Şimdi Ara

Kaan Kazgan: Sportmence kavga etmeye çok uğraştım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fitness ve vücut geliştirme videoları ile kendinden sıkça bahsettiren Savaş Cebeci'yi döven Kaan Kazgan, Eser Yenenler'in kanalına konuk olmuş.

Savaş Cebeci ile yaptığı kavga hakkında açıklamalarda bulunan Kazgan, bu işin daha profesyonelce yönetilebileceğini ama olayın bir süre sonra sokak kavgasına dönüşmek zorunda kaldığından bahsetmiş. Açıklamalarına göre Savaş'ın ekibinden birileri ile sürekli iletişimde kalmışlar. Savaş da İtalya'ya gideceğinden bahsetmiş ve olaylar Tuzla'da çimenlik alanda sonuçlanmış.

EYS TVyoutube
    Linç@’in bu haftaki konuğu Kaan Kazgan, hakkında yapılan sert ve eğlenceli yorumlara yanıt veriyor. Profesyonel bir dövüşçü olarak, sokakta kavga etmesi ne kadar doğruydu? Yaşadığı atışmayı daha şık bir şekilde sonuçlandırmak mümkün müydü? Bir fenomene dönüşen kavga MMA sporu için avantaj yaratabilecek mi? Ünlü konukların sosyal medya yorumlarıyla yüzleştiği Linç@ her Cuma, Eser Yenenler’in sunumuyla EYS TV’de. Sizin de canınız Popeyes®️’ın çıtır çıtır tam doyumluk lezzetlerinden çektiyse yapmanız gerekeni biliyorsunuz. Hemen Tıkla Gelsin®️’e girin, avantajlı fiyatlarla sipariş verin! : https://t.ly/vNaP Afetten etkilenen çocukların eğitim yolculuğunda EYS TV olarak yanlarındayız. Siz de TEV ile birlikte oluşturduğumuz bu burs fonuna katkıda bulunmak isterseniz tıklayın. https://bagis.tev.org.tr/burs-fonu-bagisi?q=15004&k=73784 Eser Yenenler’i Sosyal Medyadan Takip Etmek İçin: İnstagram: https://instagram.com/eseryenenler Twitter: https://twitter.com/eseryenenler Tiktok: https://www.tiktok.com/@eseryenenler EYS Tv Sosyal Medya Hesapları İnstagram: https://instagram.com/eystvofficial Twitter: https://twitter.com/eystvofficial Tiktok: https://www.tiktok.com/@eystvofficial Teşekkürler Masstige Digital Sunucu Eser Yenenler Yapım Eser Yenenler / Cetto Medya Sinerji Medya Menajerlik Etkinlik İçerik Cetto Medya Yönetmen Ulu Çınar Kurgu Foxia - Post Plus Görüntü Yönetmeni Tahir Zencirbağ Teknik Yönetmen Turan Baki Kamera Hamit Topkaraoğlu Davut Şentürk Teknik Hizmet TB Produksiyon Işık Frekans Işık / Şenol Şengüler Konuk Koordinasyon Sinerji Medya Menajerlik Etkinlik Sosyal Medya / Tasarım Hasan Kaygısız Ebru Haydar Hodancı Mekan Cetto Stüdyo #Eseryenenler #Kaankazgan #EysTV
    https://www.youtube.com/watch?si=1egmzJExblosmo3p&v=eG-0jac8a3Y&feature=youtu.be

• Varoş mahallelerde bu tip muhabbetler bol olur. En önemli kısım kimin kimi dövdüğü falandır. Tesbih, sigara, bıçak, muşta standart ekipmandır. Palto ve atkı kışın üniforma gibidir. İlim bilim hak getire. Tek dert artisçe yaşamak, dizi ve filmlerdeki repliklere uygun konuşmak, kabadayı gibi hareket etmektir.

