Şimdi Ara

Kafede Kızla Nasıl Tanışılır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, oturduğum sitenin içindeki starbucks vs gibi kafelerden birinde yada genel olarak herhangi bir avmdeki kafede oturan bir kızla nasıl tanışılır? İnternetten de biraz araştırdım, tabi ki gidip medeni bir şekilde kendini ifade etmek en güzeli ama pek oluru olduğunu sanmıyorum. Dolaylı şekilde olur veya yaratıcı bir şekilde olur ciddi önerisi olan arkadaşlar varsa duymak isterim.

Şimdiden teşekkürler.

• aynen erkeklerle tanışırken olduğu gibi, kızlarla tanışırken de bu tanışma eylemi bi "context" yani "bağlam" altında gerçekleşmelidir.

erkek olan birsürü arkadaşınız-dostunuz var, şimdi o kişilerle nasıl tanıştığınızı bi hatırlamaya çalışın. hiçbir dostunuzla ilk tanışmanız: "merhaba, nasılsın" gibi durup dururken yapılan bir "tanışma talebi" ile olmamıştır.

mesela benim öylesine gittiğim bi mağazada tanışmış olduğum arkadaşım var, sonradan çok iyi dostluk kurduk. ama mağazada ikimizden birimiz diğerinin yanına gelip de özellikle tanışmak istediğini belli ederek giriş yapmış olsaydı, öbür taraf bunu garipserdi ve muhtemelen defans moduna geçerdi. biz bu arkadaşımla, o mağazadaki bi ürün hakkında konuşmaya başlayınca tanışmıştık ki arkadaşlıkların tamamı zaten böyle başlar.

bu yüzden;
    - ingilizce kulübüne yazılın,
    - koşu, yüzme, bisiklet, treking vs tarzı bi spor aktivitesinin oranizasyonuna gidin,
    bu tarz ortamlarda bi "context" yani "orda bulunmanızın nedeni olan bir şey" vardır ve o "şey" üzerinden konuşarak ilk girişi yaparsınız, bu durumda kimse sizin girişinizi geri çevirmez.

ama bu ilk girişi yani ilk tanışma kısmını yapmak içindir. bundan sonrası ise ayrı bi olay.

tabii ki bir cafede ya da mağazada kıza gidip ordaki bi ürünle/kahveyle ilgili soru sorarak kendinizce bi context yaratıp giriş yapmayı deneyebilirsiniz, ama bu çok saçma algılanır çünkü normal şartlar altında cafeye giden insanlar tanımadıkları kişilerle muhabbet başlatmazlar. öte yanda, bi spor organizasyonunda ya da ingilizce kulübünde böyle bi durum yoktur. bu tarz faaliyetlerle tanımadığınız kişilerle bi context üzerinden doğrudan muhabbete girmeniz garip karşılanmaz.

ne demek istediğimi şu örnekle sanırım daha iyi ifade edebilirim:

mesela bi otele gidip havuz başında bi kıza soru sorup muhabbete girmeye kalkarsan, kız doğrudan defans moduna geçecektir, belki sırtını dönüp gidebilir bile. çünkü normal şartlar altında otele giden kişiler tanımadıkları insanların muhabbetlerini dinlemek zorunda değillerdir. otelde herkes "farklı" birer kişidir. ama, benim geçmişte katıldığım bi spor faaliyetinde akşam üzeri faaliyet bitince hepbirlikte kaldığımız otele döndük ve ben çok acele şekilde duş alıp havuza inmiştim, orda aynı faaliyete katılmış olan ve benim gibi acele şekilde havuza inmiş olan bi kıza denk gelince doğrudan spor faaliyeti üzerinden konuşmaya başlamıştım kızla, yani ilk girişi bu "context" bahanesiyle yaptım (organizasyon dediğim de 150-200 kişilik falan yani) kız doğrudan sıcak davranmadı ama defans moduna da geçmedi, sonraki günlerde numarasını aldım ve aynı şehirde yaşadığımız için dönüşte yaşadığımız şehirde de görüşmüştük. şimdi biz bu kız ile o otele öylesine tatile gitmiş olan iki kişi olsaydık, havuz başında benim gidip de kızla muhabbete girmem çok daha zor olacaktı. çünkü niyet doğrudan ortada olacaktı, yani kız öyle hissedecekti. büyük ihtimalle defans moduna geçecekti. yukarıda da dediğim gibi, bu herkes için geçerli. sen bir erkekle de durup dururken (ortalıkta bi konu yokken) gidip tanışmazsın, ama sen geçmişte birsürü erkek ile tanışıp arkadaşlık kurmuş durumdasın. işte benim o oteldeki kızla muhabbete girdiğim gibi sen de bi context'in bahanesiyle tanıştın insanlarla. bu hep böyledir.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Kafede Kızla Tanışma Rehberi

