Şimdi Ara

Markette çalışan kızla nasıl tanışılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
11.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim burdaki şok marketten her gün düzenli olarak sigara alırım. Son birkaç aydır çok tatlı bir kız çalışmaya başladı burada. Gerçi maskeden pek anlaşılmıyoruz ama davranışları çok tatlı. Herkese, enerjik bir şekilde hoş geldiniz diyor yardımcı olmaya çalışıyor. Diğer kasiyerler gibi asık suratlı, merhaba desen yüzüne boş boş bakacak biri değil. Ama öğlen gittiğim için yoğun oluyordu. Bugün marketlerin kapanmasına 10 dakika kala gittim. 2 kız vardı sadece. Biri arkada ürünlerle ilgileniyordu. Kasaya bir baktım benim hoşuma giden kız. Sadece ikimiz vardık ve ben hiç beklemiyordum o yüzden boş bulundum. Tamamen spontane şekilde konuşmaya çalıştım. Merhaba, hoş geldiniz gibi klasik konuşmalar. Ardından da beklemediğim şekilde cümleler ağzımdan döküldü

Ben: Pardon burası 8'de kapanıyordu değil mi? Önceden 9 diye biliyorum da.

Kız: Evet 10 dakika var.

B: Keşke hep bu saatte olsa, gerçekten 9'lara kadar çalışmak çok fazla. Korona da çok yaygın.

K: Keşke ya, zaten bugün çok yorucu geçti.

B: Önlemler de düzgün değil, doğru dürüst yasak getirmeleri lazım ama işte saraya para lazım, yasak gelmesi zor.

Kız da onayladı dediklerimi

En sonda da neyse çok konuşmayalım da içeri almasınlar dedim gülerek ve ayrıldım. Bu şekilde kısa bir konuşma oldu. Ama sorun şu ki saatler hep böyle olmuyor. Mesela dün akşam yine aynı saatlerde gittiğim zaman kasada 3 kız 1 erkek vardı. Hiç belli olmuyor. Müsait zamanı nasıl yakalayabilirim bilmiyorum.

Fişten ismini bulamadım, erkek olan kasiyerin ismi yazıyor fişte. Çıkış saatini bekleyip konuşmaya çalışmayı da doğru bulmuyorum. Çünkü hiç yalnız olmuyor. Muhtemelen arkadaşıyla beraber gidiyordur. Sapık gibi takip etmek de olmaz. Ama genel olarak baktığım zaman kız reddetse bile kötü bir şey olacağını sanmıyorum. Ama tek sorun fırsatı yakalamakta. Sizce nasıl yapabilirim bunu ve diyaloğu nasıl başlatmalıyım?

Bu arada konuşma soğuk geçmiş gibi ama kesinlikle soğuk değildi kız içten ve sıcaktı bunu anlayabildim. 

• Durumunuzu bilemem ama kasiyerleri de rahat bırakın, sırf bu yüzden yüzük filan takan arkadaşlarım var bu tarz ön yüzde çalışan.

Ayrıca sosyal medyadan sapık gibi aramak yerine direk konuşurken yoklayın, en azından rahatsız etmemiş olursunuz.

Sonuçta güler yüzlü olmak da işlerinin bir parçası, hem karakteri de öyle olabilir.

Genelde bu durumlarda erkekler kendilerine çıkarım yaptıkları için kendine olmayan bir hareketi de yanlış anlılayabiliyoruz.

Yapay Zekanın Yanıtı

Markette Çalışan Bir Kızla Nasıl Tanışılır?

