Şimdi Ara

Kaddafi ne lanet bir diktatörmüş :O (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
6
Favori
6.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akp li şakirtleri blokladıkça geliyorlar da geliyorlar sporla mı çoğalıyorsunuz siz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

bizde bunu yedik

elektrik su bedava, herşey bedava, vergi yok, herkese ev araba veriyolar, tüm işşizlere ailelere para dağıtıyorlar. peki devlet nerden para kazanıyor bana bunun cevabını verin. nerden geliyor bu değirmenin suyu

Dünyaya hoşgeldin uzaylı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

bizde bunu yedik

elektrik su bedava, herşey bedava, vergi yok, herkese ev araba veriyolar, tüm işşizlere ailelere para dağıtıyorlar. peki devlet nerden para kazanıyor bana bunun cevabını verin. nerden geliyor bu değirmenin suyu

Dünyaya hoşgeldin uzaylı

hoş bulduk karşim

• libya halkı da bunlara rağmen öldürmesi için aptal olması lazım ki o kadar insan aptal olamaz mutlaka birşey vardır bunun altında o halkın içinde yaşamadan yorum yapmayın
  • Daha yenimi bilginiz oldu ? Kıbrıs çıkartmasında Türkiyeye yaptığı destekleri birde araştırın ve ilk onları sırtından biz vurduk !!
    Yazıklar olsun bize
  • @indigo, bu olaylardan en fazla abd nin ve rusyanın karlı çıktığını ben de anlayabiliyorum.ama benim karşı olduğum nokta diktatörlük iran da da tam demokrasi yok ama en azından cumhurbaşkanını halk seçiyor.libya da öyle miydi adam resmi olarak da yönetmedi ülkeyi bi albayın saraylarının olması nasıl açıklanır? suriye de seçim var ama yüzde 97-98 oy alıyor kim inanır buna babası ölüyor oğlu iktidar oluyor.abd iranı bunla suçlayamıyo işte nükleere giriyo hemen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arap halkı büyük çoğunlukla böyledir zaten hep birilerini sırtından vurur..Helak olacakları günler çok uzakta değil bu arap baharı safsatasına inanan ve başkaldıran halkların..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aggrekan

@indigo, bu olaylardan en fazla abd nin ve rusyanın karlı çıktığını ben de anlayabiliyorum.ama benim karşı olduğum nokta diktatörlük iran da da tam demokrasi yok ama en azından cumhurbaşkanını halk seçiyor.libya da öyle miydi adam resmi olarak da yönetmedi ülkeyi bi albayın saraylarının olması nasıl açıklanır? suriye de seçim var ama yüzde 97-98 oy alıyor kim inanır buna babası ölüyor oğlu iktidar oluyor.abd iranı bunla suçlayamıyo işte nükleere giriyo hemen.

:) Hacı o devleti O Döneme sen getirsen bırak sarayı memlekette üzerine yapılmayan toprak bırakmazsın
  • Kıbrıs harekatında bütün dünya Türkiyeye ambargo koymuşken kimse yardım etemezken, Kaddafi inanılmaz yardımlarda bulundu hatta beğenmediğiniz saddam bile yardım etti, düşünün ki dünyada yapayanlız kalmıştı Türkiye dost zor günde belli olur.......Ama medyada yaşayan bir toplumuz araştırma falan yok, kıbrısta kaddafi bize yardım etti, ama onlara biz yardım etmedik tabi Amerika olunca yemiyor..işte böyle linç olursunuz diye başbakan birde dalga geçti adamla acaba sende kaddafinin yarsıs kadar cesaret var mı? adam ölene kadar savaştı istese miami sahillerinde krallar gibide yaşardı.

Arap halkının gözü doymaz ki zaten hem cenneti ister hemde dünyada en iyisini, Birde zora geldi mi Kafir dedikleri şeytan dedikleri Amerikaya dua edip yardım dilenmez mi ? gelince davul zurnayla karşılamazlar mı? Defalarca duymuşsunuzdur hem Allahu ekber lafı ağızlarından düşmüyor hemde Amerika nerde kaldiii, avrupa duysun sesimizi az demediler son olayda Alın size Amerika Şerefsizler yaşayın şimdi bakalım çok cennete dönüştü ülkeniz..işte bunların müslümanlığı bu kadar şereflice cennete gitmektense böcek gibi hayatta kalayım yeter der, ama başkalarınada kafir demekten geri kalmaz, Allah görüyor diyorum..