Kafede kızla tanışmak, potansiyel romantik bağlantılar kurmak için sosyal ve rahat bir ortam sunar. Ancak bunu saygılı ve etkili bir şekilde yapmak önemlidir. İşte kafede bir kızla tanışmak için bazı ipuçları:

Kendine Güven: Kendine güvenmek, bir kızla tanışırken en önemli faktörlerden biridir. Vücut dilin, göz teması ve ses tonun kendine inandığını yansıtmalıdır.

Göz Teması Kur: Kızla göz teması kurmak, ilgi göstermenin ve iletişim kurmanın ilk adımıdır. Gözleri kaçırmaktan ziyade, birkaç saniye gözlerine bak ve gülümse.

Nazikçe Yaklaş: Kıza kibarca yaklaş ve kendini tanıt. "Merhaba, benim adım [adın]." gibi basit bir ifadeyle başla. Adını söylemek, kişisel bir bağlantı kurmaya yardımcı olur.

Bir Sohbet Başlat: Sohbeti kafeyle ilgili bir gözlemle ya da kızın okuduğu kitaptan bahsederek başlatabilirsin. Ortak ilgi alanlarınızı bulmaya çalış ve sohbeti doğal bir şekilde akıt.

Dinle ve Sorular Sor: Kızı dinlemek, onunla ilgilendiğini gösterir. Sorular sorarak sohbeti ilerletebilir ve onun hakkında daha fazla bilgi edinebilirsin.

Flörtöz İpuçları Ver: Eğer ilgileniyorsan, kızla etkileşime geçerken bazı flörtöz ipuçları verebilirsin. Örneğin, ona gülümse, dokunma veya iltifat edebilirsin. Ancak saygılı sınırlarını aşmamaya dikkat et.

Telefonunu İste: Sohbet iyi gidiyorsa, kızın telefon numarasını istemeyi düşünebilirsin. Doğrudan sormaktan çekinme, onunla tekrar görüşmek istediğini belirt.

Sabırlı ve Saygılı Ol: Kafede kızla tanışmak zaman ve çaba gerektiren bir süreç olabilir. Kızın ilgisini çekemeyebilirsin ve bu sorun değil. Her zaman saygılı ol ve reddedilmeyi olgunlukla karşıla.

Kafede kızla tanışırken bu ipuçlarını izleyerek, sosyal becerilerini geliştirebilir ve potansiyel olarak anlamlı bağlantılar kurabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mekandan bulmak çok zor direkt konuşursan %90 ters tepki verirler. Ama şansını şöyle deneyebilirsin. Kesişmeye çalış. Karşılık verirse uygun fırsat kolluycan. Kahve almaya gittiğinde veya hesabı ödemeye gidince sen de git şuraya nasıl giderim falan tarzında saçma bile olsa bişey sor ordan sohbet aç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kafede mafede tanışılmaz. Olum nerden öğreniyorsunuz böyle saçma şeyleri!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen erkeklerle tanışırken olduğu gibi, kızlarla tanışırken de bu tanışma eylemi bi "context" yani "bağlam" altında gerçekleşmelidir.

