyorum/kursuna gidiyorum. spor olarak da basketbol ve fitness, vucut sporları yapıyorum. Benden bu kadar.

Dediğiniz çarpıntı olayı 12-13 yaşındayken falan bir ara vardı bende sizin gibi kardiyolojiye falan gittim tabi hiç bir şey çıkmadı. Daha sonra yine oldu başka da olmadı şuanda karnımda sıkışma/baskı kalbimdede heyecan/ belki korku gibi şeyler hissediyorum. Bunları hissederkende, tansiyonum yüksek olabiliyor o zaman doğal oluyor bunlar tansiyon yokkende bir anda olabiliyor acayip birşey. Siz de kötü hissdettiğiniz zxamnlar bi tansiyonunuz ölçtürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 17 Mart 2010; 18:44:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerista

Kulak çınlaması bende de var. Ayrıca tansiyonum yükseliyor stresli olduğum zamanlar. Kalbimin, karnımın orada sıkışma ve basınç karışımı bir his var ne olduğunu ben bile anlamıyorum :). ama bi gerçek var o da stresten olduğunu düşünüyorum çınlama ve bu basınç sıkışma hissinden nasıl kurtulacam bilmiyom çınlama için 6 ay ilaç kullandım hiç bir etkisi olmadı gerçi biliyordum bir etkisi olmayacağını. Ezbere iş yapıyor doktorlar. Hiç bir soru bile sormuyor doğru düzgün. Araştırma falan hiç yok işte Allah yardım ederse iyileşirsin yoksa iş sakat :

Neyse bu tip durumlar yaşıyorsanız eğer sizi rahatlatan veya bu çınlamaya yönelik bir şey bulursanız buraya yazın. Benim söyleyeceğim stres bu işte %100 etkili Bilgisayar başında durmak da çınlayan kullağımın orada bir ağrı/baskı oluşturuyor. Spor yapın ve asla fazla kilonuz olmasın ve doğal beslenmeye aşırı özen gösterin! Zaten gördüğünüz gibi stabil bir sağlığımız yok bari diğer yönlerden kurtaralım Bide sizi eğlendirecek bir uğraş bulun mesela ben bağlama çalıyorum/kursuna gidiyorum. spor olarak da basketbol ve fitness, vucut sporları yapıyorum. Benden bu kadar.

Dediğiniz çarpıntı olayı 12-13 yaşındayken falan bir ara vardı bende sizin gibi kardiyolojiye falan gittim tabi hiç bir şey çıkmadı. Daha sonra yine oldu başka da olmadı şuanda karnımda sıkışma/baskı kalbimdede heyecan/ belki korku gibi şeyler hissediyorum. Bunları hissederkende, tansiyonum yüksek olabiliyor o zaman doğal oluyor bunlar tansiyon yokkende bir anda olabiliyor acayip birşey. Siz de kötü hissdettiğiniz zxamnlar bi tansiyonunuz ölçtürün.

Alıntıları Göster
    Bendede hafif kulak çınlaması var. Doktora falanda gittim. 1-2 test yaptı bişeyin yok dedi. Umursamaz oldum. Böyle yapınca duymuyorum bile. Aklıma geldiğinde, dikkat kesildiğim zaman duyuyorum. Bunu geçtim gerçi artık başka bi sorun sayılabilecek durumum var.

Bide arada böyle durduk yere kalbim sıkışıyo. Hızlanıyormu yavaşlıyormu anlayamadğım bi kasılma hareketi yapıyor çok kısa süreli oluyor 1 saniyelik bi kasılma. ama etkisi 10 sn sürüyor.haftada 1 yada 2 kere olan bişe buda. durduk yere oluyor bu olayda.

Elektronik tansiyon ölçme aletiyle kalp atışımı ölçüyorum milletin 70-80 çıkıyor. benimki 100. Spor falanmı yaptın diyorlar. hayır. istirahat halindeyken çıkan bi değer. ama 100 zararlı değil heralde.

inş büyük bi sorun yoktur. kısa zmanda gitmek gerek doktora.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Bendede hafif kulak çınlaması var. Doktora falanda gittim. 1-2 test yaptı bişeyin yok dedi. Umursamaz oldum. Böyle yapınca duymuyorum bile. Aklıma geldiğinde, dikkat kesildiğim zaman duyuyorum. Bunu geçtim gerçi artık başka bi sorun sayılabilecek durumum var.

Bide arada böyle durduk yere kalbim sıkışıyo. Hızlanıyormu yavaşlıyormu anlayamadğım bi kasılma hareketi yapıyor çok kısa süreli oluyor 1 saniyelik bi kasılma. ama etkisi 10 sn sürüyor.haftada 1 yada 2 kere olan bişe buda. durduk yere oluyor bu olayda.

