Şimdi Ara

Kadınları koruyalım ama bundan erkekleri kim koruyacak ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
11
Favori
32.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "3. İlk aldatılmadan sonra barışmak hataydı.

    İlk olayda çocukların velayetini alsaydım barışmazdım.ama öyle olmadı yine çocuklar için zorunlu bir şeydi."

    Demiş konu sahibi, büyük hata:

    - Küçük çocukları hakimler hiç bir zaman babasına vermez, ola ki kadının çocuklarıyla ilgilenemiyecek bir hayat tarzı olduğu isbat edilmediği müddetçe.

    - Evet, boşandıktan sonra kadın çocukları size karşı düşman şekilde yetişterecekti, ta ki o çocuklar büyüyüp kendi akıllarınca babalarını ve hayatı değerlendirebilme yetisine kavuşana kadar.

    Hiç kusuruma bakmayın, konunuzun başında o mesajları gördükten sonra onunla tekrar aynı yatağa girmeniz kabul edilemez.

    Yine de günümüzde moda olan kadın cinayetini aklınıza getirmemeniz takdire şayan.
  • @Ub3r.krisTALLON@Moving On

    Napıyorsunuz hocam???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah sabır versin. Çekilecek çilen varmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yüzden evlenmiyorum işte Çok uzun bir yazı yazdım ama bir tane feminist gelir şikayet eder diye sildim. Tek temennim Türk erkeklerinin bir kadına gerekmedikçe selam bile vermemesidir. Türk kadınları çok şımardı. Dönün sırtınızı bakın yolunuza. Ekmeğinizin davasına düşün. İnsan olduğundan şüphe ettiğiniz hiç kimse ile de evlenmeyin.
  • Muz cumhuriyetinden ne beklerdiniz ki. Her şeyi kokuşmuş adaletsiz karambole yaşadığımız bir ülke haline dönüştü. Polise adalete güvenimiz 0. İnşallah böyle berbat bir ülkede temiz kalabilen insanlara öbür dünyada iyi şeyler ve merhamet gösterilecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @koray.tekler

    Durum tam da budur.
    Aile kurumu dağılıyor.

    Alıntıları Göster
    Kesinlikle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forvet09

    Bu nafaka, mal paylaşımı ve kadının beyanı esastır gibi kanunları çıkaranlara Allah CC bildiğini yapsın.

    Bu akp belasından tez zamanda kurtulmak gerek. Ne kanun ne ahlak ne de adalet bıraktı.

    Adalet şudur, mal sahiplerinindir. Kadının malı kadının, erkeğin malı erkeğindir. sadece evlenmeden önce istediği mehir vardır. Ve kadının beyanı esas değildir.
    Çocuklar babaya aittir. Kadına nafaka vererek onun boşandıktan sonra erkeklerle fingirdeşmesine neden olacak, dolayısı ile senin paranla başkaları ile yapıyorum ile erkeği pezevenk hissinden kurtarılması lazım. Lafım iffetli insanlar için değil.
    Mevlam herşeyin hayırlısını versin. Her sıkıntının sonu ferahlıktır. Allah CC yardımcın olsun.
    lan bunuda akp ye kitlediniz helal olsun amk, cumhuriyet zamanında koyulan kadını koruyan feminist kanunlarıda akp ye kitlediniz helal olsun

    Karar verin adamlar şeriatçımı yoksa laik mi, şeriat olsa zir bu kadın taşlanmak zorunda.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baller Lifestyle

    lan bunuda akp ye kitlediniz helal olsun amk, cumhuriyet zamanında koyulan kadını koruyan feminist kanunlarıda akp ye kitlediniz helal olsun

    Karar verin adamlar şeriatçımı yoksa laik mi, şeriat olsa zir bu kadın taşlanmak zorunda.

    Alıntıları Göster
    Yasaları kimin çıkardığını öğren ondan sonra yaz. Bir bok bilmiyorsun biliyor gibi davranma. AMK yazın için birşey yazmak istiyorum yeri burası değil sen anladın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt
    Hacı avrupadakilerde 13 yaşında başlıyor delik deşik oluyolar :) kimseye güvenim yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu baştan aşağı okudum, üzüldüm sinirlendim karışık duygulara girdim. Öncelikle geçmiş olsun, zor zamanlar yaşamışsınız.

    Konuya eş seçiminden başlamak istiyorum, bu konuda arkadaşa eleştiri getirecek bir şey bulamıyorum, evlilik öncesinde 2 yıllık bir süreç yaşanmış, o süreçte ciddi bir sıkıntı yaşanmadığı sürece karşınızdaki insana kusur bulmak zor, haliyle doğal bir süreç yaşanmış evlenmişler.

    Ayrıca bu tarz aldatma durumlarını, önceden sezmek veya bu şahıs asla aldatmaz demek çok zor arkadaşlar.

    Bariz şekilde karşınızdaki kadın hatalı hatta fazlası...

