Şimdi Ara

KAÇAK TELEFON YASASI>>Burdan Devam (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.707
Cevap
0
Favori
209.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi bizim AVEA akşam TV reklamlarda ilk uyarı mesajını biz attık diye böbürlenir bir de
    İyi bakın seyredin.
  • Telsim 7046 a boş mesaj istiyor yasal kayıt durumunu 8 aralığa kadar söyleyecek galiba ondan sonra kayıt yaptır diyecek
  • haydi okula bir kardelen kampanyasıda biz baslatalım işin kotusu 3310 kayıta degermı ettırmezsem sankı daha karlı gigi
  • önemli olan hızı mesaj atmak degil önemli olan vatandaşı magdur etmemek
  • bana hiç bişey gelmedi napayım avea kullanıyorum faturam var ama ilgili siteden baktığımda bulunamadı diodu aveadan da herhang,i msj gelmedi
  • turkcellden hala hiç bir ses yok, mu?
  • türkcel bu konuyo geç çözecek ama güç olmayacak heralde
  • ya beyler ne yapılacak şimdi kafayı yicem 6670 13 temmuzdan sonra aldım ama telefonuma hat takılmıştı sıfır die sattılar dı bana ama bi rehber kayıtlıydı telimde şimdi o kişiden başka umudum yok ayın 13 den önce mi takmı hattı sınramı takmış bilmiyorum ama olmazsa hiç gözümü kırmadan kırıp atarım
  • ortalık çok karışıcak gibi geliyo bana
  • arkadaşlar aranızda turkcell olup ta mesaj alan var mı?
  • gibisi yokki karıştı zaten
  • yok valla bizde bekliyoruz turcellden msj ama hala gelmedi
  • Bende Turkcell var ama mesaj gelmedi Turkcell kullanıpta mesaj gelen varmı?
  • ya kardeşler telefona ilk hat takılış tarihini nerden öğrene biliriz
  • Yusufkeş@ Hiçbiryerden öğrenemezsin böyle bir servis yok.
  • ya bu forumu gezegen kullanıcılara baktım da bu konuya bayağı kişi bakıyo şu anda isterseniz bir bakınnn yukarıya
  • Bu iş çorba olmuş,spot telefonun imei nosunu başka telden avea ya gönderiyorum,avea sizin için bedeli ödemiştir işlem yapmanıza gerek yoktur diyor 1 dakika sonra spot telefona telefonunuz kayıt dışı faturayla başvurun diye mesaj geliyor.Bu arada faturalı genpa garantili telefonada kayıt dışı diye mesaj geliyor.
  • haklısın dostum bu işin iyice cıvığı çıktı ya biz bi işi de düzgün becersek ne olur yaaaa
  • Arkadaşlar.. Azönce benim telede mesaj geldi. (Cihaz 2 yıl garantili ve faturalı.) Ama işin ilginci kuzenin 13 temmuz sonrası alınma kaçak telefonunada mesaj geldi ve AVEA'da yada SMS ile 5 ytl 'e kayıt ettirin dio.
  • teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.