Şimdi Ara

Avm'de Kızla Tanışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne zaman bir avmye gitsem güzel kizlar görüyorum. Çoğuyla göz göze geliyoruz övünmek gibi olmasın yakışıklı olduğumu düşünüyorum. Hayatımda hiç kız arkadaşım olmadı. Avm de ki bu güzel kızlarla kesişip eve elim boş dönünce nasıl pişman oluyorum anlatamam. Mesela geçen gün yemek yiyorum kız karşı masada bana bakıyor bende ona bakıyorum o bana bakıyor ben ona bakıyorum bu kadar. Sonra sen sağ ben selamet. Evet dh halkı bir el atın şu işe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yaş kaç
  • Kesin verecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiromen3 H kullanıcısına yanıt
    18. Yav gidip tanışsam selam merhaba desem nasıl bir tepki alacağımı bilemiyorum. Güzel güzel kızlarla kesişiyorum ama hiçbiriyle konuşamıyorum.

• Kesin yaşanmıştır

• bugra_091 kullanıcısına yanıt
    Usta kız hemen karşı masada arkadaşıyla konuşurken beni kesiyodu yav. Hemde 3 defa göz göze geldik kızla az değil. Yeşl bir kazak giymişti esmer bir kızdı çok güzeldi yav. Bak yine pişmanlık çöktü.

• Kardeşim bakışırken küçük bi gülümseme at.. Karşılık verirse ikinci aşamaya geç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kafanda üç beş birşeyler tasarlayıp konuşmak için masalarına git. Eminim tutulup, tasarladığın hiç birşeyi yapmayacaksın. İşte bu olduğunda bu işlerin doğal olması gerektiğini, konu açıp yorumları okumakla bir yere varamayacağını anlayacaksın. Kısacası git konuş, en fazla kıza rezil olursun, pek çoğumuz geçtik bu noktadan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.