erkek olan birsürü arkadaşınız-dostunuz var, şimdi o kişilerle nasıl tanıştığınızı bi hatırlamaya çalışın. hiçbir dostunuzla ilk tanışmanız: "merhaba, nasılsın" gibi durup dururken yapılan bir "tanışma talebi" ile olmamıştır.

mesela benim öylesine gittiğim bi mağazada tanışmış olduğum arkadaşım var, sonradan çok iyi dostluk kurduk. ama mağazada ikimizden birimiz diğerinin yanına gelip de özellikle tanışmak istediğini belli ederek giriş yapmış olsaydı, öbür taraf bunu garipserdi ve muhtemelen defans moduna geçerdi. biz bu arkadaşımla, o mağazadaki bi ürün hakkında konuşmaya başlayınca tanışmıştık ki arkadaşlıkların tamamı zaten böyle başlar.

bu yüzden;
    - ingilizce kulübüne yazılın,
    - koşu, yüzme, bisiklet, treking vs tarzı bi spor aktivitesinin oranizasyonuna gidin,
    bu tarz ortamlarda bi "context" yani "orda bulunmanızın nedeni olan bir şey" vardır ve o "şey" üzerinden konuşarak ilk girişi yaparsınız, bu durumda kimse sizin girişinizi geri çevirmez.

ama bu ilk girişi yani ilk tanışma kısmını yapmak içindir. bundan sonrası ise ayrı bi olay.

tabii ki bir cafede ya da mağazada kıza gidip ordaki bi ürünle/kahveyle ilgili soru sorarak kendinizce bi context yaratıp giriş yapmayı deneyebilirsiniz, ama bu çok saçma algılanır çünkü normal şartlar altında cafeye giden insanlar tanımadıkları kişilerle muhabbet başlatmazlar. öte yanda, bi spor organizasyonunda ya da ingilizce kulübünde böyle bi durum yoktur. bu tarz faaliyetlerle tanımadığınız kişilerle bi context üzerinden doğrudan muhabbete girmeniz garip karşılanmaz.

ne demek istediğimi şu örnekle sanırım daha iyi ifade edebilirim:

mesela bi otele gidip havuz başında bi kıza soru sorup muhabbete girmeye kalkarsan, kız doğrudan defans moduna geçecektir, belki sırtını dönüp gidebilir bile. çünkü normal şartlar altında otele giden kişiler tanımadıkları insanların muhabbetlerini dinlemek zorunda değillerdir. otelde herkes "farklı" birer kişidir. ama, benim geçmişte katıldığım bi spor faaliyetinde akşam üzeri faaliyet bitince hepbirlikte kaldığımız otele döndük ve ben çok acele şekilde duş alıp havuza inmiştim, orda aynı faaliyete katılmış olan ve benim gibi acele şekilde havuza inmiş olan bi kıza denk gelince doğrudan spor faaliyeti üzerinden konuşmaya başlamıştım kızla, yani ilk girişi bu "context" bahanesiyle yaptım (organizasyon dediğim de 150-200 kişilik falan yani) kız doğrudan sıcak davranmadı ama defans moduna da geçmedi, sonraki günlerde numarasını aldım ve aynı şehirde yaşadığımız için dönüşte yaşadığımız şehirde de görüşmüştük. şimdi biz bu kız ile o otele öylesine tatile gitmiş olan iki kişi olsaydık, havuz başında benim gidip de kızla muhabbete girmem çok daha zor olacaktı. çünkü niyet doğrudan ortada olacaktı, yani kız öyle hissedecekti. büyük ihtimalle defans moduna geçecekti. yukarıda da dediğim gibi, bu herkes için geçerli. sen bir erkekle de durup dururken (ortalıkta bi konu yokken) gidip tanışmazsın, ama sen geçmişte birsürü erkek ile tanışıp arkadaşlık kurmuş durumdasın. işte benim o oteldeki kızla muhabbete girdiğim gibi sen de bi context'in bahanesiyle tanıştın insanlarla. bu hep böyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 6 Ağustos 2022; 0:42:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Bravo emeğinize sağlık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

csb

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.