Şimdi Ara

Kadınları koruyalım ama bundan erkekleri kim koruyacak ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
11
Favori
32.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    2010 yılında ailemin bulduğu biriyle 2 aylık görüşme neticesi evlenme kararı aldık

    Geçmiş olsun.
  • Yok kadin bana hergun kahvalti hazirliyor boynuz yedigimi nerden biliyim demis

    Tamam ustad sende haklisin, ama kasar gitmis ona buna vermis herseye ragmen affetmisin yine. Sen affetiysen adalet sistemimimiz neden affetmesin.
    Muhtemelen 30 yasina kadar dogruduzgun kadinlarla ne iletisim oldu nede sevgilin, resmen saf efendi erkegi piranhalar icine atmis ailesi.

    Biraz pic olacaksin, bunlar olmazdi.
  • Hocam başını okudum kotu oldum cidden.Devamini getirmek istemedim çok sinirleniyorum ve de üzülüyorum
    böyle seylere.Allah sabır versin ve yardımcınız olsun inşallah .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi belki beni linç edecekler olabilir ama ben yine de doğru bildiğimden şaşmayacağım
    Tvlerde bangır bangır kadın cinayeti haberleri dolaşıyor. Her nedense kadınlar hep melek. Suçsuz olanları tenzih ediyorum.
    Olayların iç yüzünü bilmeden bir insana saldırmak adam öldürmekten daha basit.
    Özellikle son yıllarda ortaya çıkan kadın cinayetlerinin %50 si belki de bu tür olaylardan dolayı işleniyor.
    Medya, reklam , dizi , film sektörü son yıllarda çok feminist bir tavırla, kadın ne yaparsa haklıdır ,düşüncesi yerleştiriliyor. Bu da adalet ve eşitlik ilkesinin zincirini kopartan bir döngü yaratıyor.
    Yaşadıklarınızı okuyunca , inanın sinir krizi geçirdim. İnsan öldürmeye tamamen karşı olan biri olarak , ben olsam sülalesini temizlerdim dedim içimden
    Bence şuan sizin için en mantıklı şey Müge Anlı yı ne kadar sevmesem de çok dobra ve eşit bir insan olduğu için size yardımcı olacağını düşündüğümden , oraya başvurmanız en mantıklı iş olacaktır.
    Tekrar geçmiş olsun, umarım sorunlarınızı en kısa sürede çözersiniz.
    Esen kalın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kızkardeşleri. Müge Anlıya başvurmuşlar . Daha çok ölümlü vakalara bakıyoruz diye yanıt almışlar. Aslında bu fikir banada mantıklı geliyor.

    Ben çocuklarım için susup en yakınlarıma bile uzun süre anlaşamadık ayrıldık desemde onlar hakkımda atılmadık iftira bırakmadılar. Adliye koridorlarında bu insanlarla karşılaştığımda öyle bir gururla yürüyorlar ki şaşıp kalıyorum. Bu insanlarla konuşarak bu sorun çözülmüyor.

    Adliyede Kızınız beni aldattı susuda utanın diyorum sen liselilerin etek altını çektin diye bana saldırıyorlar. Daha da kötüsü eski damadımız üstümüze yürüdü hakaret etti diye şikayetçi oluyorlar. Savcılık dava açıyor açılıp kamera kaydı incelendiğinde babası olacak şahsın üzerime yürüdüğü görülüyor. Bakın hakim bey işte beni suçladıkları şey ama onlar yapmış dediğimde hakimden azar bile işitiyorum... Bu adalet sistemi kabahatli tarafı mağdur tarafa baskın yapıyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Keşke okumasaydım sinirden elim ayağım titriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarısında telefonu fırlatıp atasım geldi ama okumaya devam ettim. Umarım çocukların senin kıymetini bilir ama kalbimden geçeni söyleyecek olursam en az birisi bu yaptıklarına değmeyecek bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsaewq D kullanıcısına yanıt
    4-5 tanımakta yetmiyor malesef. 5 Yıllık ilişkimin sonunda evlenme teklifi edip yuva kurmak istedim kabul etti. Ama 2 ay sonra aldatıldım. İstersen 10 yıl tanı varsa ruhunda o..puluk yapacak bişey kalmıyor
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    evlilik sözleşmesine rağmen yinede nafaka alabiliyor diye duymuştum.
  • dsaewq D kullanıcısına yanıt
    5 senelik ilişkimin sonunda evlilik teklifi ile taçlandırdım. Kabul etti. 2 ay sonra aldatıldım.
  • Bu ülke de kadına şiddet değil İnsana şiddet var. Kadına şiddetin bir tık önde olduğunu düşünmüyorum. Ülkemizdeki adaletsiz hukuk sistemi nedeniyle erkeği de kadını da hep mağdur.
    Erkek nasıl çalışıp hayatını idam ettirebiliyorsa, kadın da aynı eşitliğe sahip. Çocuğu olmayan veya olup velayeti babaya verilen adamın, kadına nafaka ödemesi nasıl bir saçmalıktır akıl mantık ermiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arph -- 30 Eylül 2019; 10:25:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede adalet aramayın çünkü yok! Bide bizim burda koskocaman adalet sarayı yapılıyor sıfır km sanki ihtiyaç var! Ülkenin en gereksiz kurumu adliyeler. Bırakın her birey özgürce adaletini yerine getirsin, sizin anayasanızdan yada adli kurumlarınızdan daha adil olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gosHawk.