    Benim anlamadığım durum, sizi ağır şekilde aldatan kadınla sırf çocuklar için bir araya gelmeniz ? Böyle bir şeyi çocuklar için bile olsa yapmanız saçma, sizin karşınızdaki kadın anlık bir hata yapmamış. Kadın bile isteye bu işi yapmış ve bunu resmen eğlenceye dökmüş, bu kadının yaptıklarına eyvallah diyerek aynı çatı altına girdiğiniz anda her şeye tamam demiş oluyorsunuz.

    Bu olaylardanda görüldüğü üzere kolay kandığınızı ve ayran gönüllü olduğunuzu görüyorum, kadında bunu görmüş ki sizi bu hallere sokmuş hocam.

    Diğer yaşananlar için diyecek bir şey yok, orada sizin hatanızda yok. Tek hatanız kadına inanmaya devam etmeniz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sizi aldatan bir kadınla neden devam edilir, bu soru bende de cevabını bulamadı.

    Aileyi Koruma Kanunu maalesef yeni bir kanun ve son derece yanlış bir kanun, yuva yapmak yerine yıkıcı oluyor bana göre.Devlet çok fazla müdahil oluyor ve kadının beyanı esas alınarak erkek çok mağdur ediliyor.
    Ve boşanmalar da bu kanun aleyhinize çalışıyor arkadaşın da anlattığı gibi, siz haksız olarak göründüğünüz için mal paylaşımı, çocuk vesayeti kararları hep erkeğin aleyhine.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerinde olsam bütün bu olanları kameraya çekerdim gizlice vLOG çeker gibi. Al sana mis gibi kanıt. Video dosyalarından tarih de çıkar ortaya.
  • Yani buna ne söylenir, ne yazılır bilemiyorum, başından sonuma kadar hepsini okudum, sizin gibi insanlar sayesinde ibretlik hikayeler okuyup hem öğreniyoruz, hem üzülüyoruz, bu kadar istismara açık kanun nasıl var olabilir ki, manevi olarak desteğim yanınızda, umarım adalet yerini bulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatın adaleti yok, ülkemizdeki hukuk sisteminden mi adalet bekliyorsunuz:) şaka bir yana talihsiz bir durum gelmiş başına. Her evlilik bu şekilde değil ve her insan -kadın erkek farketmez- aynı değil.arada mutlaka karaktersiz kişilikler olacaktır. Münferit olaylar için kanun değiştirilemez. Kadınlara yönelik kanunların büyük ölçüde yerinde olduğunu düşünüyorum.bu imtiyazların kötüye kullanılmamasını sağlaması gereken de hakimler. anladığım kadarıyla sizin mağduriyetiniz hakimlerin verdiği karardan kaynaklı.konuya bakınca da kadınlara güven olmaz denilebilir ama güven meselesini sadece kadınlara bağlamak da yanlış olur. insanoğluna güven olmuyor zaten. Bu gibi konularda çıkan sorunlar hep cinsel arzu ile bağlantılı.kadın ya da erkek karşı taraftan beklediğini bulamadığı zaman başka yerlerde çözüm arıyor. İşin ne şekilde yapıldığını önemsemezsek kadın da yapsa erkek de yapsa ikisine de ya orospuluk yaptı yada aldattı denmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • windshair kullanıcısına yanıt
    quote:

    Siz yatağınıza kahvaltınızı getiren bir kadından aldatılmayı bekler miydiniz ?


    kusura bakmayın ama siz hata üstüne hatalar yapmışsınız ,bir kadının sadakati bu şekilde anlaşılmaz ,hatta çiftlerden birisi aşırı ilgi gösteriyorsa şüphelenmek gerek

    bu kadar çok dava açılmasına sebepte büyük ihtimal sizin yaptığınız hatalar nedeniyle olmuştur
    misal işin içine komşuyu katıp ispat edemediyseniz oda dava açmış olabilir ,kendinizi kaybedip tehdit küfür gibi eylemlerde bulunmuş olabilirsiniz

    haksızsınız anlamında söylemiyorum ama bu tür konular ispatı çok zor konulardır ve ispat edemediğinde suçlu durumuna düşersiniz
    aynı şekilde ailenizde dayanamayıp duruma dahil olmuş anlaşılan ,onlarda kendine hakim olamayıp suç olacak bir şeyler yapmış gibi

    ben çok asabi biriyim ve Allah esirgesin senin gibi bir durum yaşasam büyük ihtimal kendime hakim olamam ,haklıyken haksız durumuna düşerdim

    hele ki aldattığına kesin olarak inandığınız birisiyle tekrar bir araya gelmeniz olacak iş değil (koşullar ne olursa olsun)
    zaten tek ispatınız telefon (anlatımlarınızdan onu anlıyoruz) ,siz affettikten sonra delillerin yok olması ihtimali çok yüksek değil mi ?
    hakim sormaz mı madem 1 defa aldatmış o zaman niye affettiniz diye ,bu şekilde inandırıcılığınız azalmaz mı ?

    tabi konuyu tam bilmediğimiz için biz bu şekilde yorumlamaya çalışıyoruz ,yanlışlarımız olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 30 Eylül 2019; 0:47:23 >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.