Şimdi Ara

Kadınları koruyalım ama bundan erkekleri kim koruyacak ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
11
Favori
32.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xcorp

    Kadin dusmanlari toplanmis konuya. Kadinlarin basina gelenler maalesef medyaya yansiyandan 100 kat fazla. Aranizda avukat tanidigi olan varsa gitsin “adli yardim” dosyalarini sorsun, gelen kadinlarin halini dinlesin. Baska bir sey demiyorum. Tabiki erkeklerin yasadigi bu konudaki gibi olay da cok, ama oran olarak arada ucurum var.

    Hayir sunu anlamiyorum, evlendigin gibi cocuk yapmak nasil bir kafadir? 3 yil bekleyin en az diye bas bas bagiriyor uzmanlar. Neden? Cunku once bir evlilik otursun sonra cocuk. Cocuklariniza yazik.
    Çok haklısınız. Ancak konu kadın düşmanlığı değil. Size sormak isterim her erkek potansiyel sapık şiddet yanlısı kötü bir varlık mıdır ? Cevabınız hayır ise Burdaki kötü yorumlarda tüm kadınları eleştirmediği gibi mağdurlarıda el üstünde tutacaktır.

    Çocuk konusu dediğim gibi ayrı bir konudur başka bir platformda tartışılabiliriz. Böyle bir konuda bu tür yorumlar garip geliyor.

    Erken yapılan evlilik ve çocuk = sadakatsizlik değil ise tabi.

    Aldatma hususunda kaçacak yeri olmayan kadının aldattığı eşe sapık sadist küfürbaz yaftası yapıştırma uğraşı gibi mağdur kadınların benim gibi şeyler yaşamış mağdur erkeklerin varlığını red etmemeli. Maksat çözüm ise bizim gibi msğdurlarında denkleme dahil edilip ortak çözümler aranmalıdır..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • windshair kullanıcısına yanıt
    Aldatıldığını öğrendiğin ilk olaydan 6 ay sonra tekrar neden birleştin? Kadın 2. Kez sadakatsizlik yapmasaydı ilkini sineyemi çekecektin??

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ortamlarda adalet var dersin kim bilecek ki? Böyle konuları okudukça kan beynime sıçrıyor, sinirden duvarları yumrukluyorum Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Sosyal medya bu konu da ikiyüzlü. Kadına şiddet olaylarında idamlar, beddualar gırla gider ama erkeğe şiddet oldu mu kimse de ses yok. Hele hele medeni şekilde ayrılmaya çalışır bu seferde nafaka belası başına musallat olur. 80 yaşıma da gelsem, karşıma iyi birisi çıkana tek evlenmeyeceğim. Hocam Allah yardımcınız olsun, işiniz zor.
  • 3 kız öğrenci (14 yaş) düşük not verdiği için öğretmeni tacizle suçlayıp onu içeri attırıyor, öğretmeni karısı boşuyor. Sonra kızın biri vicdan yapıp öğretmene tuzak kurduklarını itiraf ediyor. Şimdi sormak lazım, öğretmenin kendisi, ailesi ne olacak? Bu leke ve dağılan ailenin sorumlulularına ne olacak? İstanbul Anlaşması, 6284 sayılı kanunun ivedi şekilde değiştirilmesi gerekiyor. Kadının dediği sorgusuz kabul ediliyor. Tek taraflı adalet olmaz. Yargıtay da her gün aileleri boşamak için havadan sebep buluyor, yok saçını çekti, yok manyak dedi, yok kıyas yaptı. Ama memura manyak, mal, şerefsiz demek suç değil. Aileye saldırı var, beraberliğimizi koruyalım dostlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askaparta -- 29 Eylül 2019; 13:55:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum çok geçmiş olsun. Tek harfini atlamadan okudum. Benzerini yakınımda olar birkaç kişi daha yaşadığından biliyorum ve sana hak veriyor, destekliyorum.