    5 senelik ilişkimin sonunda evlilik teklifi ile taçlandırdım. Kabul etti. 2 ay sonra aldatıldım.
    Hocam nasip kısmet de fakat sormadın mı zorla mı 5 sene birlikte olduk zorla mı evlendik niye yaptın diye? Çok mu zenginsin yoksa? Madem sevmiyor niye 5 yıldır berabersiniz niye evlenme teklifini kabul ediyor bunun bana mantıklı bi' açıklaması yok yani yapılamaz mantıklı bi' açıklama.
  • kendiside mantıklı bir cevap veremedi zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoubleDragon

    Bu çocuklar kimin ben anlayamadım. Yazıda şöyle bir cümle geçiyor: "Yazıştığı üst komşuydu kikirdediği de sevgilisinin çocuğunu uyutmaya çalışan kocasının hemen üstündeki odada olmasıymış."

    Çocuk kimin? Sevgilisinin çocuğu mu?

    "Yazıştığı üst komşuydu kikirdediğide sevgilisinin çocuğunu uyutmaya çalışan kocasının hemen üstündeki odada olmasıymış."

    Peki bir şey sormak istiyorum. Eşiniz size böyle bir sadakatsizlik yaptığına göre çocukların sizin olduğuna emin misiniz? Belki sizin haberiniz olmayan daha başka aldatmalar da vardır. Çocuklar o şekilde olmuş olabilir. Böyle aldatma durumlarında benim ilk aklıma gelen şey; çocukların başkasına ait olup olmadığıdır.

    İstemeden sizi kırdıysam özür dilerim.
    Bu soruyu sormuştum. Herhangi bir açıklama yapmadınız.




  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    windshair kullanıcısına yanıt
    Bende sizin sorduğunuz soruyu soracaktım. Yakın bir akrabam benzer bir durum yaşadı çocuklara DNA testi yapıldığında son çocuğun babası başkası çıkmıştı.
    Konu sahibine de öncelikle geçmiş olsun, eğer test yaptırma imkanınız varsa tavsiye ederim. Çocuğun farklı birinden çıkması durumunda mahkeme de etkili oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın ama ben acımıyorum. Evleniyorsan katlanacaksın bu kadar basit. Biz niye evlenmiyoruz. Yıl olmuş 2019 evliliği marifet olarak görüyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoubleDragon

    Bu soruyu sormuştum. Herhangi bir açıklama yapmadınız.

    Alıntıları Göster
    "Yazıştığı üst komşuydu kikirdediği de sevgilisinin , çocuğunu uyutmaya çalışan kocasının hemen üstündeki odada olmasıymış."

    işte virgülün önemi

    bu soruya yanıt vermiştim. böyle düşünmekte haklı olsanızda bana en ağır gelen soru olduğunu bilmelisiniz. o yüzden son kez tekrar ediyorum çocuklarımdan eminim.
  • Çocuklarına dna testi yaptır. Mahkemeye bunu sun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Why Shy

    Kusura bakmayın ama ben acımıyorum. Evleniyorsan katlanacaksın bu kadar basit. Biz niye evlenmiyoruz. Yıl olmuş 2019 evliliği marifet olarak görüyorsunuz.
    bu koonuyu açmamın nedeni kimseden ah vah duymak değildir. 4. yılındayım bir günde veryansın etmedim kimsenin yardımınada ihtiyaç duymadığım gibi acımasınada hiç ihtiyacım yok. halbuki konunun başında maksadımı yazmıştım. evlilik düşüncesine siz ne kadar uzak olsanızda yakın olan aile kurmayı isteyenlerede saygı duymalısınız. ben hatasızım nasıl bunlar başıma geldi demedim hiç ! muhakkak ki bir yerlerde hatalarım olduki şu an durumum bu. olaki sevdiğinden bazı yanlış hareketler görmüşte yakıştıramamış gençlerimiz gözü kapalı evlilik işine girip herşeyin toz pembe olmama ihtimalini değerlendirebilsinler elek üstüne elekten geçirsinler ...

    kimbilir kelebek etkisi görürüzde benzer olaylardan dolayı canı yanan insanlar için daha yapıcı ne şiş yansın ne kebap ayarında kanunlarımız olsun ...


    ben ilk dönemlerim bu konuyu hiç kimselere duyurmadım. kuzenlerime bile. dedim ki benim başıma bu gelenlerden kafasında soru işareti çıkarda birileri masum eşine acaba deyip şüpheyle bakar. kıssadan hissenizi alın benim sizlerden yana temennim budur. evlenmek istemiyor musunuz alın size bir sebep daha mesela !




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.