Darwin'in ortaya attığı evrim teorisi saçmalığına inanıyor musun ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kabir azabı çok korkunç (4. sayfa)

-
-
Emin ol eğer Allah varsa beni değil seni yakar, sana verdiği aklı kullanmıyorsun, sorgulamıyorsun. Kuranı Kerim’in ilk ayeti OKU! ‘dur. Sen okumuyorsun, babalarından, atalarından duyduklarını gözün kapalı kabul ediyorsun, aynı İslamiyet indiğinde atalarından gördükleri için putlara tapanlar gibi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hazir kabir demisken
-
Saçmalık olmadığını düşünüyorum ve inanıyorum ayrıca Darwin aklına esip de ortaya atmıyor yıllarca araştırma yapıyor bu konuda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allah yok din yalan. Azap mazap kes palavrayı. Dünya cennetleri bana öte dünya cennetleri müminlere. Keşke bu masallara müminler hakikaten inansalardı da hayallerle gerçeği takas edebilseydik. Ama kendileri bile inanmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: MustafaTosunEmin ol eğer Allah varsa beni değil seni yakar, sana verdiği aklı kullanmıyorsun, sorgulamıyorsun. Kuranı Kerim’in ilk ayeti OKU! ‘dur. Sen okumuyorsun, babalarından, atalarından duyduklarını gözün kapalı kabul ediyorsun, aynı İslamiyet indiğinde atalarından gördükleri için putlara tapanlar gibi...
Kardeş biz çok şükür araştırıyoruz nereden biliyorsun okumadığımı ve araştırmadığımı ? Kur'an Tefsir Fıkıh hepsini okuyoruz hele bir de Mehdi Bediüzzaman said Nursi hazretlerinin risale-i Nur külliyatı var tüm sorularınıza cevap veriyor tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Kitabdar
Saçmalık olmadığını düşünüyorum ve inanıyorum ayrıca Darwin aklına esip de ortaya atmıyor yıllarca araştırma yapıyor bu konudaAraştırma yapmış ama resmen komedi olmuş
Yanmayacaksın bro rahat ol. Dinler yalan!
-
Selamın aleyküm de şalom alekheim'dir.
-
Bahsettiğin eserin üzerinden 100 yıl geçmiş, 100 yıl.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X