Şimdi koca ülke ekonomik olarak çöktüğü için her yer varoş oldu. Kanallar da bu güzel varoş ülkeye uygun diziler üretiyor. Sosyal medya da bu varoşluğa uygun davranıyor. İki tane sporcu sokakta lise bebesi gibi kavga ediyor, millet de bunu konuşuyor. Kimse de demiyor ki "size yakışıyor mu?" Hadi diğer arkadaş maçlara çıkıyormuş ilk defa duydum pek takip etmem. Ama diğer elemanı bu forumda neden överler zaten hiç anlamam. Vücut geliştirmeyle ilgili o kadar yanlış bilgiler veriyor ki adamın fizyolojiden falan bile haberi yok. İlle birilerini takip edecekseniz bir çok dünya çapında ödül almış sporcumuz var. Bunları takip edin. Hepsi efendi insanlar. Tüm hareketleri en güzel ayrıntısına kadar da anlatıyor.

Ama bizim sporcumuz da bir değişik. Hepsi salonda poz verme çabasında. Dedik ya varoş ülke diye. Sporcusu da varoş kafada. Yanlışlıkla salonda birinin omzu diğerine çarpsa bir birlerine girerler. Sen insan gibi 20kg x 4 x 12 yaparsın eleman 50 x 10 yapıp seni küçümsemeye çalışır. Yap bir 10 daha desen 5'i göremez. Çoğu şişik üst ama alt cılız. Bacak çalışmak diye bir şeyi hiç duymamıştır çoğu. Aldığı ağırlığı ortalığa bırakıyor. Eşşşşek gibi anırıyor. Edeplisi, düzgünü çok az.

Hala diyorum, bu ülke bitmiş, okey dönüyor.
  • bu veledi de görmekten sıkıldım. antremansız, steroidli, 50 yaşında, kaağını gibi hareket eden ve hayatında dövüşmemiş adamı dövdü diye her haltta bu var artık.

bizim medyada madem bir dövüşçü merağı var; çıkacak adam bu olmalıydı. Sibirya bozkırlarında atalarının dna'sına yansımış o genleri taşıyan bir şampiyon. kazak ve kırgızlar zaten rusya'da kendilerini ispatlamaktalar. şimdi içlerinden birkaçı amerika'ya açıldı. komple bir dövüşçü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    Cafer Tanyoutube
    Sedat Peker'den, Aslan ve Kedi Hikayesi.
    https://www.youtube.com/watch?v=CBP_u9EzF0A&ab_channel=CaferTan

Eskiden iki kisi dovustugunde dayagi atan, yiyen belli olur millette bir daha dillendirmezdi ! Ne meseleymis arkadas bu ? Gorende devlet temsil eden iki komandonun kapismasi zannedecek.

Kaan Kazgan'a ozel program yapanlar, ovenler, meydan okuyanlarmi dersin yoksa Savas Cebece'yi yerden yere vuranlar, rovansini yapsin diye gaz veren diyenler mi dersin

Iste ulkenin hali ve milletin seviyesi ortada ! Yazik cok yazik !

Dövüş sanatları ile uğraşan birisi her daim vücut geliştirmecileri yener.

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Varoş mahallelerde bu tip muhabbetler bol olur. En önemli kısım kimin kimi dövdüğü falandır. Tesbih, sigara, bıçak, muşta standart ekipmandır. Palto ve atkı kışın üniforma gibidir. İlim bilim hak getire. Tek dert artisçe yaşamak, dizi ve filmlerdeki repliklere uygun konuşmak, kabadayı gibi hareket etmektir.

Şimdi koca ülke ekonomik olarak çöktüğü için her yer varoş oldu. Kanallar da bu güzel varoş ülkeye uygun diziler üretiyor. Sosyal medya da bu varoşluğa uygun davranıyor. İki tane sporcu sokakta lise bebesi gibi kavga ediyor, millet de bunu konuşuyor. Kimse de demiyor ki "size yakışıyor mu?" Hadi diğer arkadaş maçlara çıkıyormuş ilk defa duydum pek takip etmem. Ama diğer elemanı bu forumda neden överler zaten hiç anlamam. Vücut geliştirmeyle ilgili o kadar yanlış bilgiler veriyor ki adamın fizyolojiden falan bile haberi yok. İlle birilerini takip edecekseniz bir çok dünya çapında ödül almış sporcumuz var. Bunları takip edin. Hepsi efendi insanlar. Tüm hareketleri en güzel ayrıntısına kadar da anlatıyor.

