Şimdi Ara

kalori yakmak çok zor ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
2
Favori
6.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: errorinside

(220-YAŞIN) x 0.6 = kaç ise bu nabız bandında koşu bandında/eliptik bisiklette/kondisyon bisikletinde EN AZ 60 DAKİKA spor yapmadığın sürece yaptığın sporun kilo vermene yardım etmesini ASLA bekleme. İlk iki hafta öleceğini zannedebilirsin bu tempoda sonra alışınca -tabi bu iki hafta sürekli kendini tempoyu korumaya zorladığını kabul ediyorum- 60 dakikayı rahatça geçtiğini farkedeceksin

hocam 1 saat yaparımda 35 dakikada 200 kalori yaktığıma göre 1 saatte 370 kalori yakarım heralde ,, 1 paket çizi 370 kalori, 1 saatlik işkencenin bedeli bu mu olmalı
  • Hocam hit cardio ve ağırlık yap beslenmeni düzelt en iyi soncu alırsın
  • royal_flush_ kullanıcısına yanıt
    Dediğimi yaparsan 300 den fazla kalori yakarsın demek istediğim de o zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batumatu kullanıcısına yanıt
    hocam hiit kardiyoyada nabzım 230 filan oluyor sizce normal mi 17.5 yasındayım ekimde 18 olucam
  • errorinside kullanıcısına yanıt
    Benim hesaba göre nabzım 121 çıkıyor ama problem şu ki yatarken bile nabzım 120 zaten
  • Spor yapmak, sağlıklı beslenmek ve buna benzer şeyler disiplin gerektir; dahası önemli ölçüde maddiyata dayanır. Öncelikle konunun bu yönlerini doğru anlayıp iyi analiz etmek gerekir. Üstüne biraz hırs biraz da gayret eklendiğinde başarı zaten sizinle gelecektir.

Dipnot: Anı yaşamak güzeldir lâkin bazı konular planlamaya, programlamaya ihtiyaç duyar. Yani kalori hesabı yapmadığınız sürece verimli kilo veremez, istediğiniz yağ yakımını sağlayamazsınız. Sağlıklı bir bireyseniz 'hiit cardio' yapmanızı tavsiye ederim. @royal_flush_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devridünya -- 21 Mayıs 2017; 20:35:28 >
  • 19 nisan spora başladığım gün ilk 1-2 hafta kendimi fazla zorlamadım, terledim tabii ancak işkence gibi yapmaktan kaçındım diyelim bünyem alışana kadar Aç ve susuz analize girdiğimde 85 kg çıkmıştım, daha sonra salonda farklı bir dijital tartıda tok karna tartılmaya başladım ilk başladığımda tok karna 87,30 kg civarındaydım. Tok karna 85,40 kg gördüm ancak son bi 5-6 gündür yemeği ve aburcuburu abarttığım için şuan tok 86 kilo. ağırlıkta çalışıyorum bu arada kilomun fazla düşmemesini ona veriyorum çünkü galiba 101 kilodan 85'lere düşerken vücudumda fazla bir kas kaybı oluştuğunu düşünüyorum. salonda ağırlık çalışmamla birlikte pazılarımın altında-arka kol tarafındaki yağ birikintisi gitmiş durumda şuan cidden bayağı azalmış ve göğüslerimde de küçülme var vücudun üst bölmesinde bariz bir farklılık görüyorum. şuan tekrardan analize girmem gerekiyor ancak ben programı 2 hafta daha uygulamak istiyorum çünkü ilk başlarda pek doğru uygulayamadım.

Dip not anlatacağım diye asıl soruyu cevaplamamışım: Yuvalak hesap 1,5 kg aşağı yukarı 1 kg da diyebilirsiniz galiba bu giden sadece yağ kütlesi, kas kütlesinde bariz artış var yaptığım ağırlıklar hafif gelmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsankutamis -- 21 Mayıs 2017; 21:3:25 >

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    hocam uygulamanın ismi nedir
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    uygulamanın içerisinde yaşınız boyunuz ve kilonuz tanımlımı? yoksa standart bir bireye göre hesaplama mı yapıyor?
  • Az yemek daha zor

• quote:

Orijinalden alıntı: ihsankutamis

19 nisan spora başladığım gün ilk 1-2 hafta kendimi fazla zorlamadım, terledim tabii ancak işkence gibi yapmaktan kaçındım diyelim bünyem alışana kadar Aç ve susuz analize girdiğimde 85 kg çıkmıştım, daha sonra salonda farklı bir dijital tartıda tok karna tartılmaya başladım ilk başladığımda tok karna 87,30 kg civarındaydım. Tok karna 85,40 kg gördüm ancak son bi 5-6 gündür yemeği ve aburcuburu abarttığım için şuan tok 86 kilo. ağırlıkta çalışıyorum bu arada kilomun fazla düşmemesini ona veriyorum çünkü galiba 101 kilodan 85'lere düşerken vücudumda fazla bir kas kaybı oluştuğunu düşünüyorum. salonda ağırlık çalışmamla birlikte pazılarımın altında-arka kol tarafındaki yağ birikintisi gitmiş durumda şuan cidden bayağı azalmış ve göğüslerimde de küçülme var vücudun üst bölmesinde bariz bir farklılık görüyorum. şuan tekrardan analize girmem gerekiyor ancak ben programı 2 hafta daha uygulamak istiyorum çünkü ilk başlarda pek doğru uygulayamadım.

Dip not anlatacağım diye asıl soruyu cevaplamamışım: Yuvalak hesap 1,5 kg aşağı yukarı 1 kg da diyebilirsiniz galiba bu giden sadece yağ kütlesi, kas kütlesinde bariz artış var yaptığım ağırlıklar hafif gelmeye başladı.

Kilo aç karnına ölçülür normalde bro

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Çok acil kardiyoloğa görün

Bu mesajını şimdi okudum. Nabız 230 olamaz. Ya yanlış sayıyorsun ki bu çok büyük ihtimal yada kalp krizi geçiriyorsun haberin yok

• quote:

Orijinalden alıntı: izengel

Az yemek daha zor

buyur burdan yak ,,,, 1 hamburger menü 1200 kalori, 10 dakikada yediğin o menüyü eritmek 3 saat spor istiyor,hangisi daha zor,yememekmi,yiyip eritmeye çalışmakmı?
    Yanlışlık filan yok hocam kalp tarafından bağlanan nabız ölçer ile ölçüyorum ve el ile kontrol ediyorum.
    Koşu bandında 10 dakikada nabzım 220 filan oluyor devam edersem 230 a devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsankutamis

uygulamanın içerisinde yaşınız boyunuz ve kilonuz tanımlımı? yoksa standart bir bireye göre hesaplama mı yapıyor?

İstersen yaşını boyunu falan tanımlarsın.

@Godrilla Samsung health
  • kalp ritminizi yasiniza göre dogru sekilde yüksek tutarsaniz rahat rahat kalori yakarsiniz
    beslenmenize de dikkat edeceksiniz
    kilo vermek cok kolay bir seydir yeter ki istekli ve motive olacaksiniz
    ben mesela son 1 ayda 7 kilo verdim
    gecen sene de 110 kilodan 80e kadar düsmüstüm 3 ayda
    Kardiyolog+ eforlu ekg

En acilinden

Eforlu ekgde maximum 210 gördüm doktor bir şeyin yok dedi ama kilo veremiyorum

ekg sonuclarımı bulursam atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 21 Mayıs 2017; 22:3:30 >
  • linç edeceksiniz biliyorum ama az önce duble mangal ve chichken burger gömdüm, 60 kiloyum doktora gittim en son kovdu.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.