Şimdi Ara

Joker | DC Comics (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
11
Favori
46.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • flimi izleyip döndük. benim için 10 üzerinden 7'lik bir flim olmuş. bilmiyorum ama benim beklediğim joker psikopat gibi bir şey olmalıydı. burada bildiğin mahallenin delisi, hor görülüp itilip kakılmış ve sonunda da darkside'a geçmek zorunda bırakılmış gibi bir şey olmuş. bu geçişte breaking bad'deki walter white gibi etkileyici olmadı. çok hızlı gerçekleşti. o duyguyu pek hissedemedim. en sonunda da adama yaşadıklarından dolayı hak veriyorsun. bilemiyorum böyle olmamalıydı bence. jokerin psikopatlık yönünü öne çıkartıcak bir senaryo ele alınsaydı daha iyi olurdu gibi geliyor.
  • Çizgi romanlarda genel hikayelerde Joker ile Bat arasında fazla bir yaş olmuyordu.Arada farklı hikayeler çıkmıştır elbet ama benim okuduklarımda hep böyleydi.Gerçi yaş falan hiç bahsedilmiyordu ama Joker pek yaşlı görünmüyordu hani

Buradan sonra bu filme göre yapacaklarsa bu sefer yaş farkı olacak bu nasıl etkiler ? Önemli mi acaba sizler için ?

Orijinalden alıntı: eyoruk

Çizgi romanlarda genel hikayelerde Joker ile Bat arasında fazla bir yaş olmuyordu.Arada farklı hikayeler çıkmıştır elbet ama benim okuduklarımda hep böyleydi.Gerçi yaş falan hiç bahsedilmiyordu ama Joker pek yaşlı görünmüyordu hani

Buradan sonra bu filme göre yapacaklarsa bu sefer yaş farkı olacak bu nasıl etkiler ? Önemli mi acaba sizler için ?
    Bro, Joaquin Phoenix ile robert pattinson'arasında'da yaş olarak 12 yıl var sıkıntı olmaz...

Ha sen şunu diyrsun zaten Joker ,brucenin yüzüne gülücük kondurduğunda bruce çoçuktu ve bir raya gelen filmlerinde joker çok yaşlı gözükmesi lazım burda okey, ama öyle bakmamak lazım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BALORX -- 4 Ekim 2019; 20:47:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

Bro, Joaquin Phoenix ile robert pattinson'arasında'da yaş olarak 12 yıl var sıkıntı olmaz...

Ha sen şunu diyrsun zaten Joker ,brucenin yüzüne gülücük kondurduğunda bruce çoçuktu ve bir raya gelen filmlerinde joker çok yaşlı gözükmesi lazım burda okey, ama öyle bakmamak lazım ..

Alıntıları Göster
    Oyuncuların farklarına bakmadım ,bakmamak lazım zaten.Hissetmiyorsun bile zaman zaman.

Evet ben şu anki hikayede demek istedim.Deşecek soracak bir şey aradım bunu buldum Yoksa iyi yedirilirse farketmeyiz bile.Tim Burton'un Joker'i mesela yine Joker yetişkin birisi Bruce çocuk idi ilk gördüğümüzde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 4 Ekim 2019; 20:51:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Oyuncuların farklarına bakmadım ,bakmamak lazım zaten.Hissetmiyorsun bile zaman zaman.

Evet ben şu anki hikayede demek istedim.Deşecek soracak bir şey aradım bunu buldum Yoksa iyi yedirilirse farketmeyiz bile.Tim Burton'un Joker'i mesela yine Joker yetişkin birisi Bruce çocuk idi ilk gördüğümüzde.

Alıntıları Göster
    İşi mantığa doğal selleksyona vurursak dediğin doğru..zaten joker yaşlanması lazım yani bu resimdeki gibi 3 aşağı 5 yukarı bir durum olması lazım..

Joker | DC Comics

Joker | DC Comics

Ama öyle bakmamak lazım tabi..mantık vs aramadıkmı sorun kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BALORX -- 4 Ekim 2019; 20:59:4 >

• Film çok iyiydi be.çok kaliteli olmuş.bir de sevdiğin karakter olunca ayrı bir tadı oluyor.

Dc,dceu hariç gerçekten kaliteli filmler yapıyor.joker olsun,tdk serisi olsun,watchmen olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 saat önce izledim bana göre sinema da izlenecek film değil ne imax ne de dolby atmosun gücünü bu filmde göremezsiniz. Sırf Phonix in oyunculuğunu görmek için izledim. Filme puanım 8 phonix’e puanım 9.5

Tek diyebileceğim Joaquin Phoenix'in oyunculuğu çok iyiydi.
    Film herkese hitap etmiyor.
    Film kültürünüz alacağınız keyfi belirler.

Filmi izlerken;
    - "Bu ne beğenmedim yok, güzel değil, çok melodrama olmuş" diyenleri duyunca
    Ne bekliyorsunuz ki uçan kaçan adamlar mı diyecektim.

Böyle filmleri sevmeyi bilin.
    Anarşi, delilik, toplumsal ön yargılar gibi kavramlara dokundurmalar güzeldi.

Ama mükemmel bir film değil.
    10/7,5

Bu arada filmin devamı gelmeyecek. Todd Philips açıkladı. "Gelmesin de zaten."
    Herhangi bir bağlantı da olmayacak diğer filmlerle.

Salak Warner Bros. yöneticileri film gişe yapınca fikir değiştirirse bilemem tabi.
    İhtimal dahilinde, ne de olsa IT gibi boktan bir filmi iyi gişe yaptı diye devamını çekebil,iyor bugünlerde Jurassic Park'ın içine edip gişesi iyi diye içine edilebilyor bir serinin yada Star Wars'ı bok edip birde üstüne her yıl film-dizi çekilebiliyor.
    Bu salakların yapacağı filmin havasını ve atmosferini örnek alıpta DC'yi buna göre şekillendirmelerini anlamaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 4 Ekim 2019; 23:58:25 >
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5

• Joaquin phoneix yarın uyuşturucudan ölse gelmiş geçmiş en iyi joker olur mu ?

• _____________________________
  • Watchmen - Batman begins Serisi - joker bu 3 film izlediğim en iyi süper kahraman filmleri. Super kahraman tam olarak doğru olmadı ama anladınız.

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • Film muazzamdı. DC sonunda o karanlık tonuna geri dönüyor. Böyle filmleri özlemişim helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:27:32 >
  • ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK AĞIR SPOİLER VİDEO KALKMADAN ÇÖKÜN ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK AĞIR SPOİLER VİDEO KALKMADAN ÇÖKÜN ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK AĞIR SPOİLER VİDEO KALKMADAN ÇÖKÜN ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK AĞIR SPOİLER VİDEO KALKMADAN ÇÖKÜN ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK AĞIR SPOİLER VİDEO KALKMADAN ÇÖKÜN ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK AĞIR SPOİLER VİDEO KALKMADAN ÇÖKÜN ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK AĞIR SPOİLER VİDEO KALKMADAN ÇÖKÜN ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK AĞIR SPOİLER VİDEO KALKMADAN ÇÖKÜN ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK AĞIR SPOİLER VİDEO KALKMADAN ÇÖKÜN ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK AĞIR SPOİLER VİDEO KALKMADAN ÇÖKÜN

• Yukardaki videodaki sahnede nasıl rol yapmış ya ne korkutucu görünüyor bakışları hay anasını be ..Jokermi oynadı yoksa phonexmi oynadı belli değil

Joker | DC Comics

• Filmi beğenen olur beğenmeyen olur ancak kimse bana bu film klasikler arasına giremez diyemez. Ben 10/10 veriyorum. Film balon değil tam tersi şaheser. İzleyenler şunu düşünsün bu filmden daha iyi hangi filmi izledim? Cevap ancak herkes tarafından kabul görmüş klasik filmlerdir. Bu adam en iyi oyuncu oscarını alacak. Film de en iyi film adaylarına mutlaka girmeli. Harika yalnız buradan şunu diyeyim sakın çocukları götürmeyin film çok ciddi bir film. Hani dark knight filmine karanlık film deriz ya o film joker filminin yanında çerez kalır. Bu filmle artık kesin emin oldum ki rotten satılmış bir site yorumcular satılık bu kadar bariz iyi bir filme böyle puan verenler kesinlikle ön yargılıdır.

Bu kadar netim bu filme olmamış diyen biri kesinlikle ön yargılıdır. Şunu diyebilir; ben bu tarz filmleri sevmiyorum. Tamam zevk meselesi ancak müzikler, oyunculuk ve hissettirdikleri gerçekten başarılı bir iş olmuş. Film resmen gerçek olmuş bu film değil gerçek.

• Filmi dün izledim ve beğendim. Bugüne kadar Joker'in dahil olduğu filmlerde kendisini hep kafası gidik, delirmenin eşiğini çoktan geçmiş ve manyak bir katil halinde görmüştük. Bu filmde ise karakterin doğuşuna odaklanılmış ve karaktere çok farklı bir bakış açısı getirilmiş. Joaquin Phoenix rolü için gerçekten emek vermiş, çabalamış ve umarım da karşılığını alır. Christian Bale'in Makinist filmi için yaptığı gibi aşırı derecede kilo vermesi zaten role ne kadar önem verdiğini gösteren bir durum bence. Film ayrıca Joker'in varoluşuna farklı bir bakış açısı getirmiş, o yönüyle de beğendim. Bu getirdiği bakış açısı aslında Gotham'ın nasıl bir pislik yuvası olduğunu da gayet güzel göstermiş. Film başarılı bir psikolojik dram olmuş ve sonuna doğru hızlanan temposu filme yakışmış bence.

Normal'de bu tip filmlerde hep kahramanlar haklı gösterilmeye çalışılır, bu filmde ise Joker gibi insanların haklı olabileceği gösterilmiş ve güzel de yapmışlar, farklı bakış açısı her zaman iyidir. Arthur varoluş karmaşası içerisindeyken kendini zamanla tanıması ve var olduğunu kabul edip Joker'e dönüşmesi yavaş ama sonunda vurucu bir şekilde gösterilmiş filmde. Yukarıda da yazıldığı gibi Murray sahnesinde hem De Niro hem de Phoenix döktürmüş ve ortaya harika bir sahne çıkmış. Devamında gelen klasik Batman'in doğuş sahnesi de gayet güzel oturmuş ve filmi çok güzel sonlandırmış.

WB böyle tek filmler veya Batman üçlemesi tadında kısa seriler yapsa çok daha güzel sonuçlar ortaya çıkar bence. Disney gibi birbiri ardına gelen klasik süper kahraman filmlerinden piyasa da zaten onlarca var, bu tip filmler hem DC çizgi romanlarının karakterini daha iyi yansıtıyor hem de sinemaya gerçekten gittiğimize değiyor bence. Ellerinde DC'ye ek olarak Vertigo gibi bir cevher daha var, keşke kullanmasını daha iyi bilseler bu eserleri.

• Aptal DC
    Gayet de Joker yapılıyormuş düzgün gayet de istesen güzel bi evren oluşturabilirmişsin. Hep diyorum dc adam gibi evrenini oluşturabilse Ironman Cap vs gitmişken ele alır piyasayı. Yap şimdi batmanin gelişimini izleyelim gerçi o rol de çöp bence ama. Oradan yeni kahramanlar ekle dark metalı. Justice Leaguee tekrardan geçiş yap kendi gişe rekorlarını kır. Çok basit. Şimdi kafama takılan şey.
    Birds of Prey neden çıkıyor ? Bu film hangi evrende ? Ya saçma sapan şeyler hem izleyici kaybediyor hem şirket. Kimse de dur demiyor.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.