Şimdi Ara

kalori yakmak çok zor ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
6.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Attığın adım spor ve belli bir tempomu yoksa iş kosturmasimi.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu da eklemekte fayda var ayakta 3 saat dursaniz bile 500 kalori hiç birşey yapmadan dursaniz bile 2000 k yakiyoruz... Ona göre ayarlayın kendinizi... Uykuda daha çok yakarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: GriAtlas

Attığın adım spor ve belli bir tempomu yoksa iş kosturmasimi.?

İş koşturması kıymetli dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 22 Mayıs 2017; 18:25:54 >
  • Ben yaklaşık 8 aydır yürüyüş yapıyorum. Kışın sadece Aralık sonu ve Ocak ayında yürümedim. Yani 6 aya yakındır haftada 1-2 gün asmak dışında hiç aksatmadan yürüyüşlerime devam ettim. Bunun 3 ayında falan boğazı kesmedim. Hiçbir etkisi olmadı bana. Yalnız boğazı azaltıp yürüyüşe devam edince etkisini görmeye başladım. İçtiğin çayın şekerini azalt ya da çay sayısını düşür. Etkisini sen de birkaç aya fark etmeye başlarsın.
  • ekmeği bırak şekeri azalt tamam
  • hızlı ve etkili kardiyo ip atlama, normal tempoda dakikada 8-10 kalori maximum tempoda dk da 20 kalori yakarsın tabi durmadan maximum tempo 20 dk atlamak kimsenin harcı değil, hiit şeklinde her sette 100 taneden toplam 2000 tane ip atlasan sana yeter , alışana kadar yavaş tempoda atla kolaylaştıkça hızı artır hiit başla inanılmaz faydasını gördüm metabolizmayı fena ateşliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayıların gösterdiğine değil aynaların gösterdiğine inanın yok 200 kalori yok 2 kg gitmiş gittide noldu aynada hala o şişko varsa neyime yaradı

• doğal olmayan yollardan aldığın kaloriyi ,doğal olmayan yollardan vermeye kalkarsan olacağı odur :)
    günümüz insanı artık çoğu yiyecek ,içeceğin çakmasını tüketiyor ,birde az hareket ediyorsa normal olarak fos kilo ortaya çıkıyor

adama desen ki ya gel şu işe bir el at ,sana dua ederim
    hayatta yanaşmaz ama gider spor merkezine bir dünya para bayılır :)

bedenen çok çalışan birisi kolay kolay aşırı kilolu olmaz
    bakıyorum adam birkaç dükkan aşağıya bile araba ile gidiyor ,ondan sonra niye sağlıksızım diye yakınıyor
    ömrü toprakla geçmiş 70-80 yaşında insanlar tanıyorum ,maşallah taş gibiler ,şimdikilere bir kürek veya çapa versen zevk için dahi elini sürmek istemiyor

bir öğrenmişler bilgisayar ve akıllı telefon
    ne sorsan ,ne desen hemen oraya koşuyorlar (çözümü için) :)
  • Çare Karatay diyorum ben. Kalori işi safsata. Metabolizma hepsini ayarlıyor bence. Sağlam kahvaltı yaptıktan sonra vücut hızlanıyor, daha dinç hale geliyor. Bir de şekersiz kahve içersen, ohh. Kalori sınırlandırınca vücut "acaba kıtlık mı var" diye düşünen beyin, vücudu güç koruma moduna alıyor yine bir şey yakamıyorsun. Ama Karatay şekli beslenme iyi. Eğer böyle olmasaydı yağlar aşırı doyurucu olmazdı çünkü ben mesela yağ yediğimde baya dolu hissediyorum bir ekmeğe oranla. Demek ki vücut onu hesaplıyor bir şekilde. Vücudumuz bizden akıllı beyler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.