• ÖZGÜRLÜK! ! !

diyorum ve gidiyorum.
  • Kaddafinin son zamanlarında ülke iyi bir yükselişteydi o hızla ilerleseydi inanın Dubai'yi geçebilirdi.Tabi bunu gören Avrupa ve ABD bu adamı nasıl indiriz dediler ve yok ettiler ülkeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: q7resma62

Arap baharı diye bişey yok arap kışı oldu artık Kaddafiyi bilmem ama Esaddan sonra sıra bize gelcek

arapmıyız biz læ
  • ben pek ilgilenmiyorum kaddafiyle siyasetiyle falan ama başka bir yazıda da hiphop ve r&b tarzda müzik dinlemeyi yasakladığını, ve yeşil renkle ilgili de bi yasağın (veya emrin) olduğunu okumuştum. Diktatörlük demek zaten ülkeden para almak değil. adamların parası var ki o konuda sıkıntıları yok, sıkıntıları bazı alanlarda kısıtlanmış olmalarıydı sanırım.
  • sende bunu yedin ulan madem o kadar güzel ülkeydi niye isyan ettiler böyle bir ülkeye anarşistleri doldur gaz ver onlar bile gaza gelip isyan etmezler saçmalama arkadaşım hep güzel şeylerden bahsetme bunlar doğru bile olsa elbet kötü şeylerde var mesela ben düşünce özgürlüğü diye birşey olmadığını duydum hem hep yeraltındaki petrolle geçiniyorlardı hazırcılıkla geçiniyorlardı hazırcı devletin sonu yakın olur günü kurtaralım diye düşünüyormuş kaddafi demekki günü kurtarmakla devlet yürümez elbet patlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aggrekan

@indigo, bu olaylardan en fazla abd nin ve rusyanın karlı çıktığını ben de anlayabiliyorum.ama benim karşı olduğum nokta diktatörlük iran da da tam demokrasi yok ama en azından cumhurbaşkanını halk seçiyor.libya da öyle miydi adam resmi olarak da yönetmedi ülkeyi bi albayın saraylarının olması nasıl açıklanır? suriye de seçim var ama yüzde 97-98 oy alıyor kim inanır buna babası ölüyor oğlu iktidar oluyor.abd iranı bunla suçlayamıyo işte nükleere giriyo hemen.

Ya arkadaş senin istediğin demokrasiyse o da kolay.2 tane palavradan parti kurarsın onlar seçime girer yine sen kazanırsın.
    Çinde demokrasi yok ama kimse oraya demokrasi götürmüyor doğrusu götüremiyor.Rusyada demokrasi yok putin istediği gibi başa geliyor.Birçok ülkede böyle.Gerçek demokrasi nerdeyse dünyanın hiçbir yerinde yok.Abd israil gibi ülkelerde devletin sabit bir politikası vardır başkanlar sadece gelip geçicidir.Seçimle bile başa gelseler bu politikaya aykırı davranamazlar.
    Kaddafi nasıl başa geldiğine gelince darbeyle başa geldi.Sosyalist bir ülke kurdu.Kendi yedi, halkı yedi ama en önemlisi büyük devletlere yedirmedi.Yedirmediği için öldürüldü.İsterse sarayı olsun isterse altın içinde yüzsün.Ortadoğuda demokrasiyle başa gelen bir lider görmedim ben.Abd veya rusya tarafından darbe yaptırılır ve başa gelirler.İranda zamanında petrolleri abd'ye yediriyordu dini yönetim ülkeden abd ve batılı şirketleri kovunca birden abd'nin düşmanı oldu ve ırağı irana saldırttılar 8 yıl bir hiç uğruna savaştılar.1979'dan önce iran abd'nin kankasıydı.

• onlar babasının parasıylamı oluyor adam altınları içine yaşıyordu kimimin parasıydı bunlar
  • o kadar bedava şey var
    Beyinde bedava.
  • Bunlar da bir şey mi ? Bizimki kos koca KÖMÜR veriyor.
  • bi Allah ın kulu da libya'da hâlâ feodal düzenin yaşadığından bahsetmemiş. Sürüsüyle aşiret var, hepsi kendi borusu ötsün istiyor. Kaddafi merkezdeydi, illa ki bunların çıkarına dokunmuştur. İsterse her vatandaşa 1000 euro verseydi aşiret reislerini memnun edemediği takdirde o zaman da sonu şimdiki gibi olurdu ama insanlar yerlerde sürünseydi de biraz kalburüstü olanları pohpohlasa, el üstünde tutsaydı eminim ki şimdi yaşıyor ve hatta belki de başta olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMDPhenom

sende bunu yedin ulan madem o kadar güzel ülkeydi niye isyan ettiler böyle bir ülkeye anarşistleri doldur gaz ver onlar bile gaza gelip isyan etmezler saçmalama arkadaşım hep güzel şeylerden bahsetme bunlar doğru bile olsa elbet kötü şeylerde var mesela ben düşünce özgürlüğü diye birşey olmadığını duydum hem hep yeraltındaki petrolle geçiniyorlardı hazırcılıkla geçiniyorlardı hazırcı devletin sonu yakın olur günü kurtaralım diye düşünüyormuş kaddafi demekki günü kurtarmakla devlet yürümez elbet patlar

Sanki bu ülkede düşünce özgürlüğü var.Hadi kolaysa ben darbe yanlısıyım de veya şeriatçıyım de, demokrasi istemiyorum başka yönetim istiyorum de.Düşünce özgürlüğün varsa her istediğini söyleme hakkın var demektir.Eylem yapma hakkın var demektir.Topla bir grup meydana çık sıkıysa eylem yap polisten yemediğin dayak kalmaz ve acilen mahkemeye çıkarılıp içeri atılırsın.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.