Şimdi Ara

Kaç yaşına gelmiş adamlarsınız milletin karısına kızına bakiyonuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün dolmuşta oturuyordum en arkada öndeki çift müsait yerde dedi indiler inerken yanındaki erkek (sorsan adamım der) kızı inene kadar süzdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @VerKurtull bunlardan biri de sen misin

• Bende metroda giderken yanımda kız oturuyo telefonla oynuyodu, karşıya keko oturdu kızdan gözünü ayırmadı hatta gülümseyerek bakiyodu, bazıları sırf kız için biniyo sabahtan aksama kadar aktarma yapa yapa kız kesiolar metroda

• Allahın belası ülke.Kardeşimle yolda yürüyemiyorum bu şerefsizler yüzünden.Allah belalarını versin, git ne ihtiyacın varsa gör.Niye milletin annesine bacısına bakıyorsun.Sorsalar en en ahlaklıları onlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cx7 -- 14 Mayıs 2016; 18:50:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cx7

Allahın belası ülke.Kardeşimle yolda yürüyemiyorum bu şerefsizler yüzünden.Allah belalarını versin, git ne ihtiyacın varsa gör.Niye milletin annesine bacısına bakıyorsun.Sorsalar en en ahlaklıları onlar

Aynen ya , sevgılımle yururken takıntı oldu artık bakıyorlar mı dıye dusunmek.. Gecen fakultenın ıcınde cocuga dedım hayırdır kardes efendım dedı ne bakıyosun kıza dıyor sınıfa bakıyordum hoca geldımı vs dıye tamam gıt dedım. Hayır keko vs de degılım efendı bırısıyım ama adamı cıleden cıkartıyorlar bırıne laf atsan sokaktakı ıkı kısıden bırı boyle. Kız acıkda gıyınmıyor kı bende oyle ezık buzuk bı adam deılım . Sorsan muslumanız derler bu ulke boyle

• Haftasonu avm'yi tercih ediyorlar herhalde :)

• İlk zamanlarda baya rahatsız oluyorsun. Sonra bende mi sorun var diye giyimini resmen kamuflaj yapıyormuş gibi düzenliyorsun.
    Sonra bakıyorsun hiçbir değişim yok. Çoğu erkekte anlaşılamayan bir açlık var. Bunu iyice kavrıyorsun ve gözüne perde indiriyorsun, alışıyorsun. hayata öyle devam ediyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bakarsın o normal bir şey, güzel kızmış deyip geçersin. Bir de içine düşmek var, onlar işte gerçekten öküz oluyorlar.
  • Aynen kardes katılıyorum,piyasada artık bu tipikler uredi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • La bakmanın da bir adabı var. Ben çaktırmadan bakıyorum. Öküz gibi bakılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuriBoyaka

Bende metroda giderken yanımda kız oturuyo telefonla oynuyodu, karşıya keko oturdu kızdan gözünü ayırmadı hatta gülümseyerek bakiyodu, bazıları sırf kız için biniyo sabahtan aksama kadar aktarma yapa yapa kız kesiolar metroda

Sabahtan akşama kadar aktarma yapa yapa kız kesiyorlar

• Sırf yanlis anlasilmasin diye kız gecerken başimi öne egip gidiyorum yolda

• Her baktığın kızla sevgili mi oluyon
  • Ben de bi kız falan olunca başka bir tarafa bakarım. Hattâ bir keresinde bi cafede yemek yemek için sıradaydım, açık giyimli bir kız geldi önüme. Sırf ona bakmamak için arka taraflara falan baktım, boynum tutuldu. Biraz delikanlı iseniz zaten böyle davranırsınız.

•  Kaç yaşına gelmiş adamlarsınız milletin karısına kızına bakiyonuz
  • Bazılarına bakmamak elde değil be kardeşim
  • evli kadınlara büyük ilgim var, hastalık gibi bir şey elimde değil onlara ılgı duymamak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonglife

evli kadınlara büyük ilgim var, hastalık gibi bir şey elimde değil onlara ılgı duymamak

Sen evlimisin peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

Sırf yanlis anlasilmasin diye kız gecerken başimi öne egip gidiyorum yolda

bu adamları üzdünüz kızlar bende öyle yapıyorum valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Hell

quote:

Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

Sırf yanlis anlasilmasin diye kız gecerken başimi öne egip gidiyorum yolda

bu adamları üzdünüz kızlar bende öyle yapıyorum valla

Aynen bende siz gibiyim ama utanmaz keko ve p*ç çok ne yazık ki ülkede namus bekçiliği gibi olmasın ama kızlarımızda çok meraklı orasını burasını göstermeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 15 Mayıs 2016; 2:04:40 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.