|
ben 18 yaşındayım, bundan 4 sene önce ilk konumu yine depresyonla alakalı açmışım. 3-2-1 derken her ay neredeyse lisedeyken buraya konu açmışım, sürekli hissizleşmek, ruh halim üzerine olumsuz konular. öncelikle, belli bir yaşa kadar acı kavramını tanrının bir sınanması olarak görürdüm, yani acı çekmenin iyi olduğuna inanırdım. küçükken de kendimi iyi hissetmezdim, motor gelişimim de aksadı. ailem de fark etmediler. sonrasında liseye geçtiğinde onları terapi almam gerektiğini söylediğinde çok üzüldüler, iki gün üst üste olduğunda ise toplumda karıştığımda geçeceklerini söylediler, denedim olmadı. tekrar hazırlanıyorum, bakın bu mezun senesiyle alakalı değil. şu an üzülemiyorum, hislerimi kaybettim. üzülsem çok iyi olacak çünkü hissiz olduğumda kendi sonumu hazırlamaya çok yaklaşıyorum, başım dönüyor. stresi yönetemiyorum, saç dökülmeleri, vucutta aşırı egzema, düzensiz uykusuzluk hayattaki istikrarımı da bitirdi. dershane çıkışları geceleri herkes arabasıyla birileri alıyor, ben ise eve yürürken tek başıma gözlerim doldu. geceleri yürürüm, 18 yaşına kadar hiçbir şey yapmamışım. yazılacak çok şey var, çok ama terapi alamayacak kadar çok sancılı geçiyor. terapi için maddi durumumuz da yok, babam ve annem de sorunlu insanlar aslında. kendi doğrularına inanırlar, bunu fark etmedik. ergenlik değil bu, çok farklı. intihar haberlerini çok okurum, bir olay ve onun hakkında olanları, kimya bölümüne ilgim var ve orada elde edebileceğim bir şey var. malum, kullanılmış ve haberlere de konu olmuş. en azından bu bölüme gidip patavatsızca bunu sıvıyla karıştırdığımda patavatsız bir şekilde bunun ilaç olduğunu kendimi kandırıp içmek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı