ALLAH bizi korusun , çok günahımız var Tevbe edelim Kabir hayatı zordur , azaplar çok can yakıcı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kabir azabı çok korkunç

-
-
Altında son model aracın var hala kabir azabı bik bik bik söylediklerinle yaptıkların hiç tutarlı değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanka İslam'da kabir azabı diye bir şey yok.
-
Kabir azabı vardır inkar eden kafir olur
Kur'an'da kabir azabı geçmez. Kabir azabı uydurmadır. Ölü adı üstünde ölüdür, bilinçsizdir. Öldükten sonra kıyamet günü dirilişe kadar zaman pat diye geçecek, kabirde 1 gün veya 1 günden daha az kalmış gibi hissedeceksin. 2 hayat vardır, dünya hayatı ve ahiret hayatı. Başka hayat yoktur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayatKabir azabı vardır inkar eden kafir olur
Elhamdülillah müslümanım. Kuran'da 1 tane bile kabir azabı ile ilgili ayet yok. hadislerde var o da sahih olduğu belli değil. İslam'da Sırat köprüsü diye bir şey de yok mesela. Sirat al-Mustaqim var. anlamı ise " Doğru yol " demektir.
-
İslam'da Sırat köprüsü diye bir şey de yok mesela. Sirat al-Mustaqim var. anlamı ise " Doğru yol " demektir.
-
benim çok günahım yok hocam kendi adınıza dediniz sanırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: standartlarabidesi
Altında son model aracın var hala kabir azabı bik bik bik söylediklerinle yaptıkların hiç tutarlı değil.müslüman fakir olacak diye bir kaide yok. hatta zengin olup insanlara faydası olan insan makbuldur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: eazygangstaİslam'da Sırat köprüsü diye bir şey de yok mesela. Sirat al-Mustaqim var. anlamı ise " Doğru yol " demektir.
Aynen hocam. Ve arkadaş kafir olursunuz demiş, bu ayeti bırakıyorum.
Şüphesiz bu Kur’an, sana ve kavmine bir öğüt ve bir şereftir, ondan hesaba çekileceksiniz.
(Zuhruf Suresi, 44. Ayet)
-
quote:
Orijinalden alıntı: onur01Aynen hocam. Ve arkadaş kafir olursunuz demiş, bu ayeti bırakıyorum.
Şüphesiz bu Kur’an, sana ve kavmine bir öğüt ve bir şereftir, ondan hesaba çekileceksiniz.
(Zuhruf Suresi, 44. Ayet)
Alıntıları GösterAyet tam uymuş hocam :))
-
quote:
Orijinalden alıntı: 120205044müslüman fakir olacak diye bir kaide yok. hatta zengin olup insanlara faydası olan insan makbuldur.
Alıntıları Göstero zaman sabah akşam şikayet konuları açmasın
çoğu insandan daha iyi durumda , sabah akşam şikayet ediyor.
şükretmesi gerektiği halde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Bo zaman sabah akşam şikayet konuları açmasın
çoğu insandan daha iyi durumda , sabah akşam şikayet ediyor.
şükretmesi gerektiği halde.
Alıntıları GösterArabası falan olduğunu nereden biliyorsunuz hocam ?
-
Dünya azabı hiç korkunç değil mi sanki..
Ölmeyi isteyip ölmemek
quote:
Orijinalden alıntı: eazygangstaArabası falan olduğunu nereden biliyorsunuz hocam ?
Alıntıları Gösterkendisi söylemişti
ondan sonra geçen gün tatile nereye gideyim diye konu açtı
benim arabam yok , en son tatile gideli yıllar oldu
ben şikayet etmiyorum. bu çoğu kişiden daha iyi durumda , sabah akşam şikayet ediyor.
-
Niye kabire mi gidip geldin
Teleport icad edildi de biz mi bilmiyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allah yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Küçükken seni çok korkutmuşlar. Hala çocuk gibi korkuyorsun şu dinden.
-
quote:
Orijinalden alıntı: çurablraını çıkra
Allah yokAynen sen yok deyince olmuyor.
-
Ayni mantikla sen var diyince de var olmuyor o zaman.quote:
Orijinalden alıntı: eazygangstaAynen sen yok deyince olmuyor.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Altında son model aracın var hala kabir azabı bik bik bik söylediklerinle yaptıkların hiç tutarlı değil.
|

standartlarabidesi demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
müslüman fakir olacak diye bir kaide yok. hatta zengin olup insanlara faydası olan insan makbuldur. |
Allah yok
|
|

eazygangsta demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Aynen hocam. Ve arkadaş kafir olursunuz demiş, bu ayeti bırakıyorum. Şüphesiz bu Kur’an, sana ve kavmine bir öğüt ve bir şereftir, ondan hesaba çekileceksiniz. (Zuhruf Suresi, 44. Ayet) |
Niye kabire mi gidip geldin
Teleport icad edildi de biz mi bilmiyoruz. |

B BenYoruldumHayat demiş ki;Mesajı Yerinde Gör
Elhamdülillah müslümanım. Kuran'da 1 tane bile kabir azabı ile ilgili ayet yok. hadislerde var o da sahih olduğu belli değil. İslam'da Sırat köprüsü diye bir şey de yok mesela. Sirat al-Mustaqim var. anlamı ise " Doğru yol " demektir. |
Hayır ben Kur'an müslümanıyım. Benim referans kaynağım Kur'an'dır. |
Benzer içerikler
- tetradox yan etkileri
- belarus kadınları
- buz aküsü nedir
- naylon staj nedir
- esenler otogarından taksime nasıl gidilir
- elektrikli bebek arabası
- ets2 türkiye haritası
- dc açıldı mı
- dünyanın en büyük vinci
- black friday 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X