Şimdi Ara

Kaddafi ne lanet bir diktatörmüş :O (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
6
Favori
6.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O yazdıkların tüm ülke için değildi. Kendi yandaşları içindi. Zaten yarısı doğru değil. Biraz abartı olmuş. Bütün ülkelerde olduğu gibi karşıt görüşlüler vardı ve onlara zulüm edildi. Zaten gelişmekte olan ülkelerde yani halkın yeterince bilinçli olmadığı ülkelerde halka böyle hediyeler kandırmacalar vermeden iktidarda kimse kalamaz. Böyle ülkelerin vatandaşlarının birinci öncelikleri özgürlük, eşitlik, vatan millet sevgisi değildir. Yemektir paradır sağlıktır. Türkiye'de ekmek, kömür, biraz da din verilerek bu işler yürütülüyor. Libya'da para olduğu için bedava elektrik su doğalgazla. Ayda 500-600 TL maaşla doğalgaz, su, elektrik bedava, vergisiz, faizsiz mi yaşamak istersin yoksa Norveçte 10.000-15.000 TL maaşla vergini elektriğini suyunu ödeyip yaşamayı mı seçersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

bizde bunu yedik

elektrik su bedava, herşey bedava, vergi yok, herkese ev araba veriyolar, tüm işşizlere ailelere para dağıtıyorlar. peki devlet nerden para kazanıyor bana bunun cevabını verin. nerden geliyor bu değirmenin suyu

quote:

Orijinalden alıntı: sıfıradam

En yakın arkadaşlarımdan birisinin amcası 9 YIL LİBYA DA YAŞADI İŞ İÇİN.Arkadaşın yazdıkları tamamen DOĞRUDUR.Adam anlatıyordu zaten halka sağlanan imkanlar gayet iyiymiş.

cevap niteliğinde sanırım
  • Demekki neymiş halka imkan vermiyecekmişsn. Görüldüğü gibi libya halkının herbişeyi olmasına rağmen yine daha fazlasını istedi canını bile kurtaramadı kaddafi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No SS No Güven

M

O
  • Arkadaşım amcası da libyada çalılmış 5-6 yıl sanırım, hayat şartları çok iyiymiş oraya gitmeyi bile düşünüyorduk büyüyünce
  • Libya sosyalizm'in uygulandığı nadir ülkelerden biridir(çin demeyin işçilerini dünya şirketlerine sömürtüyorlar ).Sovyer Rusya yanlısıdır, ne zaman Sovyet Rusya yıkıldı desteği o a zaman kesildi.Amerikan Emperyalizm karşıtı olan Kaddafi, Türkiye Amerika'nın sözünü dinlemeyip Kıbrıs'a çıkarma yaptığı zaman petrolünü Libya vermiştir.

Zaten bu saydıkların sosyalist ülkelerde vardır ve olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

yav he he nasıl bir beyininiz var anlamıyorum bu kaddafi değilmiydi karıyla kızla para yiyen? şimdi bana kaddafi diktatör değildi demeyin pislik herifin tekiydi, ha ama bende isterdim libyanın aşına halkın seçtiği birisinin gelmesini ancak amerikanın fransanın oyuncağı yapacaklar.

yani kaddafi pislik bir herifdi ülkenin parasını cebine atan bir adamdı bana onu hiç savunmayın.

burda zaten kaddafinin savunulduğu ya da taşlandığı yok. ülkenin zamanında ne olduğu göstermiş.
    bunları güzellikleri bizim halkımıza verecek adam istediği kadar diktatör olsun, yine tayyipten iyidir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

quote:

yav he he nasıl bir beyininiz var anlamıyorum bu kaddafi değilmiydi karıyla kızla para yiyen? şimdi bana kaddafi diktatör değildi demeyin pislik herifin tekiydi, ha ama bende isterdim libyanın aşına halkın seçtiği birisinin gelmesini ancak amerikanın fransanın oyuncağı yapacaklar.

yani kaddafi pislik bir herifdi ülkenin parasını cebine atan bir adamdı bana onu hiç savunmayın.

Bizim başımızdakiler ceplerine para indirmiyor mu? Devlet memurları kadrolaşmıyor mu ? Bir dönem millet vekilliği yapan herhangi bir vatandaş ömrü boyunca millet vekili maaşı almıyor mu? milletvekilleri dokunulmazlık sıfatını kullamıyor mu? Bi millet veklinin oğlu polisleri karşısına dizip teşis yapmıyor mu? Ülkemizde yasal bir dikdatörlük var
    Kaddafiyi kişilik olarak savunan yok yaptığı işler ile halkını rahat ettiriyordu hatta bir çok Türk iş adamı orda iş sahibiydi.

hocam burada türkiyeden bahseden yok zira memleketimde neler dönüyor biliyorum, yalnız bana kaddafiyi kimse savunmasın.
    her aile 300 avro yardım mı alıyormuş? o adamın cebe indirdikleri olmasa 500-600 avro alırdı kesin.

ha bizde de böyle birşey olsa kötü mü olur? hayır tabiki olmaz neden kötü olsun.

ben gastamonu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen seçim zamanı akp nin dağıttığı broşürleri al bak neler yaptıklarına sonra birde etrafa bak farkına varırsın herşeyin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bizim başımızdakiler ceplerine para indirmiyor mu? Devlet memurları kadrolaşmıyor mu ? Bir dönem millet vekilliği yapan herhangi bir vatandaş ömrü boyunca millet vekili maaşı almıyor mu? milletvekilleri dokunulmazlık sıfatını kullamıyor mu? Bi millet veklinin oğlu polisleri karşısına dizip teşis yapmıyor mu? Ülkemizde yasal bir dikdatörlük var
    Kaddafiyi kişilik olarak savunan yok yaptığı işler ile halkını rahat ettiriyordu hatta bir çok Türk iş adamı orda iş sahibiydi.

hocam burada türkiyeden bahseden yok zira memleketimde neler dönüyor biliyorum, yalnız bana kaddafiyi kimse savunmasın.
    her aile 300 avro yardım mı alıyormuş? o adamın cebe indirdikleri olmasa 500-600 avro alırdı kesin.

ha bizde de böyle birşey olsa kötü mü olur? hayır tabiki olmaz neden kötü olsun.

Yaş kaç?

hayırdır? birşeyler peşindesin sanırım.

Yo bi diyorsun ki bizde olsa iyi olur.Diğer tarafta diyorsunku Kaddafi çok kaka adam bilmem ne.
    Kendi içinde çelişiyorsun zaten.

Anca saçma sapan yorum yapın birilerinin sözlerine inanarak.
    Tüm ortadoğuda karışıklığın hakim olduğuna bakmayın o kadar iyi şeylerin içinde sadece kötü olana odaklanın.
    Pes doğrusu.
    Bu ateşin içinde yanmayan bir biz kaldık yavaş yavaş çekiyorlar bizi de.

asıl senin yaşın kaç?

ben ne dedim sen ne anlamışsın, o 300 avro bizde de verilse iyi olur dedim, iyi apra sonuçta gelsinler bize de diktatörlük yapsınlar demedim.

forumun seviye iyice düştü.

he kardeşim, kaddafi süper mükemmel bir adamdı, stokholm sendromu var sanırım sizde,iyi adamdı vesselam. herşeyi ülkenize çekin, şurda kaddafiden bahsediyoruz dönüp dolaşıp işleri başka yerlere getiriyorsunuz sonra bana kötüye odaklanıyorsun diyorsunuz. ne günlere kaldık.

Hayır anlamadığım senin diktatörlükten kastın ne?

Yönetimi saltanata çevirmesi mi?
    Şahsen böyle bir yönetim olsa adı saltanat olsun cumhuriyet olsun hiç önemli değil.
    Sen abilerinin sözünden çıkma daha.En iyisini onlar bilir.

Karıyla kızla para yiyordu dedin başka da bir şey söylemedin adamın kötü olduğuyla alakalı.
    Halkına verdiği hizmetlerin yanında o yediği paralar bir hiçtir bence.

• Yazılanlar kesinlikle doğru.İşte bir halk hem pis hem cahil olunca kandırılması kolay oluyor.
  • Kıbrıs savasında ambargo yüzünden bizim ucakların lastigi yoktu. Adam bir uçak dolusu lastik gönderdi ve ikinci ucakta ucak dolusu para gönderdi o parayla'da Türkiyenin ilk lastik fabrikası petlas kuruldu. Bu tayip hükümetinin yaptıgı ihanet'in acısı inşallah cıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le7els -- 8 Eylül 2012; 15:17:10 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaş kaç?

Yo bi diyorsun ki bizde olsa iyi olur.Diğer tarafta diyorsunku Kaddafi çok kaka adam bilmem ne.

Tüm ortadoğuda karışıklığın hakim olduğuna bakmayın o kadar iyi şeylerin içinde sadece kötü olana odaklanın.
    Pes doğrusu.

asıl senin yaşın kaç?

ben ne dedim sen ne anlamışsın, o 300 avro bizde de verilse iyi olur dedim, iyi apra sonuçta gelsinler bize de diktatörlük yapsınlar demedim.

he kardeşim, kaddafi süper mükemmel bir adamdı, stokholm sendromu var sanırım sizde,iyi adamdı vesselam. herşeyi ülkenize çekin, şurda kaddafiden bahsediyoruz dönüp dolaşıp işleri başka yerlere getiriyorsunuz sonra bana kötüye odaklanıyorsun diyorsunuz. ne günlere kaldık.

tamam saddam cebe indiriyordu diyelim. Şimdi gelenler nasıl olacak? Direk ABD-AB mandası olacaklar. Saf saf konuşma herşey o kadar basit değil. Saddam karıyla kızla yemiş de bilmem ne. En azından ülkesini emperyalizmden korumuş peş keş çekmemiş. Bak sen şimdi olacaklara. İzle on yıl daha ortadoğuyu anlarsın.

• Elektrik, su, doğal gaz bedava, ev devlet evde veriyor.. İş bulana kadar yardımda yapıyor.. Eee kim çalışıyor :D

Ama şu kıbrıs savaşı konusunda evet, bizim gemilere falan petrol, yakıt tedarik falan etmişler.. Ama elbet vardı ki bir yanlışı millet hemen gaza geldi, sadece 10 yıllarca diktatörlük yapıp ama halkını memnun etmiş olsaydı herhangi bir isyan çıkmazdı, demek ki herkes refah içinde değildi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenom

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaş kaç?

Pes doğrusu.

asıl senin yaşın kaç?

tamam saddam cebe indiriyordu diyelim. Şimdi gelenler nasıl olacak? Direk ABD-AB mandası olacaklar. Saf saf konuşma herşey o kadar basit değil. Saddam karıyla kızla yemiş de bilmem ne. En azından ülkesini emperyalizmden korumuş peş keş çekmemiş. Bak sen şimdi olacaklara. İzle on yıl daha ortadoğuyu anlarsın.

Saddama nasıl girdin abi sen yanlış sulardasın ya

• simdi sira suriye'de ancak sira turkiye'ye gelmez. kimse usagini hemen indirmek istemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıbrıs Barış Harekatında hiç kimsenin yapmadığı yardımı Kaddafi yaptı. Zamanında bizim bakanlara diyor:" Ne lazımsa, depolarımızda ne kadar mühimmat varsa gönderelim." Bizimkiler de işimize yarayacak mühimmatları alıyor ve Kaddafi karşılığını istemiyor, "Daha da lazımsa gönderelim" diyor.Bedava mühimmat,bedava yakıt veriyor. Biz bu adamı sırtından vuruyoruz.Üstteki mesajlarda Libya halkının sahip olduğu haklardan bahsedilmiş tekrar yazmama gerek yok. Bunlara bile yalan diyebilen var. Libya halkına rahat mı battı? Emperyalistlerin oyununa geldiler.Mumla ararlar Kaddafi'yi.
  • kıbrıs savaşında bize yardım etti
    biz onu öldürsün diye muhaliflere yardım ettik
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Elektrik, su, doğal gaz bedava, ev devlet evde veriyor.. İş bulana kadar yardımda yapıyor.. Eee kim çalışıyor :D

Ama şu kıbrıs savaşı konusunda evet, bizim gemilere falan petrol, yakıt tedarik falan etmişler.. Ama elbet vardı ki bir yanlışı millet hemen gaza geldi, sadece 10 yıllarca diktatörlük yapıp ama halkını memnun etmiş olsaydı herhangi bir isyan çıkmazdı, demek ki herkes refah içinde değildi?

Milleti galiyana getirenler ve silahlı kuvvetlerin çoğunluğu başka ülkelerden libya ya gelip halkı Kaddafiyi indirip demokratik bir seçim yapma konusunda fitillediler keza başardılar. Yani halk durup dururken çıkmadı tamamen kandırılmış bir halk var, Kaddafiyi linç eden grup hep çevre ülkelerin silahlı örgütleriydi. Bizim şu an Suriye için yürüttüğümüz politika bunun aynısı. Hatayda besliyoruz Suriyenin üzerine salıyoruz fakat eksik olan henüz hangi ideolojiden vuracağımıza karar vermedik sanırım :)

• sende buna inandın hemi ya brakın devlet vergisiz nasıl ayakta durur araba fabrika çıkışlı satılıyvr nakliyeyi devlet karşılıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.