Bildirim
Kaç yaşında Kadınsın Bu Ne Hal?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
o heyecanını hiç kaybetmedi ki _____________________________ -
Kaç yaşında kadın bu kafaya bak papağan gibi😃
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bu aşk burada biter.Ve ben çekip giderim... -
-
TV yi ne zaman açsam Bu teyze çıkıyor.80 yaşında kadınsın koca mı bulmaya çalışıyorsun ne yapıyor bu saatten sonra...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bu aşk burada biter.Ve ben çekip giderim... -
Koca bulmaya çalışsa sanane. Saçı boyalıysa sanane. Genel olarak sanane. Görünce geç kanalı olsun bitsin. Çok istiyorsan git sen yap böreği çöreği.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Böyle şeyler bizi alakadar eder koçumquote:
Orijinalden alıntı: desdestek
Koca bulmaya çalışsa sanane. Saçı boyalıysa sanane. Genel olarak sanane. Görünce geç kanalı olsun bitsin. Çok istiyorsan git sen yap böreği çöreği.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ne yapmak istiyorsa yapsın . Saygı duymak lazım . Milleti özeli bizi ilgilendirmez
Sampuan firmalarinin feminizm temali tiyatrolari baydi artik. Arap sabunuyla kafami yikiyorum tepki olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukaraça -- 21 Ocak 2020; 18:13:26 >
Feminizle sırf alakalı değil.Bu ülkede en çok tüketen yani alışveriş yapan kadınlar ve çocuklar olduğu en çok onlara yönelik reklamlar var Tvde.quote:
Orijinalden alıntı: kukaraça
Sampuan firmalarinin feminizm temali tiyatrolari baydi artik. Arap sabunuyla kafami yikiyorum tepki olarak.
Normalde kadın düşmanı olan forum Teyzeyi eleştirdim diye taş atıyorlar.
Ben bu konuda bu reklam üzerinden ironi yapıyorum sen anlamışsın mesela...
Başka forum başlıklarında "dizgin kiniş" yazana bak hele. Koçum ne bende sana o zaman kuzum diyeyim. Sen kimsin de seni ilgilendirsin.
Yaşlıları çocuklaştırıp para harcatmak istiyorlar.Sömürülmeye en müsait kesimlerden birisi çocuklardır _____________________________ -
Hele lafa bak lafa. Kalite akıyor taşıyor. Koçta sensin koyunda. -
Benim mesajımda seni alakadar etmez. Git ötede oyna. -
Niye ne var mış kadında! Ne güzel bakımlı kadın. Minnoş oyş
_____________________________ -
quote:
Hele lafa bak lafa. Kalite akıyor taşıyor. Koçta sensin koyunda.1 yıl geçmiş unutmadın mı bunu
quote:
Hele lafa bak lafa. Kalite akıyor taşıyor. Koçta sensin koyunda.1 yıl geçmiş unutmadın mı bunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
Benzer içerikler
- bilek kesmek
- burun karıştırmak burnu büyütür mü
- etek traşı nedir
- meşale yakmak yasak mı
- döküm tezgah yorumları
- prompt mühendisliği nedir
- discord açılacak mı
- guinness rekorlar kitabı oku
- telegram indirim kanalları
- para sayma makinesi bim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt