Şimdi Ara

KAÇAK TELEFON YASASI>>Burdan Devam (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.707
Cevap
0
Favori
209.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avea dan gelen mesajda ne yazıyor,biri buraya yazabilirmi zahmet olmazsa.
  • 9858 doğrumu eğer doğruysa diğer arkadaşlara geln mesajlar yanlış oluyor.onlara böyle bir şey gelmemiş
    quote:

Orjinalden alıntı: snowson

arkadaşlar avea kullanıyorsanız 9858 e ımeı numarasını yazıp gönderiyorsunuz. yada 9858 i arayorsunuz sizs sms gönderiyorlar .bana gönderdiler ........seri nolu cihazınız kayıt dışıdır .kayıt işlemleri için faturanızla avea bayiine baş vurunuz kayıtsız cihazlar 13.12.2005 de kapanacaktır dedi. ne olacak şimdi bende fatura yok.
  • ************SERI NOLU CIHAZINIZ KAYIT DISIDIR. BEDELSİZ KAYIT İÇİN AVEA BAYİİNE CİHAZ FATURASI İLE BAŞVURUNUZ.KAYITSIZ CIHAZLAR 13,12,05 DE KAPATILACAKTIR.
    Bundan sonarada kayıt için EVET yazıp cevaplamam gereken mesaj geldi.
  • ilginçtir w800i telefonumun 5 ytl kayıt ücretini avea karşılayacakmış. birde 1 ay kadar önce kipadan garantili aldığım telefon için de kayıt dışı uyarısı geldi ve bir avea abone merkezine gidip faturanızı gösterin diyor. ilginç değil mi, bir tarafda 13 temmuz sonrası alınan spot bir telefon hiç bir işlem yapmadan kayıt altına alınıyor. öbür tarafdan hipermarketten garantili aldığım telefondan fatura istiyorlar. zırvalıyacakları belliydi.
  • Bende biraz önce kendi telimden kardeşimin imei sini yazıp 9858e gönderdim(ben avea kullanıyorum kardeşim turlcell) kayıt altına alınıdı diye bi mesaj geldi. Bu şekilde yurt dışnıdan gelen bi teli de kayıt altına alabilir miyim sizce?
  • Bana da son 1 saat içinde 5 sms geldi
    9858 den top 3 ad ( nolu cihazınız sms ile kaydı için bu mesajı EVET diyerek cevaplayınız.veya Avea bayiine gidin.kayıt 5 ytl )
    SMS 2 ; birden fazla kaydedilecek cihazınız var her cihaz imei nosunu 9858 yazarak gönderiniz.

Yasal uyarı mesajı 2 ad : ... seri nolu cihaz kayıt dışıdır. Bedelsiz kayıt için Avea bayiisne cihaz fatura ile beraber başvurunuz.Kayıtsız cihazlar 13.12.de kapacaktır

3 senedir ben de faturalı avea kullanıyom
    Ben özel değilmiyim yaa

Neyse ilk gelen mesajı EVET dedim ve yolladım

Yalnız bir şüphem var
    Kayıt altına alındığını nasıl bileceğiz
    Sorgulama sayfasına baktım
    En son 1 EKİM de güncellenmiş

14 ARALIK beklemek abes olacaktır.
    Bunun bir yöntemi olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 5 Aralık 2005, 13:58:37 >
  • arkadaşlar 9858 e imei yi yazıp gönderdim ondan sonra size tekrar dönülecektir diye bir mesaj geldi ve arkasından telefonunuz kayıt dışıdır avea bayisine faturanızla gidiniz diye bir mesaj geldi.kardeşim tel kaçak fatura yok ki "evet" göndereceğim mesah gelmedi bana
  • şimdi avea müşteri hizmetlerini aradım ve şu an kullandığım cihaza mesaj geldi ve kaydını biz ücretsiz yapacağız diye. ama seri no şu an kullandığım cihazın nosundan farklı dedim. bayan bana gönderilen mesajlardaki seri no lar eski kullandığınız cihazlara ait olabilir dediler. bu durumu netleştirmek çok zor ve 13 aralıkda w800i ye veda etmiyeceğim inatla. gerekirse yunanistandan konturlu hat alıp izmirde acil durumda kullanacağım.
  • bu benim iş nolacak şimdi.avea müşteri hizmetleri ücretli mi çok tutar mı bir de ben arayayım
    quote:

Orjinalden alıntı: tuncayaltuntoprak

arkadaşlar 9858 e imei yi yazıp gönderdim ondan sonra size tekrar dönülecektir diye bir mesaj geldi ve arkasından telefonunuz kayıt dışıdır avea bayisine faturanızla gidiniz diye bir mesaj geldi.kardeşim tel kaçak fatura yok ki "evet" göndereceğim mesah gelmedi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncays44 -- 5 Aralık 2005, 14:16:37 >
  • beyler arkadaşın avea hattına da aynı mesaj geldi..
    imei no'sunu yolladığında:
    "****** imei no'lu telefonunuz 5 YTL karşılığı kayıt altına alınmıştır." mesajı geldi..
    sanırım bu mesaj gelenler rahatlayabilir..
  • quote:

arkadaşlar 9858 e imei yi yazıp gönderdim ondan sonra size tekrar dönülecektir diye bir mesaj geldi ve arkasından telefonunuz kayıt dışıdır avea bayisine faturanızla gidiniz diye bir mesaj geldi.kardeşim tel kaçak fatura yok ki "evet" göndereceğim mesah gelmedi bana

Teli ne zaman aldın? 13 Temmuz'dan sonra mı?
  • evet 13 temmuzdan sonra aldım ama üretim şubat yazıyor.birde konunun yukarılarında bir yerde türkcell biz kartın açılış tarihine bakıyoruz demiş bu 13 temmuzda telefonun ilk açılışımı kartın mı belli değil.bu avea müşteri hizmetleri nin dakikası kaç kontor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncays44 -- 5 Aralık 2005, 14:24:57 >
  • avea müşteri hizmetleri süreden bağımsız 1 kontur ücretlendirilir.
  • arkadaşlar özellikle AVEA kullanıcıları için:

hiç mesaj filan beklemeyin imei numaranızı 9858 e mesaj olarak atın.
    ilk önce işleminiz kayda alınmıştır en kısa sürede cevap verilecektir deniyor.
    daha sonra telefonunuz 5 ytl karşılığı kayıt altına alınmıştır yazıyor.ben hallettim

darısı herkesin başına
  • ben senin dediğini yaptım ama olmadı faturanızla avea bayisine gidin diyor fatura yok ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: mengint

arkadaşlar özellikle AVEA kullanıcıları için:

daha sonra telefonunuz 5 ytl karşılığı kayıt altına alınmıştır yazıyor.ben hallettim

darısı herkesin başına

Arkadaşım, sen ne zaman almıştın teli..???
  • banada avea dan geldi az önce ama bende şu an 5ytl karşılığı yeterli kontör yok kontör yükleyipmi göndereyim ne yapayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mengint

arkadaşlar özellikle AVEA kullanıcıları için:

darısı herkesin başına

evet simdi imei nomu yazıp yolladim 9858 e ardindan kayit talebiniz isleme alinmistir diye mesaj geldi..
    onu okurken bir mesaj daha geldi aynen yazıyorum.
    " ********cihaz seri numarali telefonunuz 5 ytl karsiliginda yasal olarak kayit altina alinmistir. tesekkur ederiz avea "
    biz tesekkur ederis ohh be rahatladim

• 13 temmuzdan sonra alıp 9858 de işini halleden var mı
  • quote:

ben senin dediğini yaptım ama olmadı faturanızla avea bayisine gidin diyor fatura yok ki

banada aynı mesaj geldi. aldığım telefoncu ile görüştüm. mobisad üyesiymiş ve dün gece 12 ye kadar bilgilendirme toplantısı yapmışlar izmirde. sonuç olarak 13 aralığa kadar olan telefonlar fatura olmaksızın 5 ytl ücret ile kayıtlı olacakmış. bana atıyor gibi geldi. çünkü avea merkez dahil olmak üzere her yerde 13 temmuz sonrası fatura istiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.