Binbaşı
04 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 69 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Superonline'a neden geçmemelisiniz
Arkadaşlar işlemci önceliğim değil,nette dolanma ve video izleme haricinde birşey yapmıyorum,oyun hiç oynamıyorum,kulaklık jakı olan kamerası iyi düştüğünde anında bozulmayacak(her telefon bozulabilir tabii ki anlatmaya çalıştığım muadillerinden daha sağlam olması) bir telefon arıyorum,yeni güncelleme gelmiş sanırım android için onu desteklesin,suya dayanıklılık ve uzun şarj diğer artılar olur benim için.

Burada önerilen mi8 ya da xz1 gibi modelleri beğendim ama ithalatçı firma garantili ürün almak istemiyorum,garantisiz gibi birşey oluyor o konuda acı tecrübelerim var.
Arkadaşlar bu hizmeti farklı modemden almak istiyorum ama şifre kullanıcı adı gibi birşeyler istiyor ve sol söylemiyor nasıl öğrenebilirim?
Sol modemi kullanmadigim surece 2 gundur bu download hızini gecemedim,sol yeni bir sınırlandırmamı yaptı,vdsl kullanıyorum,benzer sorun yasayan var mı?
Superonline modemi disinda calistiramadim,kul. Adi ve sifre dogru dsl internet isiklari yaniyor,4 5 aydir boyle,mus. Hizmetleri bizim modem olmadigindan yardim edemem diyor,cozum onerisi olan?
P2 olarak almak istiyorum icon editionı fakat extralar gelmiyorsa standartla arasında bir fark yok,bu paketlerden hem p1 hem p2 profil oynayanlar yararlanabiliyor mu?
Modemde ipsec ve pptp vpn destegi var,vpn uyeligi alip araya hic pc katmadan oyun konsoluna baglamak istiyorum ve konsol neti vpn ustunden alsin istiyorum,sebebi de pc de vpn ile ping düşüşü saglanabilmesi bazi oyunlarda,hizli vpn onerisi ve bunu yapip yapamayacagimi bilmek istiyorum?
Sol 24 mbit vdsl kullaniyorum,solun verdigi huawei hg653 ve ttnetin onceden verdiği zyxel vmg 3312b10 a modemlerde speedtest te pingler fena olmamasina rağmen xbox live da oynadigim bazi oyunlarda baglanti sikintili,bana islemcisine gore ya da kendi deneyimlerinizden yola cikarak modem onerir misiniz?
Supeonline 24 mbit vdsl musterisiyim,4 4 luk tarifede oldugumdan en cok 35 mbit alabiliyorum,gecersem upload ayni kalacak,oyunda pingin onemli oldugunu biliyorum,downloadun etkilememesi lazim ama yurtdisindaki serverlarda oynuyorum ve superonline sapitmaya basladi marttan beri,ozellikle yurtdisi icin,kota icin calismami yapiyorlar herkesi takip icin sistem mi kuruyorlar bilmiyorum ama ozellikle vdsl kullanan arkadaslar yorum yaparsa sevinirim
Bozulan zenfone 6 yı servise göndermeme rağmen kullanıcı hatası denilip yapılmadı,alet kapandı ve açılmadı,herhangi bi düşme vs. bunun gibi kul. hatası olacak durum yok,servisten gelen kağıda göre su görmüş sözde...

Anakart değişimi yapılması gerekiyomuş,600 lira fatura çıkardılar,tel o kadar zaten,ne yapmamı önerirsiniz?
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
Referanslar: dargmen (Xbox 360 Jasper Arcade sattım), tuncapak (PS3 satın aldım), Lacrymatoire(bu arkadaşın adı eğer Eren ise veya Eren arkadaşıysa 3 adet xbox360 almıştım) zazian_12 (Xbox 360 Jasper Arcade sattım) Ciniwtor (Xbox360 Guitar Hero Les Paul gitarı takasladık) elessargs(PS3 oyun aldım)
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.770
İkinci El Bölümü Mesajları: 115
Konularının görüntülenme sayısı: 15.115 (Bu ay: 352)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.