Bir markette çalışan bir kızla tanışmak, çekincelerini bir kenara bırakıp ilk adımı atmayı gerektirir. İşte bunu yapmanın birkaç yolu:

• Kendine Güven: Markette alışveriş yaparken kendine güvenli ve rahat hissetmek önemlidir. Bu, kıza yaklaşırken daha rahat hissetmeni sağlayacaktır.
    • Göz Teması Kur: Kızla göz teması kurmak, onunla ilgilendiğini göstermek için basit ama etkili bir yoldur. Ancak, aşırıya kaçmamaya dikkat et.
    • Nazikçe Gülümse: Sıcak ve samimi bir gülümseme, erişilebilir ve çekici olduğunu gösterir.
    • Yardım İste: Kızın bir şeye ihtiyacı olup olmadığını sormak, bir sohbet başlatmak için harika bir yoldur. Örneğin, belirli bir ürünün yerini sorabilirsin.
    • Tamamlayıcı Ol: Kızın kıyafetleri veya saç modeli gibi bir şeyini fark edebilir ve onu nazikçe tamamlayabilirsin. Ancak bunu yaparken samimi ol ve fazla ileri gitme.
    • Konuşmaya Başla: Sohbeti kısa ve öz bir şekilde tutarak "Merhaba" veya "Bugün hava çok güzel" gibi bir şey söyleyerek başlatabilirsin.
    • Dinle: Kız seninle konuştuğunda, aktif olarak dinlediğini göstermek için başını salla ve sorular sor.
    • İsmini Öğren: Sohbetin ilerleyen bir noktasında, adını nazikçe sorabilirsin. Bu, bağlantıyı daha kişisel hale getirecektir.
    • Numarasını İste: Sohbet iyi gidiyorsa ve karşılıklı bir ilgi hissediyorsanız, numarasını istemeyi düşün. Ancak, bunu saygılı ve müdahaleci olmayan bir şekilde yap.

Bu ipuçlarını takip ederek, markette çalışan bir kızla tanışabilir ve rahat bir sohbete başlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • https://forum.donanimhaber.com/marketci-kiz-konusu-vol-2-tecrubeliler-iceri--146701065

Seni boyle alalim

Lan dedim benim market mi şok deyince okey, benimki bildirici 😆 benimki herkese oyle degil bana ozel, enerjik degil o kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 28 Kasım 2020; 21:13:51 >
  • ben a101dekiyle tanıştım daha doğrusu o iş attı baya götlü birşey  

• Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Hocam bu nedir ya
  • Çok boş adamlarsiniz gunluk hayatinizda sadece markette kiz gorduğunuz için normal aslinda ne diyim
  • 2-3 kasiyer kız daha önce iş atmıştı bana değerlendiremedim fırsatları şuan ki aklım olsa  

• dün her zaman dizel aldığım istasyona girdim

bütün pompacıları gadın yapmışlar

pompacı gördüğü halde ben park edene kadar bişi demedi

baktı ben parkediyom oraya deel buraya gel dedi araca manevra yaptırdım

ya sabır çekerek at bi 100 lük dedim karttan para çektirmek için markete girdim

normalde o kadar dizel alınca karttan çekip dönene kadar doluyordu

ben arabanın başına bir geldim kimse yok ama arabanın depo kapağı açık bekliyor

pompacı gadın yanda başka bir müşteri ile ağız dalaşına girmiş bakmıye

slipti eline verdim ben gedeyom dedim

nereye gedeyon daha komadım sana dedi

ben de ohoo bacım benim acelem var hadi koy şunu dedim yüskek sesle

diğer müşteri durumu görünce sen işine bak ben markete gidiyom deyip pompacı garıyı salıverdi yoksa bunun benle ilgileneceği de yogh

ya sabır diyerek bunun 100 liralık dizeli ağır ağır doldurmasını bekledim

sonra eline slipti verip gazladım

hani garılar gösterişli olsa anlarım ama tam bir sabır sınavı verdiren bu istasyona bir daha gitmem  

• Durumunuzu bilemem ama kasiyerleri de rahat bırakın, sırf bu yüzden yüzük filan takan arkadaşlarım var bu tarz ön yüzde çalışan.

Ayrıca sosyal medyadan sapık gibi aramak yerine direk konuşurken yoklayın, en azından rahatsız etmemiş olursunuz.

Sonuçta güler yüzlü olmak da işlerinin bir parçası, hem karakteri de öyle olabilir.

Genelde bu durumlarda erkekler kendilerine çıkarım yaptıkları için kendine olmayan bir hareketi de yanlış anlılayabiliyoruz.

• iGroN İ kullanıcısına yanıt
    Zaten çalışma süreleri çok yüksek ve stresli yorucu bir işken bu tiplerle uğraşmak zorunda da kalıyorlar. Allah yardım etsin.
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt

pompacı kadın  

• Merhaba, Yoksa Selamun Aleyküm mü Demeliydim Ehe ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

Durumunuzu bilemem ama kasiyerleri de rahat bırakın, sırf bu yüzden yüzük filan takan arkadaşlarım var bu tarz ön yüzde çalışan.

Merhaba güzel uyarınız için çok teşekkür ederim. Ama kesinlikle abazalık, sapıklık yapmak gibi bir derdim yok. Zaten insanın ses tonundan bile anlaşılıyor bazı şeyler. Ben sadece arkadaşlık edebilir miyiz diye soracağım. Evet derse ne ala, ama hayır derse kesinlikle asla diretmem. Umarım bir problem olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

dün her zaman dizel aldığım istasyona girdim

bütün pompacıları gadın yapmışlar

pompacı gördüğü halde ben park edene kadar bişi demedi

baktı ben parkediyom oraya deel buraya gel dedi araca manevra yaptırdım

ya sabır çekerek at bi 100 lük dedim karttan para çektirmek için markete girdim

normalde o kadar dizel alınca karttan çekip dönene kadar doluyordu

ben arabanın başına bir geldim kimse yok ama arabanın depo kapağı açık bekliyor

pompacı gadın yanda başka bir müşteri ile ağız dalaşına girmiş bakmıye

slipti eline verdim ben gedeyom dedim

nereye gedeyon daha komadım sana dedi

ben de ohoo bacım benim acelem var hadi koy şunu dedim yüskek sesle

diğer müşteri durumu görünce sen işine bak ben markete gidiyom deyip pompacı garıyı salıverdi yoksa bunun benle ilgileneceği de yogh

ya sabır diyerek bunun 100 liralık dizeli ağır ağır doldurmasını bekledim

sonra eline slipti verip gazladım

hani garılar gösterişli olsa anlarım ama tam bir sabır sınavı verdiren bu istasyona bir daha gitmem  

golf 1.2 tsi comfortline dsg + sürüş komfor paketi aracına nasıl dizel yakıt alıyorsun sen  

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

https://forum.donanimhaber.com/marketci-kiz-konusu-vol-2-tecrubeliler-iceri--146701065

Seni boyle alalim

Lan dedim benim market mi şok deyince okey, benimki bildirici 😆 benimki herkese oyle degil bana ozel, enerjik degil o kadar...

Kanka senin mevzu noldu 😂

• Rozark R kullanıcısına yanıt

rozarkcığım canım çok sıkkındı gitmedin onun kasaya mesaideydi... kafamı boşaltmam lazım sinirli sinirli olumsuz negatif enerjiyle gidilmez kızın yanına  

Bakalım sonuç ne olacak bir tek o diyor iyi akşamlar şöyle böyle hoşçakalın falan diye klişe cümleler anlayacağın diğer kasiyerler cık cık... bana olur gibi geliyor öyle ahım şahım güzel kız değil taliplisi çok değildir ama efendi ağırbaşlı birisi... dışına değil ruhuna ve karakterine bakacaksın benden tavsiye 2 li oynayan kızda gördüm tecrübe ettim ve yaşadım.

• Çetooooo kullanıcısına yanıt

Şu yorumu atmaya gelmiştim biri benden önce davranmış  

• quote:

Orijinalden alıntı: Rozark

Merhaba güzel uyarınız için çok teşekkür ederim. Ama kesinlikle abazalık, sapıklık yapmak gibi bir derdim yok. Zaten insanın ses tonundan bile anlaşılıyor bazı şeyler. Ben sadece arkadaşlık edebilir miyiz diye soracağım. Evet derse ne ala, ama hayır derse kesinlikle asla diretmem. Umarım bir problem olmaz.

Alıntıları Göster

arkadaşlık edebilir miyiz ne abi ya off sabah sabah cringein dibiyle uyandım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.