Bunun yılla ne alakası var ? Kuran'ın hükümleri kıyamete kadar geçerlidir İnsanlar yanıyor , cehenneme gidiyor , dinini bilen yok . İslam'a göre yaşamazsak sonumuz cehennem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kabir azabı çok korkunç (3. sayfa)

-
-
bu arkadaşı son raddeye geldi artık blokladım. Hep böyle radikal islamcılar gibi konular açıyor, insanın kendi içinde yaşaması gereken şeylerin konularını açıyor. bize ne kardeşim senin hayatından? artık tamamen troll olduğunu anladım.
-
korkunç ise kendini yaktır,kesin çözüm... küllerini okyanusa döktürürsün.
-
sen de Allahtın yargımı dağıtıyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç oluyorsun hepsi bu kadar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Katiliyorum Allah gunahlarimizi affetsin cennetine kabul etsin hepimizi.
-
yer çekimi, büyük patlama, kuantum teorisi gibi Evrim de KANITLANMIŞTIR. İsminde teori geçmesi onun kanıtlanamamış bir sav olduğunu göstermez. İnanıp inanamam gibi bir durum dolayısıyla yok. Siz yediğiniz elmaya ne kadar inanıyorsanız evrime de o kadar inanmalısınız.
islam; mağara adamı kavramını kabul etmiyor, ilk insanın modern insan olarak var olduğunu söylüyor, dolayısıyla ters düşüyor. Ki fosillere bakılacak olursa İslamın yanlış şeyi savunduğunu görürsünüz
Şu şekilde savunanlar da var. Kuran'da Allah diyor ki insanı döllenmiş yurmurtadan yarattık. Evrimsel görüşü savunan din profesörleri de bu döllenmiş yumurtanın evrimsel süreçler sonucu oluşması pekala mümkün diyorlar.
Farklı görüşler var yani. Halbuki evrim zaten sadece bir mekanizma, ilk canlıyı açıklayan bir olgu da değil. Yaşamın kökeni zaten Abiyogenez'in konusu, evrim ile alakalı bir mevzu değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MustafaTosunyer çekimi, büyük patlama, kuantum teorisi gibi Evrim de KANITLANMIŞTIR. İsminde teori geçmesi onun kanıtlanamamış bir sav olduğunu göstermez. İnanıp inanamam gibi bir durum dolayısıyla yok. Siz yediğiniz elmaya ne kadar inanıyorsanız evrime de o kadar inanmalısınız.
Kardeş yanılıyorsun eğer kanıtlansaydı adı evrim teorisi olmazdı
sen bilmediğin halde bana bilmiyor muamelesi neden yapıyorsun? Yerçekimi, bigbang cvb. Bunlar da teori, ama kanıtlanmış? Teori kanıtlanmıştır. Tez kanıtlanmamıştır.
Kabir azabı ve sırat köprüsü var. Burada yok diyenlerin IQ puanlarını toplasak 30 u geçmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DING DING -- 26 Mayıs 2021; 22:12:9 >
quote:
Orijinalden alıntı: MustafaTosunsen bilmediğin halde bana bilmiyor muamelesi neden yapıyorsun? Yerçekimi, bigbang cvb. Bunlar da teori, ama kanıtlanmış? Teori kanıtlanmıştır. Tez kanıtlanmamıştır.
Hakikaten kendini maymundan geldiğini mı zannediyorsun ?
Cehenneme inanıyorsan, kabir azabının mantıksız olduğunu da düşünebilirsin. Çünkü büyüğü varken buna gerek yok. Ve düşün mesela yakılarak külleri denize savrulan birisi nasıl kabir azabı çekebilir!
-
Lütfen biraz araştırın, lütfen kendinizi bilmediğiniz konularda körü körüne bağlamayın. Evrim böyle bir şey demiyor. Lütfen araştırın, evrim ağacı kanalına bakabilirsiniz, söylediğiniz şey evrimi tamamen küçük düşürmeye çalışan saçma sapan bir cümleden ibaret.
Niye abi gayet açıklayıcı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Arnavut zühtü
Hiç oluyorsun hepsi bu kadarTakımdaşım keşke hiç olsak ama asıl olay ahirette başlıyor sorgu var sual var mükafat var ceza var yani var da var
quote:
Orijinalden alıntı: Kitabdar
Niye abi gayet açıklayıcıAçıklayıcı olan nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: MustafaTosunLütfen biraz araştırın, lütfen kendinizi bilmediğiniz konularda körü körüne bağlamayın. Evrim böyle bir şey demiyor. Lütfen araştırın, evrim ağacı kanalına bakabilirsiniz, söylediğiniz şey evrimi tamamen küçük düşürmeye çalışan saçma sapan bir cümleden ibaret.
Kardeş evrim teorisini biyolojide okumuştum insanların maymunlardan başka hayvanların evrim geçirip başka hayvanlara dönüştüğünü savunan bir sürü saçma sapan hikayelerden ibaret EVRİM TEORİSİ bana çok komik ve mantıksız geliyor çünkü ben ALLAH'a teslim olmuş ve inanmış bir Müslümanım gerisi boş kardeş bence kendini yakma ve bu tür hurafelere inanma çünkü gerçek huzur, mutluluk ve kurtuluş İSLAM'dadır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evrim Teorisi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X