ölünce her şey bitiyor. |
Kabir azabı çok korkunç (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: eazygangstaKanka İslam'da kabir azabı diye bir şey yok.
Nasıl yok bal gibi de var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: onur01Kur'an'da kabir azabı geçmez. Kabir azabı uydurmadır. Ölü adı üstünde ölüdür, bilinçsizdir. Öldükten sonra kıyamet günü dirilişe kadar zaman pat diye geçecek, kabirde 1 gün veya 1 günden daha az kalmış gibi hissedeceksin. 2 hayat vardır, dünya hayatı ve ahiret hayatı. Başka hayat yoktur.
Sizin inandığınız İslam başka İslam mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: eazygangstaElhamdülillah müslümanım. Kuran'da 1 tane bile kabir azabı ile ilgili ayet yok. hadislerde var o da sahih olduğu belli değil. İslam'da Sırat köprüsü diye bir şey de yok mesela. Sirat al-Mustaqim var. anlamı ise " Doğru yol " demektir.
Alıntıları GösterHadislerin hepsini inkar mı ediyorsun ?
quote:
Orijinalden alıntı: eazygangstaİslam'da Sırat köprüsü diye bir şey de yok mesela. Sirat al-Mustaqim var. anlamı ise " Doğru yol " demektir.
Ne alaka ?
quote:
Orijinalden alıntı: isimsiz755benim çok günahım yok hocam kendi adınıza dediniz sanırım.
Nereden biliyorsun ?
quote:
Orijinalden alıntı: HAYAT BİTTİİölünce her şey bitiyor.
Keşke öyle olsa ölünce hiç ölmeceğimiz hayat başlıyacak
quote:
Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77Keşke öyle olsa ölünce hiç ölmeceğimiz hayat başlıyacak
Alıntıları GösterBu imkansız. Evrim terorimiz var. Evrim teorisi semavi dinlerin geçerliliğini yok ediyor.
-
Neyin haram neyin helal olduğu belli hocam ordan biliyorum. Siz bilmiyorsanız bilemem.
-
Evrim ile islam hangi noktada birbirini yalanlıyor ki? İslam'da da evrim ile yaratılışı savunanlar da var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77Sizin inandığınız İslam başka İslam mı ?
Alıntıları GösterHayır ben Kur'an müslümanıyım. Benim referans kaynağım Kur'an'dır.
-
engellemeyen kaldı mı hala bu herifi
-
quote:
Orijinalden alıntı: morrthalengellemeyen kaldı mı hala bu herifi
doğru diyosun hcam
-
Bence bu dünya daha korkunç, Psikolojik sorunlarla uğraşmak mı dersin, Üniyi bir türlü kazanamamak mı dersin, askerlik mi dersin...
yani ölmekten korkmasam, saniyesinde sonlandıracam Hayatımı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 25 Mayıs 2021; 22:22:41 >
quote:
Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77Hadislerin hepsini inkar mı ediyorsun ?
Alıntıları GösterHayır tabi ki uydurma olanları inkar ediyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HAYAT BİTTİİBu imkansız. Evrim terorimiz var. Evrim teorisi semavi dinlerin geçerliliğini yok ediyor.
Alıntıları GösterEvrim teorisine nasıl inanabiliyor musunuz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 25 Mayıs 2021; 22:38:31 >
Allah akıl vermiş neyin haram olduğunu ayırt edebilesin diye. Adamlar daha bu dünyada ne yaptıklarından habersizler, gelmişler öbür dünyayı konuşuyorlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: eazygangstaHayır tabi ki uydurma olanları inkar ediyorum.
Alıntıları GösterUydurma olduğuna nasıl eminsiniz ? Kanıtınız nedir ?
Mahkeme olmadan ceza verilmeyeceğini düşünüyorum.
-
Yıl 2021 konuşulan konuya bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X