Şimdi bizim AVEA akşam TV reklamlarda ilk uyarı mesajını biz attık diye böbürlenir bir de İyi bakın seyredin.
Telsim 7046 a boş mesaj istiyor yasal kayıt durumunu 8 aralığa kadar söyleyecek galiba ondan sonra kayıt yaptır diyecek
haydi okula bir kardelen kampanyasıda biz baslatalım işin kotusu 3310 kayıta degermı ettırmezsem sankı daha karlı gigi
önemli olan hızı mesaj atmak degil önemli olan vatandaşı magdur etmemek
bana hiç bişey gelmedi napayım avea kullanıyorum faturam var ama ilgili siteden baktığımda bulunamadı diodu aveadan da herhang,i msj gelmedi
turkcellden hala hiç bir ses yok, mu?
türkcel bu konuyo geç çözecek ama güç olmayacak heralde
ya beyler ne yapılacak şimdi kafayı yicem 6670 13 temmuzdan sonra aldım ama telefonuma hat takılmıştı sıfır die sattılar dı bana ama bi rehber kayıtlıydı telimde şimdi o kişiden başka umudum yok ayın 13 den önce mi takmı hattı sınramı takmış bilmiyorum ama olmazsa hiç gözümü kırmadan kırıp atarım
ortalık çok karışıcak gibi geliyo bana
arkadaşlar aranızda turkcell olup ta mesaj alan var mı?
gibisi yokki karıştı zaten
yok valla bizde bekliyoruz turcellden msj ama hala gelmedi
Bende Turkcell var ama mesaj gelmedi Turkcell kullanıpta mesaj gelen varmı?
ya kardeşler telefona ilk hat takılış tarihini nerden öğrene biliriz
Yusufkeş@ Hiçbiryerden öğrenemezsin böyle bir servis yok.
ya bu forumu gezegen kullanıcılara baktım da bu konuya bayağı kişi bakıyo şu anda isterseniz bir bakınnn yukarıya
Bu iş çorba olmuş,spot telefonun imei nosunu başka telden avea ya gönderiyorum,avea sizin için bedeli ödemiştir işlem yapmanıza gerek yoktur diyor 1 dakika sonra spot telefona telefonunuz kayıt dışı faturayla başvurun diye mesaj geliyor.Bu arada faturalı genpa garantili telefonada kayıt dışı diye mesaj geliyor.
haklısın dostum bu işin iyice cıvığı çıktı ya biz bi işi de düzgün becersek ne olur yaaaa
Arkadaşlar.. Azönce benim telede mesaj geldi. (Cihaz 2 yıl garantili ve faturalı.) Ama işin ilginci kuzenin 13 temmuz sonrası alınma kaçak telefonunada mesaj geldi ve AVEA'da yada SMS ile 5 ytl 'e kayıt ettirin dio.