Elektronik tansiyon ölçme aletiyle kalp atışımı ölçüyorum milletin 70-80 çıkıyor. benimki 100. Spor falanmı yaptın diyorlar. hayır. istirahat halindeyken çıkan bi değer. ama 100 zararlı değil heralde.

inş büyük bi sorun yoktur. kısa zmanda gitmek gerek doktora.

Alıntıları Göster
    Buradaki arkadaşlar acaba Bilgisayar başında ortalama nekadar süre kalıyorsunuz ve ne kadardır bilgisayar kullanıyorsunuz acaba bilgisayarın etkisi ne olabilir onu öğrenmek istiyorum.

• quote:

Buradaki arkadaşlar acaba Bilgisayar başında ortalama nekadar süre kalıyorsunuz ve ne kadardır bilgisayar kullanıyorsunuz acaba bilgisayarın etkisi ne olabilir onu öğrenmek istiyorum.

Alıntıları Göster
    kulak çınlaması haricinde ki söylediğiniz birçok belirti bende de var,özellikle yüksek tansiyon kalp sıkışması ve aldığım nefesin yeterli gelmemesi gibi,yemek yedikten sonra kendini bariz belli ediyor mesela,bende kalple ilgili testleri yaptırdım bişey çıkmadı,sanırım psikolojik,yaş 21 , 2-3 kg fazlam vardır belki

-hiçbir zaman uykumu almış şekilde kalkamıyorum,çoğu zaman uykuluyum,uykuya dalmada zorluk çekiyorum
    -olmayacak şeyler stres yapar,ufak tefek şeylerden bıkkınlık geliyor,sıkılgan bi yapım var
    -herzaman enkötü olasılığı düşünürüm
    -sürekli bir tatlı yeme isteği var,spor yapmasam obez olurum
    -kalabalık içinde son zamanlarda kendimi nedense rahatsız hissetmeye başladım,eskiden bu yoktu mesela,çok rahattım,şimdi sadece yakın arkadaşlarımın arasında rahat hissediyorum.
    -pc ile pek tabii ki boş zaman olduğunda fazlasıyla ilgiliyim.
    -şu sıralar unutkanlığım had safhada.

Bendeki belirtiler bunlar,sanırım depresyon belirtileriyle uyuşuyor ama sağlığı bu kadar etkilemesi hayret verici.

• quote:

kulak çınlaması haricinde ki söylediğiniz birçok belirti bende de var,özellikle yüksek tansiyon kalp sıkışması ve aldığım nefesin yeterli gelmemesi gibi,yemek yedikten sonra kendini bariz belli ediyor mesela,bende kalple ilgili testleri yaptırdım bişey çıkmadı,sanırım psikolojik,yaş 21 , 2-3 kg fazlam vardır belki

evet bende bunu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: YigitheSezer

quote:

evet bende bunu merak ediyorum

Alıntıları Göster
    up

• quote:

% milyar tirilyon etkisi var diyorum. Bene de geçen yıl başladı, gitmediğim bir kadın doğum hastalıkları kaldı(erkeğim) B12 eksikliği haricinde hiçbirşey çıkmadı, 6 ay B12 kullandım ama ne baş dönmesi, ne ani yüz kızarması, nede durduk yerde tansiyon yükselmesi geçmedi.

Bu hastalık bende 2010 NİSAN ayında başladı, 2009 kasım - 2010 NİSAN arasında havaların da kötü gitmesi nedeniyle pek dışarıya çıkmadım, bol sigara içtim, spor yapmadım, hareketsiz bir yaşantım oldu ve internette TRAVİAN isminde bir oyuna takıldım.

Sonunda 08 NİSAN 2010 günü gezmek için dışarıya çıktığımda baş dönmesi - 18/9 tansiyon ile soluğu hastanede aldım. Yapılan tüm tetkiklerde B12 eksikliği haricinde hiçbirşey bulunamadı. 2010 yazı ardarda gelen başdönmesi ve yüksek tansiyon problemleri ile geçti ve halen devam ediyor.

Göğsümün tam ortasında sanki 2 nci bir kalp var tıkatak tıkatak ritim atıp duruyor.

Forum konusu eskimiş ancak merak ettim sizin durumunuz ne oldu? umarım sizde bizlere yol gösterecek bir iyileşme mevcuttur.

saygılar.

• quote:

Normaaal az daha ders çalış bir iki seneye geçer

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.