Şimdi Ara

kalori yakmak çok zor ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
6.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    30 dkda 600 kalori yaktigim oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalori yakmak istiyorsan kışın soğuğunda dağ yürüyüşü yada zirve tırmanışı yap. Ben hayatımda bu kadar kalori yaktığımı hatırlamıyorum. Yaz olunca 1700 kalori ile kilo alırken, kışın ekstra hareket etmeden günde 2200kcal yiyerek kilo almadan tamamlıyorum. Bir de kışın -3,-15derece soğukta 24km(çıkış-iniş) zirve tırmanışı yapınca 4500 kalori yetmiyor.
  • haftada dört gün, saatte 6 km hızla bir saat yürüdüm. Yürüyüş esnasında ara ara 1er dk koştum, kalp hızını arttırmak için. Bu şekilde 1 ayda 4-5 kilo verdim. Yediklerime de hiç dikkat etmedim.diyet yapmadım yani.
  • 35 dklik surede o kadar kalori az mi ? Ne bekliyorsun 1500 kalori yakmak mi ? Azicik agzina sahip olacaksin.Ne kadar ekmek o kadar kofte.Sekeri pirinc pilavini beyaz ekmegi hamuru cikolata tuketimini kes ya da minimuma indir gör bak o sporla 1 ayda kac kilo veriyorsun.3 ayda 30 kilo veren adam gördüm ben calisma arkadasim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grayscale -- 21 Mayıs 2017; 23:9:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

hocam hiit kardiyoyada nabzım 230 filan oluyor sizce normal mi 17.5 yasındayım ekimde 18 olucam

230 nabız ulaşılabilir bir nabız yaşına göre ama gerek yok. (220-yaşın) x 0.8 formülü ideal nabzını verir.

• ketojenik diyete geç.
  • o cihazlara tam güvenme anlık kalp atışı vücut ağırlığın ve bu ağırlığın ne kadarı yağ ne kadarı kas kütlesi bunlar da çok önemli. sadece spor yaparken kalori harcamazsın kas oranın ne kadar yüksekse oturduğun yerde nefes alırkende kalori yakımı gerçekleşir. ne kadar kas hücresi o kadar enerji çeker. hele telefonda olana hiç bakma sadece adım say ve attığın adım miktarı çok yeterli, sen vücudunu harekete alıştırırsan bir süre sonra vücut da optimum ağırlığa inmeye başlar kondisyon kazanırsın. metabolizmanın çalışma mantığı çok garip, uzun süre sağlıklı olduğun kilodan kurtulmak çok zor verince bu sebeple geri dönüyorsun eski kilona mesela. yavaş yavaş yap bedenini hantal tutma o adımları eksik etme dijital ekranda gördüğünden çok daha fazlasını yakacaksın zaten.
  • Kardiyo egzersizi yaptığında vücut metabolizma hızın uzun süreli olarak artar. Spor yaptığın gün boyunca kalori yakmaya devam edersin.
  • That Sugar Film izlemeni öneririm.

İzledikten sonra çayına attığın şekeri azaltmana yada şekersiz içmene yardımcı olabilir.Harika bi anlatım var,şekere bakış açını değiştirecek düzeyde.
  • That Sugar filmini izle, yağdan aldığın 100 kaloriye karbonhidrattan aldığın 100 kalori aynı değil.

Yağ tüketmeden yağ yakmak zor olur.

• kalori almak da çok zor metabolizma yakiyor hemen

• Hocam seni takdir ediyorum böyle devam et. Bende de koşu bandı var ama o tam bir işkence! Bende 30 dakikada 200 kalori değil, 90 kalori yakılıyor (nedenini bilmiyorum belki makine öyle) ancak bu senin yaktığın gerçek kaloriyi göstermez. Kilon ne kadar çoksa kaloriyi de o kadar çok yakıyorsun hemde makineden gösterilenden daha fazlasıyla yakıyorsun.

Ben kondisyon bisikleti aldım. TV izlerken de kondisyon bisikletimi kullanıyorum. Daha fazla kalori yakabiliyorum daha çabuk terletiyor ayrıca kalbimi yormuyor koşu bandındaki gibi.

