Şimdi Ara

Kaddafi ne lanet bir diktatörmüş :O

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
6
Favori
6.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Libya'da evlerde kullanılan elektrik bedava.

Su ve doğalgaz zorunlu ihtiyaç kapsamında olduğu için bedava.

Libya'da eğitim ve sağlık hizmetleri bedava.

Libya devleti, tüm hastalara ilacı hiçbir ücret talep etmeden veriyor.

Benzinin litresi 0.08 Avro, yani bir Libyalı'nın bir litre benzine ödediği para Türk Lirası'yla yaklaşık 20 kuruş.

Libya ulusal bankaları faiz almıyor.

Libya vatandaşları hiçbir şekilde vergi ödemiyor.

Libya hem Afrika'da hem de tüm dünyada en borçsuz ülke.

Libya'da arabalar fabrika çıkış fiyatına satılıyor, nakliye bedellerini ise devlet karşılıyor.

Yurtdışında burslu okuyan öğrencilere Libya devleti iadesiz olarak aylık 1650 Avro burs veriyor.

Libya'da tüm üniversite mezunları bir iş bulana kadar maaşa bağlanıyor.

Libya'da evlenmek isteyen tüm çiftlere devlet 150 metrekarelik daire veriyor.

Libya'da istisnasız olarak her aile aylık 300 Avro, yaklaşık 760 Türk Lirası yardım alıyordu.

Kıbrıs savaşında(çıkarma) Türkiye ye karşılıksız yardım eden tek ülke( Birleşmiş milletlerin ambargosuna rağmen kıbrıs savaşında türkiyeye silah ve mühimmat desteği yapmıştır)

Yani yeraltı zenginliklerinden gelen geliri vatandaşları ile paylaşıyordu.Şimdi bu zenginlikleri ABD, AB ülkelerinin petrol şirketleri paylaşıyor kendi aralarında.Yani üzümü emperyalistler yiyor, sapını da Libyalılar.

Şu anda her aşiret kendi ordusunu kurmuş durumda eski imkanları mumla arıyorlar.

Libya halkı bu adamı devirdi!!!

Good work citizens of Libya

Kaynak sorup duranlara:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_ps3 -- 8 Eylül 2012; 22:30:45 >

• M
  • örnek alacak birileri var ama neyse
  • Bizim vatandaşta medyaya inansın. Ortadoğuyu istila altına aldı emperyalistler.
  • Halkımızda biraz düşünce olsa medyanın söylediklerini değilde açıp kendi araştırıp bakar en basiti şuan başbakanın Suriyeye yaptıgı sey ABD'nin PKK yaptıgı şey ile aynı adamları besle kamplarda eğittir Suriyeye savaşa gönder
  • Bu bilgilere nereden ulastin? Dedigin gibiyse zaten Fransanin Amerikanin neden devirmek istedikleri anlasildi.Ama insan nankordur anlamaz elindekinin degerini.
  • hep illümaniti bunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Halk hemen dış güçlerin gazına geldi.Cahil bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Kaddafi Nasıl bir diktatördü?

Benzinin litresi 0.08 Avro, yani bir Libyalı'nın bir litre benzine ödediği para Türk Lirası'yla yaklaşık 20 kuruş.

Libya'da arabalar fabrika çıkış fiyatına satılıyor, nakliye bedellerini ise devlet karşılıyor.

Yurtdışında burslu okuyan öğrencilere Libya devleti iadesiz olarak aylık 1650 Avro burs veriyor.

Libya'da istisnasız olarak her aile aylık 300 Avro, yaklaşık 760 Türk Lirası yardım alıyordu.

Kıbrıs savaşında(çıkarma) Türkiye ye karşılıksız yardım eden tek ülke( Birleşmiş milletlerin ambargosuna rağmen kıbrıs savaşında türkiyeye silah ve mühimmat desteği yapmıştır)

Yani yeraltı zenginliklerinden gelen geliri vatandaşları ile paylaşıyordu.Şimdi bu zenginlikleri ABD, AB ülkelerinin petrol şirketleri paylaşıyor kendi aralarında.Yani üzümü emperyalistler yiyor, sapını da Libyalılar.

Şu anda her aşiret kendi ordusunu kurmuş durumda eski imkanları mumla arıyorlar.

Bi kaynak verirmisin mesai arkadaslarım inanmadıda

• Bunlar gerçek mi bir de o var?
  • iyi iş libya vatandaşları
  • Arap baharı diye bişey yok arap kışı oldu artık Kaddafiyi bilmem ama Esaddan sonra sıra bize gelcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: kievli

Bu bilgilere nereden ulastin? Dedigin gibiyse zaten Fransanin Amerikanin neden devirmek istedikleri anlasildi.Ama insan nankordur anlamaz elindekinin degerini.

Libya da birçok Türk iş adamı Kaddafi zamanında iş sahibiydi Kaddafi indirilince hepsinin işi bozuldu, ordan dönen herhangi bir iş adamı sana bu bilgileri ezberden söyleyebilir .
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=409773152421091&set=a.135819786483097.28436.124835524248190&type=1&ref=nf

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadBull

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Kaddafi Nasıl bir diktatördü?

Bi kaynak verirmisin mesai arkadaslarım inanmadıda

Libya da asgari ihtiyaçların bedava olduğunu ben lisede ülkeler coğrafyasında öğrenmiştim ama illa kaynak dersen google yardıma koşar.

https://www.google.com.tr/search?q=libyada+elektrik+k%C3%B6m%C3%BCr+bedava&sugexp=chrome,mod=3&sourceid=chrome&ie=UTF-8

• up
  • [size=7]MAĞARA NASILDI KARDEŞ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav he he nasıl bir beyininiz var anlamıyorum bu kaddafi değilmiydi karıyla kızla para yiyen? şimdi bana kaddafi diktatör değildi demeyin pislik herifin tekiydi, ha ama bende isterdim libyanın aşına halkın seçtiği birisinin gelmesini ancak amerikanın fransanın oyuncağı yapacaklar.

yani kaddafi pislik bir herifdi ülkenin parasını cebine atan bir adamdı bana onu hiç savunmayın.
  • neresi pislikti lan görmüyonmu halkı rahat yaşamış bu bilgiler dogruysa sokakta kalan yok ac kalan yok ilaç parası düşünen yok, azcıkda yesin karıyla kızla parayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

yav he he nasıl bir beyininiz var anlamıyorum bu kaddafi değilmiydi karıyla kızla para yiyen? şimdi bana kaddafi diktatör değildi demeyin pislik herifin tekiydi, ha ama bende isterdim libyanın aşına halkın seçtiği birisinin gelmesini ancak amerikanın fransanın oyuncağı yapacaklar.

yani kaddafi pislik bir herifdi ülkenin parasını cebine atan bir adamdı bana onu hiç savunmayın.

Bizim başımızdakiler ceplerine para indirmiyor mu? Devlet memurları kadrolaşmıyor mu ? Bir dönem millet vekilliği yapan herhangi bir vatandaş ömrü boyunca millet vekili maaşı almıyor mu? milletvekilleri dokunulmazlık sıfatını kullamıyor mu? Bi millet veklinin oğlu polisleri karşısına dizip teşis yapmıyor mu? Ülkemizde yasal bir dikdatörlük var
    Kaddafiyi kişilik olarak savunan yok yaptığı işler ile halkını rahat ettiriyordu hatta bir çok Türk iş adamı orda iş sahibiydi.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.