Ama bizim sporcumuz da bir değişik. Hepsi salonda poz verme çabasında. Dedik ya varoş ülke diye. Sporcusu da varoş kafada. Yanlışlıkla salonda birinin omzu diğerine çarpsa bir birlerine girerler. Sen insan gibi 20kg x 4 x 12 yaparsın eleman 50 x 10 yapıp seni küçümsemeye çalışır. Yap bir 10 daha desen 5'i göremez. Çoğu şişik üst ama alt cılız. Bacak çalışmak diye bir şeyi hiç duymamıştır çoğu. Aldığı ağırlığı ortalığa bırakıyor. Eşşşşek gibi anırıyor. Edeplisi, düzgünü çok az.

Hala diyorum, bu ülke bitmiş, okey dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 23 Eylül 2023; 23:48:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eline sağlık kaan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaan ı tanımam etmem. Savaş cebeci yi de tanımazdım. Sürekli burada konusunu açan ergenler sayesinde tanıdım. Baktım kendi kitlesine bile zargana margana diyor. Kendi kitlesi de bunu alkışlıyor. Dedim karakter sıfır. Dayak yemiş, o yüzden sevindim ama. Birisinin bunu kaşıması gerekiyordu. İyi olmuş.

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt

en dar açıdan ülke kötülenmiş. Tebrik ederim.

Adam mma dövüşçüsünden elitlik, vizyon falan bekliyor. Kafes dövüşçüü bir eleman üstünden ülke analizi yapıyor vay beeeee.

İngiltere ghettolarını bir gez hocam bakalım yorumların ne olacak

Valla teknolojili ilk çağ ya kuralım bir kolezyum gladyatör dövüştürelim bari seyirci sıkıntısıda çekmeyiz.

Bu eser yenenler falanda işte aydınlarımız galiba bilirkişi oturmuş olayı anlattırmış e bize olur böyle şeyler demek düşer iyi çocuklar özünde hepsi ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 24 Eylül 2023; 9:52:48 >

• Eleman gayet başarılı ben tebrik ediyorum. O kadar küfüre hakarete rağmen kontrollü davrandı. Kibar da konuşuyor. Tam bir sporcu. Kendinden 15-20 santim uzun 40-50 kilo fazla bir adamı nasıl devirecekti gelip açıklasın çok bilmiş dövüş uzmanlarımız.  

işte belli yorumlarınızdan zaten. Ben göçmenlerinden bashsetmiyorum. İngiliz halkı gayet psikopattır. Holigandır. Bayağıdır. İtalya peki ahahah hırsızlık yapmayana kız vermiyorlar güneyde. İspanyolca konuşana bile ırkçılık yapıp saldırdıklarını gördüm. İspanyolca konuşana bile.

Beyaz batılıların hepsini elit sanmayı ne zaman bırakırsınız tahmini?

Bu arada ortalama bir Türk ortalama bir avrupalıdan daha fazla kültürlüdür. Avrupalılar sadece zengin. Capcahiller. Yunan bir üniversite öğrencisinden iniglizce dışında başka popüler bir avrupa dili konuştuğum için Türkiyede siz o dili mi konuşuyorsunuz sorusu aldım. Hayatımda duyduğum en saçma şeylerde başta olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68B1DC32C -- 24 Eylül 2023; 12:3:35 >

İlk paragrafa kadar iyi gidiyodun.

• Avrupalıları övmüyorum, bizim halkımız varoşa dönüştü diyorum. Eskiden geri kalmış mahallelerdeki gençler özenirdi bu kavga eden tiplere. Şimdi büyük çoğunluk özeniyor. Gidiş iyiye değil diyorum. İnternet zaten batının maskesini düşüreli epey oldu. Şu forumda kim neyi izler neyi takip eder beni bağlamaz ama Ajdarı dinleyenle Barış Mançoyu dinleyeni aynı kefeye koyup müzik tutkunu demeye benziyor bu Savaş denileni takip edenleri spor sever olarak görmek. Bu varoşça hareketleri ve Savaş denilen kişiyi takip etmek yerine daha iyi sporcularımızın takip edilmesini isterdim. Belki o zaman filenin sultanlarının başarıları gibi veya güreş, dövüş sanatları dışında da başarılarımız kişiye özgü değil devamlı bir hale gelir. Belki de beklentilerim ütopiktir ve ben fazla yaşlanmışımdır. Bilmiyorum, en azından düşüncem bu yönde.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.