    Allah yardımcın olsun. Gerçekten erkek hakları korunmuyor, savunulmuyor, umursanmıyor. Sözleri kale bile alınmıyor. Hak ve adaletten başka ne dileyebilirim bilmiyorum.

    Bu dünyada çektiğin cefayı belki azaltmayacak ancak eğer inanıyorsan manevi olarak içini biraz rahatlatabilecek olan tek şey, bunların dünyada veya ahirette elbet bir gün karşılığı olacağıdır.

    İstanbul'da olsan seninle bi çay içip dertleşmek isterdim. Allah hepimizi hayırlı ve güzel insanlarla karşılaştırsın.
  • Okurken kan beynime sıçradı adeta, cinnet geçirecektim. Sen bu olanlara nasıl dayandın? Elim ayağım titriyor şu yorumu bile yaparken. Allah yar ve yardımcın olsun. Resmen bitmeyen bir kabus yaşıyorsun. Allah düşmanımın bile başına vermesin böyle iğrenç bir olayı.
  • Allah yardımcın olsun hocam. Çok zor bir durum inşallah istediğiniz şekilde sonuçlanır davalar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okudum tamamen, eskiden sinirli biriydim ve son zamanlarda sakinim diye geçinirim, ben yaşasam sanırım katil olurdum..
    Şiddete karşıyım ama ben de insanım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freq5GHz -- 29 Eylül 2019; 14:25:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İki çoçuklu ve boşanmış bir baba olarak söylüyorum. En büyük hata ilk zina olayından sonra barışman. Ama karşı tarafa nafak ödemeni anlamıyorun normalde haysiyetsiz yaşam sürmekten dolayı düşürebilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlilik gün geçtikçe saçmalaşıyor...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülkenin acıklı durumu maalesef durum ortada Allah yardımcın olsun. Bu kanunlar yüzünden hep erkekler mağdur oluyor maddi manevi yıkılıyor. Tiksiniyorum bu kanunlardan kadınlar 1 sağlıkçılar 2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birbirinizi tanımadan, gerçekten güvenmeden evlenmeyeceksiniz.Bu konunun özeti.

    Evlendikten sonra zart diye çocuk yapmayacaksınız, bu da konunun alt başlığı
  • Geçmiş olsun. Diyecek bir kelime bulamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • windshair kullanıcısına yanıt
    Benzer olaylara şahit oldum. Allah kimsenin başına vermesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmehcik_71 -- 29 Eylül 2019; 17:19:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sana artık ... yok başka kızlara git nedir ya.. içim gitti. Madem bu kadar şeysin ayrıl ne yapacaksan yap.
  • Rabbim sabır versin.
    Allah kimseyi kadınla sınamasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah sabır versin çok zor bir durum Sen sabırlı birisi imissin. Benim aklimdan gecenleri buraya yazmaya bile korktum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah sabır versin. İyi dayanmışsınız, Allah göstermesin böyle bir durumla karşılaşsam katil olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaderimizin bir kism ayni yanlis anlama ama almanydada boyle kadin hep haklidir

    3 cocugumu almanyadan kacirdim ve esimi silahla tehdit etmistim ama yemin olsun vuracaktim 3 kizim vardi ufak kizimin alti 1 haftadir degistirilmemis artik alti yara bere icindeydi turkiyede doktordan rapor bile almistim ama kadin anneye vercegiz demisti maili bana bagliydi liferandodan siparis vermisti bana 20 kmlik bir baska sehirdeydi gittim cadeyye artik demistim burdan sonrasi kaderin sonu silahi cadede yakalayip karnina uzattim burda olecegiz dedim ay veriyorum coxuklari al dedi hemen veayeti aldim turkiyeye goturdum simdi her ay 3000 euroya yakin kazaniyorum ve turkiyede ev aldim cocuklarima 700 euro gonderiyorum anneme bakma parasi yeni evede onlar oturuyor kafamda cok rahat herseyim var

    Allah namussuz kadindan bizi korusun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.