Şimdi Ara

Kahveci 30 TL Fazla Tahsil Etmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün öğlen arası 3 arkadaş meşhur bir kahvecinin yerine gittik.

Birinci arkadaş Cafe Latte Classic

İkinci arkadaş White Chocolate Mocha

Ben Espresso Con Panna sipariş verdik.

Siparişlerimiz henüz gelmeden 5 arkadaş daha bize katılınca masa birleştirdik:

4' üncü arkadaş Türk Kahvesi ve kalan arkadaşlarl bardak çay sipariş verdiler.

İçeceklerimiz bitince hesap ödemeye hep beraber gitmeyelim paraları toplayıp bana verin ben karttan öderim dedim.

Kasaya geldiğimde ise kasiyer kadın o sırada garson kadının getirdiği başka bir hesabı almaya çalışıyordu, hatta garson kadına "Ay panikledim şidi, yeniden söyle" dedi.

Ben de o arada bizim hesabı almasını söyledim, bunun üzerine ne aldığımızı sorunca diğer arkadaşlar gelip tek tek içtiklerini söylediler.

100 TL hesap çıkarınca şaşırdım ama işe yetişmemiz gerektiği için acele ile ödedim ve hep beraber çıktık oradan.

İş yerine varınca tek tek arkadaşlardan içtiklerini ve ücretini sordum, Windows hesap makinesinden toplayınca tam 20 TL fazla tahsil edildiği anlaşılıyordu.

Sonra meşhur kahvecinin web sayfasından şikayet oluşturdum ve fiziki adisyon olmadığı için böyle bir karışıklık olduğunu belirttim.

Hemen dönüş yaptılar ve ilgili şubenin müdürü ile konuşmamı sağladılar. Müdür bana adisyonun ekran görüntüsünü gönderince meğer daha fazla 30 TL tahsil ettiklerini gördüm.

Çünkü içmediğimiz halde 2 adet fazladan Cappucina Classic (15 TL) yazılmıştı.

Müdür beni yarın yine aynı saatte şubeye davet etti ve düzelteceklerini söyledi.

Ancak ben yalnız gitmeye çekindiğim için ekibi yeniden toplamaya çalıştım. Arkadaşlar "Bize ne yaw, madem şüphen vardı orada itiraz etseydin" dediler.

• O değilde senin arkadaşların kolpacı elemanlara benziyor.Sen arkadaş çevreni değiştirmeye bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye kendin gitmiyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkını araman güzel ancak hakkını ararken korkmana anlam veremedim. Adam iki kahve için seni tezgahın arkasına götürüp garsonlara dövdürecek değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün öğlen 3 kişi yeniden gittik.

Ama gitmeden ne yapacağımızı kararlaştırmıştık:

İçeceklerimizi alacağız ve hesap ödemeye kasaya giderken dünden kalan hesabı soracaktık.

Öyle de yaptık.

Kasiyer kız benimle irtibata geçen kişinin ismini söyleyince hatırladı ve "ilgili kişiyi aratayım" dedi.

Görüşme bittikten sonra "Bir yere kadar gitmiş 5-10 dakikaya kadar gelir, isterseniz şöyle oturun bekleyin" dedi.

Oturu beklemeye başladık.

Biz beklerken olaylardan haberi olmayan dördüncü arkadaş geldi, aramızda sohbete başladık.

10 dakika sonra ilgili kişi geldi ve özür dilemeye başladı: "Bize genelde hep teşekkür mesajları gelir, ilk defa böyle bir şikayet gelince şaşırdık, buyrun kasaya alayım sizi paranızı takdim edeyim" dedi.

Ben de para almaya gelmediğimizi aşağıda dökümünü verdiğim bugün aldığımız içeceklerden mahsup edilmesini söyledim:

Birinci arkadaş: Oreolu Frappe 19 TL

İkinci arkadaş:Türk Kahvesi 12,5 TL

Ben: Double Espresso 12,5 TL

Adam kabul etti ve kasanın başına geçti ve buyrun hesabınız deyip 25 TL isteyince birinci arkadaş tereddütsüz temassız kartını uzatıp ödedi.

Ben şaşkınlık içinde bakakaldım ama birşey demedim.

Ardından helalleşip oradan ayrıldık.

Yolda birinci arkadaşa "Zaten 30 lira alacağımız vardı bugün içtiklerimiz ise sadece 44 TL tuttu, sen 11 TL fazla ödedin"

Birinci arkadaş: "Yok abi ben sıkıldım bu işten, umrumda değil" dedi.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

arkadaşlarının kafası iyi mi hacı ?

• Senin gibi ünlü bir sıcak fırsatçının, ölücünün starbucks gibi bir mekanda ne işi var anlamak güç. Ayrıca nerde çokluk orda bokluk olduğu için, ödeme işini eline yüzüne bulaştırman normal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.