Samsung health ile kaydediyorum koşu bandına göre daha iyi sonuç alıyorum. Daha tempolu bir koşu oluyor. Ayrıca bu alet zayıflamak isteyenlere önerilir. Ben fitnesse gidince zayıflamak istiyorum demiştim hocaya o da beni ilk olarak kondisyon bisikletine yönlendirmişti. Her gün 45 dakika kondisyon bisikleti sür tavsiye ederim. Bir de az ye. Akşam 5'ten sonra yemek yeme. Bol bol su iç aç karnına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrOy1907 -- 22 Mayıs 2017; 10:57:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TrOy1907

Hocam seni takdir ediyorum böyle devam et. Bende de koşu bandı var ama o tam bir işkence! Bende 30 dakikada 200 kalori değil, 90 kalori yakılıyor (nedenini bilmiyorum belki makine öyle) ancak bu senin yaktığın gerçek kaloriyi göstermez. Kilon ne kadar çoksa kaloriyi de o kadar çok yakıyorsun hemde makineden gösterilenden daha fazlasıyla yakıyorsun.

Ben kondisyon bisikleti aldım. TV izlerken de kondisyon bisikletimi kullanıyorum. Daha fazla kalori yakabiliyorum daha çabuk terletiyor ayrıca kalbimi yormuyor koşu bandındaki gibi.

Samsung health ile kaydediyorum koşu bandına göre daha iyi sonuç alıyorum. Daha tempolu bir koşu oluyor. Ayrıca bu alet zayıflamak isteyenlere önerilir. Ben fitnesse gidince zayıflamak istiyorum demiştim hocaya o da beni ilk olarak kondisyon bisikletine yönlendirmişti. Her gün 45 dakika kondisyon bisikleti sür tavsiye ederim. Bir de az ye. Akşam 5'ten sonra yemek yeme. Bol bol su iç aç karnına.

hocam kondisyon bisikletini denedim, dizüstü quadriceps kaslarım orantısız yoruldu ve kısa kesmek zorunda kaldım, hızlı tempo yürüyüş benim bünyeme daha uygun sanırım ,,,

birde mesajların birinde bir arkadaş kardiyo kalori yakmak için değil metabolizmayı ateşlemek için yapılır demiş çok doğru, spor yaparken amaç sadece kalori yakmak olmamalı,vücudun enerji metabolizması ve hormonal dengesi üzerine sporun direk etkisi var, benim kanaatim güzel bir ter atana kadar spor yapılmalı, fazla uzatmamalı, yorucu ve bıktırıcı olmamalı, 1-2 ay yoğun spor yapıp ideal kiloya gelip bırakmaktansa ömür boyu ve dozajında spor yapmak daha hayırlı gibi geliyor bana

• zor diyorsun zor olacak ki imtihan olsun
    beslenmene dikkat etmezsen istediğin kadar yırtın sonu hayal kırıklığı olur.
  • Ben bir ay 3 hafta önce 105kg idim, ufaktan diyete başladım, şeker,tatlı,pilav,hamurişi vs.gibi şeyleri bıraktım, normal yemeğe devam ettim, ekmek kesinlikle yok, şu an 96 kiloyum, haftaiçi hergün servisten erken inip yaklaşık 35dk yürüyorum, bilmiyorum iyimidir?
  • Bence 200 kalori kötü değil, ama bir öğünde fazlasını alıyorsun ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

zor diyorsun zor olacak ki imtihan olsun
    beslenmene dikkat etmezsen istediğin kadar yırtın sonu hayal kırıklığı olur.

hocam 1 paket çizi 370 kalori, yarım saat kan ter içinde debelenmenin bedeli yarım paket çizimi olmalı :(

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Ortama 6 km hızda 1 saat 20 dk hızla 500 kalori yakiyoruz... 10 bin adım yapar buda.. 20 bin adımla 1000 kalori yakılır.. bunun erkek için 64 kg için 700/800 arası değişiyor. Verdiğim 70 ile 75 arası hesap...

Şimdi siz muhtemelen ortalamanın yani günlük saatte 3 km arası yuruyorsunuz... Yada kullandığiniz program hatalı...

• Bu arada kilo vermej için diyet yapmak yeterli.. az iyin.. ekmeği şekeri kesin... Porsiyonlari azaltin..birde akşam yemeği yedikten sonra hemen yatmayın...3-4 saat bekleyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: GriAtlas

Ortama 6 km hızda 1 saat 20 dk hızla 500 kalori yakiyoruz... 10 bin adım yapar buda.. 20 bin adımla 1000 kalori yakılır.. bunun erkek için 64 kg için 700/800 arası değişiyor. Verdiğim 70 ile 75 arası hesap...

Şimdi siz muhtemelen ortalamanın yani günlük saatte 3 km arası yuruyorsunuz... Yada kullandığiniz program hatalı...

Hata varsa samsung bilir :)

Bugün attığım adım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 22 Mayıs 2017; 17:55:37 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.