Şimdi Ara

KAÇAK TELEFON YASASI>>Burdan Devam (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.707
Cevap
0
Favori
209.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tuncayaltuntoprak

13 temmuzdan sonra alıp 9858 de işini halleden var mı

evet ben 17 temmuzda almistim ama satan adam biz burda bir hafta kullandik
    teli anlayamadik nokiaya dönduk 1 hafta kullanilmis tel indirim yaparim demisti
    oyle almistim sanirim ordan yirttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underwater -- 5 Aralık 2005, 14:43:12 >
  • Arkadaşlar, kayıt yaptıranlar veya kayıtta sıkıntı yaşayanlar telefonlarının alış tarihini de yazarlarsa 13 Temmuz durumu netlik kazanır.. Bu yüzden, telefonlarımızı kullanmaya başladığımız tarihleri de yazalım lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Aralık 2005, 14:49:40 >
  • beyler bece söylenenlere pek güvenmeyelim 13 temmuz da telefon alanlar telefonunuz kapanacak arada ben de dahil p yedik ama şöle bi durum olur çok insan isyan eder ben ve benim gibi düşünenler bunun için bi af çıka bilir artık bunu bekleyelim özgürlük isteriz demi arkadaşlar ne bu spot kaçak davası önceden engelleseydin şimdi ben hakkımı isterim dava açarım valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufkes -- 5 Aralık 2005, 14:50:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yildiray35

şimdi avea müşteri hizmetlerini aradım ve şu an kullandığım cihaza mesaj geldi ve kaydını biz ücretsiz yapacağız diye. ama seri no şu an kullandığım cihazın nosundan farklı dedim. bayan bana gönderilen mesajlardaki seri no lar eski kullandığınız cihazlara ait olabilir dediler. bu durumu netleştirmek çok zor ve 13 aralıkda w800i ye veda etmiyeceğim inatla. gerekirse yunanistandan konturlu hat alıp izmirde acil durumda kullanacağım.

Bi dakka yaaaa..

Eğer gerçekten dediğin gibiyse bu işte bir gariplik var... Bugüne kadar hep söylenen neydi... Kaçak imei nosu olan bir telefon şebekeye girmişse o telefona ait tel noya mesaj gidecekti..

Ama senin verdiğin bu örnekte durum tam tersi görünüyor.. Sanki adamlar senin imei numaran ile tel numaranı eşleştirmişler... ve şu anki cihazın ime nosunun ne olduğuna hiç bakmadan direkt olarak tel numarana mesaj atıyorlar...

Walla bu durum işleri arap saçına döndürür kesinlikle...

• benim telefonu aldığım tarih yaklaşık 22 temmuz gibi birşeydi.o zamanlar bu 13 temmuz olayından haberimizde yoktu.
    şansımıza oldu walla.

sonradan 1000 kere bu forumlara girip aradık nolur diye ama neyseki sonu güzel oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mengint -- 5 Aralık 2005, 14:56:00 >
  • senin tel 13 temmuzdan önce de kullanlımış demekki, şanslısın walla..
  • benım anlamadıgım bısey var ıkı telım var hatlarını degıstıremıycekmıyım sadece o ımeı o hattamı calısıcak
    yoksa telefon sısteme gırdıkten sonra sorun yokmu
    bıde dubaıden telımın faturasını getırtıyorum umarım hallolur.
  • mesaj ucretli mi?

quote:

Orjinalden alıntı: snowson

arkadaşlar avea kullanıyorsanız 9858 e ımeı numarasını yazıp gönderiyorsunuz. yada 9858 i arayorsunuz sizs sms gönderiyorlar .bana gönderdiler ........seri nolu cihazınız kayıt dışıdır .kayıt işlemleri için faturanızla avea bayiine baş vurunuz kayıtsız cihazlar 13.12.2005 de kapanacaktır dedi. ne olacak şimdi bende fatura yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

mesaj ucretli mi?

quote:

Orjinalden alıntı: snowson

arkadaşlar avea kullanıyorsanız 9858 e ımeı numarasını yazıp gönderiyorsunuz. yada 9858 i arayorsunuz sizs sms gönderiyorlar .bana gönderdiler ........seri nolu cihazınız kayıt dışıdır .kayıt işlemleri için faturanızla avea bayiine baş vurunuz kayıtsız cihazlar 13.12.2005 de kapanacaktır dedi. ne olacak şimdi bende fatura yok.

mesaj attiktan sonra kaydedilebilecek durumdaysa telin 5 ytllik kontor dusuyor.
  • Avea'dan mesaj atamadım. Mesaj merkezi numarası 00905598008000 değil mi?
  • 9858 hatta ben kardeşimin imei sini bile burdan kayıt ettim. kardeşim normalde turkcell kullanıyo
  • yenı alınmıs faturalı yurtdısından gelmıs bı telefonum var. konusabılıcekmıyım
  • Arkadaşlar biraz bekleyin sabırlı olun derim... Malumunuz alt yapıları çok sağlam değil bu işlerin.. sizin bizzat yaptıracağınız kayıtlarda problem çıkmasın sonradan... Mesaj gelmesini bekleyin öncelikle...
  • yani mesaj atıyorsun onlarda tamam kaydedildi diyor yazılı veya resmi hiç belge yok ya telefon kapanırsa neyle ispat edilecek 5 ytl ödediğin
  • İşte bende o sağlam olmayan alt yapıyı düşünerek acaba annemin yurt dışnıdan gelen telini de kayıt ettirsem mi diyorum. Hani belki arda kaynar
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekilhan

yani mesaj atıyorsun onlarda tamam kaydedildi diyor yazılı veya resmi hiç belge yok ya telefon kapanırsa neyle ispat edilecek 5 ytl ödediğin

ben mesajları silmiyorum, herhangi bi durum olursa onalrı kanıt olarak kullanırım, sonuçta kayıt altına alındığını gösteren mesajda telin imei no su yazıyo.
  • arkadaşlar bana yasal uyarı mesajı geldi .ama gelen mesajdaki imei numarası benim telefonuma ait değil başkasının ne yapmalıyım benim telefonum kayıt lı ama
  • cevap yazma o zaman, ayrıca böylelikle bi daha anlaşılmış oluyo ki, bu elemanlar işi iyicene çorbaya çevirdiler
  • aynısı az önce bana da oldu ne saçmalıyor bunlar acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: sting

arkadaşlar bana yasal uyarı mesajı geldi .ama gelen mesajdaki imei numarası benim telefonuma ait değil başkasının ne yapmalıyım benim telefonum kayıt lı ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehman

aynısı az önce bana da oldu ne saçmalıyor bunlar acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: sting

arkadaşlar bana yasal uyarı mesajı geldi .ama gelen mesajdaki imei numarası benim telefonuma ait değil başkasının ne yapmalıyım benim telefonum kayıt lı ama

Demek ki Avea bu işi beceremedi... Bir sürü imei numarası açıkta kalacak bu gidişle.. bakalım Turkcell ve Telsim ne yapacaklar...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.