|
3 Aydır Prozac - Parkyn ve Stilizan kullanıyorum -Prozac mental olarak -Parkyn Huzursuz bacak sendromu için -Stilizan Kendi kendine konuşma ve hayal görme davranışları için. -Concerta Dikkat eksikliği ve Hiperaktivite için. Bugün itibari ile Concertaya başladım bu konuyu tedavi gördüğüm süre zarfı içerisinde sürekli olarak güncelleyeceğim. Sorularınız varsa cevaplamaya hazırım. 28.07.2024 Aşama aşama ilaçların etkisi ve kendimdeki değişiklikler. Prozac zamanla daha mutlu etmeye başladı biraz daha mental olarak iyi hissetmeye ve mutlu olmaya elverişli bir ruh halinde oldum. Stilizan bütün dürtüsel davranışlarımı bloke etti ve cinsel isteğe dair hiçbir şey hissetmiyorum bu da zamanı düzgün ve verimli kullanmamı sağlayan kapıyı aralamış oldu. Parkyn ve Stilizan Direkt olarak huzursuz bacak sendromunu engelledi diyebilirim fakat ilerleyen aylarda daha belirgin olarak kendisini ortaya koyucaktır. Concerta dikkatimi ve odaklanmamı arttırdığını söyleyebilirim her ne kadar en düşük doz olsada ihtiyacım olan bir ilaçtı. Bir oturuşta 1 Kitaba tek atmanızı sağlayabilir. Ve mantıklı kararlar almamı ve stratejik olarak hareket etmemi sağladı. 22.08.2024 Bugün tekrar psikiyatri kontrolüm vardı ve ilaçlarımı tekrar yazdırdım. Bu süreç içerisinde kendimde olan değişikler ve sosyal yaşandım günden güne giderek düzeliyor. Özellikle bu ilaçların arasında olan Concerta adlı ilaç Dikkatimi ve Konsantrasyonumu toparladı ve benim için zamanın daha hızlı akmasına olanak sağladı aynı zamanda dürtüsel hareketlilik halimede yardımcı oldu. Kendimde olan değişiklikler sırasıyla Stilizan beni günden güne daha iyi halen getiriyor. Libidom düştüğü için cinsel dürtülerimde her geçen gün azalma söz konusu bu da benim gibi birinin işine geliyor. Aynı zamanda uyaranların baskılanması durumunda uyku kaliteminde arttığını söyleyebilirim. Parkyn kullanımında Huzursuz bacak sendromu mevcut durumumu var ani bacak hareketlerimi azalttı bu yüzden bu konuda fazla konuşmaya pekte gerek yok gibi. Söz konusu Prozaca gelirsek beni içerisinde bulunduğum olumsuz ruh halinde çıkarttı tabi fakat bu ilacın tam olarak nasıl etki ettiğini bilmediğim gibi sadece kendimdeki değişiklikleri yazmak isterim onuda fark etmekte güçlük çekiyorum. Belki doz arttırımı içerisinde bulunduğum durumu daha iyi açıklar bir hale sokabilir. 30.09.2024 Son 1 aydır aşırı derecede kendimi enerjik hissediyorum cok fazla enerjiden dolayı uyuyamadığım günler cok olduğu için Seroquel başladık 2.Ayım oldu bu ilaçta ve bir fiil 12 saat derin uyutuyor. Diğer kullandığım ilaçlarda herşey yolunda Sadece Concerta 27 MG geçiş yaptık ve bu beni iyi hissettirdi. Dikkatim eskisinden daha iyi oldu. Fakat her ne kadar uyarıcı ilaç olsada hala deli gibi karnım acıkıyor. Huzursuz bacak sendromu neredeyse yok oldu. Stilizan hala Libido düşürmeye devam ediyor fakat bazen patlak veriyor bildiğiniz üzere. Prozac ise topluma beni geri kazandırdı. 28.09.2024 Bu ay başında intihar etme düşünceleri nüksetmeye başladı totalde 3 gün sürdü ama şimdi daha iyiyim. Dozları arttırmadan devam ediyorum bakalım nereye kadar gidicek. 5 ay sonra güncelleme. Ruh halim iyi arada geçmişe dayalı bir takım duygusal sorunlardan ötürü panik atak geçiriyorum. Malum çoğu erkek gibi. Şuanda işler yolunda gidiyor. Zamanımın büyük bir çoğunluğu hyperfocus olarak geçiyor. Zamanın nasıl aktığını anlamıyorum bile. Yakın zamanda concerta 36 geçmeyi düşünüyoruz. Prozacla aramız iyi sanırım böyle kapatıcaz gibi gözüküyor. Stilizan hala libido düşürmeye devam ediyorum. 19.02.2025 An itibari ile Ritaline geçtim baya iyiydi 31.05.2025 İlaçları olduğu gibi kullanmaya devam ediyorum. Ritalin etkisi çok iyi gösteriyor şu anda hiçbir şeye ihtiyacım yok gibi. Duygusal anlamda sürekli olarak bir yükselişteyim ve gündelik hayatımda üretken bir gündelik yaşam sergiliyorum. Ek olarak Stilizan aylardır libidomu düşürüyor. Aklıma gelmese rahatlama gibi bir durumum olmucak gibi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-673CF55E5 -- 31 Mayıs 2025; 19:7:37 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt