Şimdi Ara

Instagramdan nasıl tanışılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet sosyal medyadan tanışıp evleniyor. Bunun başlangıçı nasıl oluyor? Takip edip gönderi ve hikayelere like ve alev atmak tamam ama bir yerden sonra mesajlaşmak gerekli. Karşılık verirse, sonra o da karşı takip yaparsa güzel. Bunu yaptıracak mesajlar ne peki?

Var mı burada bu konuda tecrübeli olan, başarılı olan? 

• İnstagramdan 2-4 hafta small talk sonra whatsapp aşamasına geçiş sonra date.

• OptikForm kullanıcısına yanıt

O small talk kısmı nasıl olacak? "burada çok güzel çıkmışsın" tarzı mesajlar atıp sonra geri dönüş mü bekleyeceğiz?

10k+ takipçili kişileri hiç denemiyorum zaten. Ama belli süre takip ederek biraz daha tanıma imkanı oluyor.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Ne 10k'sı 1k takipcisi olan kıza bile yazma bence. Small talks kısmını kızı övemeden yap konu aç senin de dahil olduğun.

Bir kız hesap açınca zaten hemen 3-5k oluyor. Az takipçili bulmak çok zor.  Varsa ya çok çirkin ya da kilitli profil.

Herhalde profil kilitli olacak. 3-5k olması demek kızın 3-5k insanın takip isteğini kabul etmesi demek.

Şahsen ben öyle kızlara istek atmıyorum.

Kilitsiz olan sadece ilgi çekmek, takipçi kasmak mı istiyorlar? 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Snapten kıza nasıl yazılır?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

sizi kız biliyodum.

• karagece25 kullanıcısına yanıt

Kız yok forumda yönetici söylemişti hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

• karagece25 kullanıcısına yanıt

Tek emoji yasakrı eskiden sırf tek emoji olmasın diye yanına bir şeyler eklerdim 😭

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

• Mekanlarda, iphone ile AirDrop ile insta filan paylaşılıyormuş yeğenim söylemişti. Bir nevi tinder gibi. Benden geçti seneler oldu

• bir kıza günde 10 larca, güzellik derecesi yüskekse 100 lerce erkekten benzer içerikli mesajlar geliyordur... geçenlerde biri sahte ve resimsiz hesap açtığı halde anında sayısız mesaj yağmuruna tutulduğunu yazmıştı.. dolayısıyla senin attığın mesajlar beğeniler vs lerin hepsi okunmadan çöpe gitmiş olacak... bu işe hiç girişme derim...

• Hayatımda bir kere heveslenip yapmış olduğum şey, o da kız benden hoşlandığı için.

Saçma bir mücadele gibi geliyor, kızların suçu yok, onlarca mesaj geliyor hangibirine yetişecek,

aynı anda birkaç kişiyle takılmak kötü birşey bence.

• dekareme kullanıcısına yanıt

Orası öyle tabi ama ciddi ciddi instagram vs tanışanlar hatta evlenenler var. Olasılık düşük tabi. Amcalar-teyzeler tiktok da tanışıp evlenip sonra gündüz kuşağına konu oluyorlar, o ayrı bir olay. 

Amacım ciddi aslında. Artık tanışmak bile çok zor oldu, millet gittikçe asosyal oldu, her şey online yapılıyor. Bir de dışarıda sadece "merhaba" deyince bile kadınlar artık taciz diyebiliyor.

• konu disina boyle bi konu acan biri kizlarla tanisamaz

once mentaliteni degistir

• "Instagram'dan tanıştık" diyenlerin çoğu aslında Tinder'dan Bumble'dan tanışıyor, ama söylemeye utandıkları için "sosyal medya" deyip geçiştiriyor.

• ben linkedinden dahi tanıştım  tavsiye etmiyorum. reelde tanışmak en iyisi.

• idontremember kullanıcısına yanıt

kafanı duvarlara vurduğuna göre ilişkinden pişmanlık hissetmişsin, ne oldu bi anlat bakalım...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.