Bildirim
Jsv Silencer'li egzoz aldım fakat susturucusunu takmakta sorun yaşıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Doğru takıyorsun, sıkıntı yok
Vida yerine oturuyorsa, zaten yanlış yaptığın birşey yok demektir. Sesin kesilmesini bekliyorsan, çok beklersin daha :)
3 arabaya silencer takırdım, şuan kullandığım dizel arabamda dahi bulunmakta. Aparat takılmış, takılmamış hiçbir fark yok seste.. Fazlalık oluyor diye çıkarıp attık hepsini. -
Ben de aracıma silencer olan bir egzos taktırmıştım geçen yıl, susturucusunu takıp muayeneye gittim, geçtim de, çünkü susturucu gerçekten epey sesi kesiyor ama performanstan alıyor azcık.
Ototarz ın silencer lı egzosuydu. Takarken hata yapma ihtimaliniz zaten olmaz çünkü vidalı yerine gelene kadar içeri itiyorsunuz, buna rağmen seste hiç değişiklik olmuyorsa ya olay aldığınız egzosla ilgili, susturucusu işe yaramıyordur, ya da sizin aracın egzos yapısıyla alakalı bir durumdur.
İlk ve orta susturucularda ve kat. kon.de değişiklik yapmışsanız o da etkiler. -
Muhtemelen takılan kapakçık sesi kesmeye yetmiyor.Yani egzosun da kalitesizliği diyebiliriz. -
bende almayı düşünüyorum. kullanan arkadaşlar hangisinin susturucusu iş yapıyo ona göre alalım :) nıckımde tofaş yazıyo ama aracımı sattım renault 19 a takıcam . tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X