Letgo'da 2. EL Alım- Satım Ticaret Yapılır mı ?
Dün bi arkadaşımı gördüm ara sokakta birine PC Kasası satıyordu. her neyse bununla konuştum. Letgo'da 2. EL alım-satım işlerine girmiş. 1 Haftada 3 bin tl kazandığını söyledi. mesela 200 tl'ye PC Kasası satın alıp 400'tl ye sattı. bende işsizim iş yok zaten. acaba bu işe girsem mi diye düşünüyorum. tabi askerlik var askerlikten sonra yapmayı düşünüyorum.
Askerlik İçin Heyet Raporu Şube de belli Olur mu ?
Beyler sonunda raporlarım açıklandı. elverişli aldım e-devlette rapor sonuçlarım var. fakat ne yapacağımı bilmiyorum. o raporların çıktısını alıp ben kendim mi şubeye teslim edeceğim yoksa. şube de hallederler mi ? e-devletim onların sisteminde gözükür mü ? arıyorum açmıyorlar.
Dev Gibi Kaslı Herkül Adamı Tek Tekmeyle Öldüren Adam
Beyler bu videonun devamı vardı o kısa boylu adam kapıdan çıkan dev kaslı adamı teke tek kavga ederken tekme atıp yere seriyor yerde kafasını tekmeliyor adam ölüyordu. aradım bulamadım acil lazım bilen var mı ?
Şu 3 Tişörtü Çok Beğendim de Para yok İşte
Muşta Taşımak Yasak mı ve Muşta Öldürür mü ?
Beyler Türkiye'de muşta taşımanın bir yasağı var mı ? ve kavgada birinin kafasına muştayla sağlam sert bir yumruk geçirsem karşımdakinin ölme ihtimali var mı ? ona göre yanımda taşıma düşünüyorum. yanlış anlaşılmasın amacım kavga vs değil olurda bir gün biriyle yumruk, yumruğa kavga ederken bıçak çekerse bende muştayla vururum. veya 10 vs 1 kavga falan olduğunda muştayla dalarım.
Uyuz olup Askere Gitmek.
10-15 güne askerim fakat 2,5 aydır uyuzum ailemden bulaştı. geceleri çok fena kaşınıyorum kaşıntıdan uyuyamadığım günler oluyor. krem ve hap falan kullanıyorum ama daha hala devam ediyor. geçecek gibi de gözükmüyor. Askere gittiğimde ne olacak ? orada ki askerlere falan bulaştırırsam sıkıntı gittiğimde komutana söyleyeyim mi ?
AKP'nin Türkiye Özeti ; Bismillâhirrahmânirrahîm
2 yıldır Mast Yapmamak.
Bugün tam 2. yıl oldu. 2 yıldır mast yapmıyorum. nedeni ise berbat bir hayat yaşamaktan dolayı. hayattan zevk almıyorum. hayatı geçtim hiç bir şeyden zevk almıyorum. yaşamak bile istemiyorum. hep dert, stress olunca artık penis bile hayata küstü. bugün hayattan göçeli tam 2 sene oldu. sadece 5-6 ayda bir rüyalanma oluyor o kadar. yaşama isteğiyle beraber cinsel isteğim de öldü gitti..
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 416
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 79.216 (Bu ay: 1.650)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 824 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic