Şimdi Ara

JOKER HAKLIDIR (kara şövalye 2008)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Insanlar genel olarak aşırı derecede bencil ve bunun sonucunda da kötü varlıklardır

Filmde bunu kanitlamak icin pek cok deney yapti ve feribot haric hepsi tuttu (hastane olayi tuttu batmanin tutuklanması istemi tuttu Harvey dentin yozlasmasi tuttu) emin olun feribotda tutardı ama film işte film gereği silahli adamlar dovusurken neden batmane sıkma sanslari varken sıkmiyorsa bu sebepten de feribotlardan biri patlayıcıyi aktif etmedi

Haaa daha satin alinmis polislere iki yüzlü politikacilara hukukçulara falan hic girmiyorum ha shhddhshjsjdh pislik herifler siziii noldu 2 feribot patlamadı diye herkes aklandi mi yani?

Her neyse ana konuya geliyorum

Jokerin tek hatası şu ki bu dünyada kimseye hicbir seyi onlar istemedikçe kanitlayamazsin (bu kanitlama dürtüsü salaklığı önceden bende de vardi hemde cok siddetli) ve ayrıca gercek olan bir şeyi insanlara kanitlaman da gerekmez çünkü dünya ve varoluş buna şahittir (buddha sirf bu şahitlik olayini fark etmesiyle aydinlanmistir son anda)

Demem o ki Joker haklıdır yaptığı haksızlıklar var ama ben fiillerinden degil felsefesinden bahsediyorum 1 parca kemik için kurtlar birbirini nasıl parçalarsa insanlar da aynıdır

Umarim yaptıklarından dolayi eğlenmiştir yada hapisten kaçmıştır çünkü bu insanlar tüm bu kanıtlamalara bile değmezler gerci o kadar cinayeti var bunun cezasını çekmeli ama batman gibi hareket etse yani tum prodüksiyonu sirf korkutma patlama kaos yaratma uzerine olsa kimseyi öldürmese cidden hic problem olmazdi benim açımdan

Tekrar ediyorum tüm bu kanit cabasina bile değmez bu insanlar ve insanlik

Not : istisna insanlari haric tutuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Anti hero karakterleri sevmiyorum.Yani haklı değiller
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Anti hero karakterleri sevmiyorum.Yani haklı değiller
    Baaaaammm

Iste joker yine fail oldu

Hakli da olsan insanlar sevdiklerini yada çıkarları uyani secerler kimseye istemedikce bir sey kanitlayamazsin

Insan dindar da olabilir bilimci de olabilir hindu felsefesinde de ilerleyebilir yada her hangi baska seyde de sonuna kadar gidebilir

Tek soru şu

Hangisini istiyorsun?

Pahahahahahahah

"Ne kadar dinlersen o kadar ikna olursun"

İlgili her seyi internetten okudugun hakkinda aslinda hicbir sey bilmediğin evrime de inanabilirsin

Deneyimlemeden aydinlanmaya da ugrasabilirsin

Mucize vs görmeden dinde de derinlesmeye çalışabilirsin

Tek soru

Hangisini istiyorsun? Hangisini secersen en cok o gercek gelecek

• Aynen Joker haklı.
    Batman adam değildir.

• Joker adamdır batman sadece bir il

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batman adamdır hele 3.filmde KRALLLL KRALL
  • joker de hakliydi, thanos da hakliydi. hatta thanos kokune kadar hakliydi. bencil ve elindekilerin degerini bilmeyen bir evreni yikip yerine daha minnettar bi evren yaratmak istedi. ama sozde super kahramanlar, insanligin yarisinin gitmesinden bile ders cikarmadi hep daha acgozlu bir dunga icin savastilar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • astrofuzzy kullanıcısına yanıt
    Thanos, endgamede aşırı yüzeysel bir karakterdi. Ve haklı falan da değildi. Infinity War'da iyi kötü bi felsefesi vardı ama endgamede sadece intikam istiyordu.

Joker ise dibine kadar haklıydı. İnsanlar kötü ve bencildir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Thanos, endgamede aşırı yüzeysel bir karakterdi. Ve haklı falan da değildi. Infinity War'da iyi kötü bi felsefesi vardı ama endgamede sadece intikam istiyordu.

Joker ise dibine kadar haklıydı. İnsanlar kötü ve bencildir.
    Bu kadar zeki bir adam neden bunu kanitlama arzusuna bu kadar kapıldı acaba bunu çözemedim ben.

• Batman taytlı ılıktır. Joker adamdır

• [simage]file:///storage/emulated/0/Download/s-3426f47c4b87634e7097a330bed04da82bf3e2d2.gif[/simage]

• Beyler niye analiz kasmiyorsunuz yav mesajlar cok yuzeysel

Haklisin falan diyin bari

• Uppp

• Up ulan up

Olm ne boş adamsınız kari kiz konusu acsam 7 sf mesaj vardi simdi burda

• Jokerle betmenin farkı, Jokerin bölge savcısına söylediği sözde gizli, "Ben neyim biliyor musun? Arabalara havlayan bir bekçi köpeğiyim, onları yakalasam ne yapacağımı bilemezdim". Aslında, öyle değil. Joker, ortalıkta ses soluk çıkmazken hareket eden, betmen ise kötülerin peşinden ha babam koşan şahıs. Joker bu dediğiyle bölge savcısının betmene duyduğu saygıyı kendisine devşiriyor. İşte bu sözden sonra ancak Joker bölge savcısını piyonu haline getirebiliyor.
    Dolayısıyla, Jokeri kendi sözleriyle tanımlamaya çalışmak onun yalanlarıyla aldanmayla eşdeğer. Joker, asla doğruyu söylemez. İnsanları yanıltır. Böyle bir kimlikle karşılıklı sohbet edemezsiniz, yönlendirmeleriyle karşılaşırsınız.
  • villain lar arasında sadece Dr.Doom haklıdır ki kendisi villain da degildir gerci
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Jokerle betmenin farkı, Jokerin bölge savcısına söylediği sözde gizli, "Ben neyim biliyor musun? Arabalara havlayan bir bekçi köpeğiyim, onları yakalasam ne yapacağımı bilemezdim". Aslında, öyle değil. Joker, ortalıkta ses soluk çıkmazken hareket eden, betmen ise kötülerin peşinden ha babam koşan şahıs. Joker bu dediğiyle bölge savcısının betmene duyduğu saygıyı kendisine devşiriyor. İşte bu sözden sonra ancak Joker bölge savcısını piyonu haline getirebiliyor.
    Dolayısıyla, Jokeri kendi sözleriyle tanımlamaya çalışmak onun yalanlarıyla aldanmayla eşdeğer. Joker, asla doğruyu söylemez. İnsanları yanıltır. Böyle bir kimlikle karşılıklı sohbet edemezsiniz, yönlendirmeleriyle karşılaşırsınız.
    Nasil ya neden batmana duyduğu saygı ona gecsin ki

Harvey zaten rachel yerine kendisini kurtardığı icin batmana bilenmisti gordandan da adamlari jokere çalıştığı icin nefret ediyordu cunku harvey herifi kac kere uyardi bak adamlarinin icinde hainler olabilir falan diye ama gordan temizlik isini yapamadi

Joker ona sadece oyun kurucu benim oyunu senin istemedigin gibi oynayip istemediğin sonucu doguran onlar dedi ki haklıydı da

Jokerin rachella kisisel bir sorunu yoktu ki o sadece batmani secim yapmaya zorlayarak bir şekilde katil etmeye çalışıyordu

Ve nitekim harvey yazi tura atti ve joker kazandi kaybetse onunda kafasina sıkacakti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 8 Eylül 2019; 20:32:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

villain lar arasında sadece Dr.Doom haklıdır ki kendisi villain da degildir gerci
    Neden joker hakli değildir mübarek biraz aciklasana tartisalim

Makale gibi yazi yazdim o kadar tek cümlede isi bitiriyorsunuz boyle olmaz ki :D

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Anlamadığın şeyin tesiri altında kalırsın. Betmenin yerine geçecek şekilde kendisini betimliyor. Niye bölge savcısı güvensin bir deliye? Tabii ki, hak ve adalet savaşçısı olduğuna inandığı için. İnanmasının sebebini de söyledim, betmenin imgelemini kullanıyor kendi amacını tarif etmek için bölge savcısına. Adam da zaten yatak döşek kafa bir milyon, bu kadar üstüne gelince gerçekle yanlışı ayırdedecek hali vakti olmuyor. Bölge savcısı deli değil yani, kafası karışık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.