Arkadaşlar şu sıra romantik, dram filmlere başladım. Bu ikisi çok güzeldi.
Bunlar gibi olmasa da Steve Carell'ın Seeking a Friend for the End of the World ve Little Miss Sunshine filmlerin izledim. Bunlarda çok hoşuma gitti. Birbirine çok benzemeseler de aldığım duygular hisler ortaktı.
Bu filmler gibi başka filmler arıyorum. Öneriniz var mı?
Çok güzel bir sorum var yardımcı olana teşekkür ederim.
Arkadaşlar PC'den TV'ye HDMI kablo ile aktarım yapmak istemiştim fakat 2 sorunla karşılaştım.
- Ekran kartımda 1 HDMI girişi var.
- PC ve TV arası uzaklık 6-7 metre civarı o yüzden eli yüzü düzgün 2.1 Dolby Atmos ve HDR destekleyen HDMI kablo bulamadım.
Başka bir yöntem aradım ve kablosuz görüntü aktarımı aklıma geldi. Bir ürün buldum TaoTronics TT-BA09 Pro modeli. Güzel yorumlar almış fakat aradığım cevabı bulamadım.
Şimdi bu dediğim ürünü alıp PC'ye takıp güzel kaliteli bir görüntü deneyimi alabilir miyim TV'den?
getirin allah belasını
buda böyle bir anımdır
Sistemim ne kadar eder?
msi gtx 1660 super gaming
16gb ddr3 3000mhz
r5 1600af
b450m s2h
860 evo 500gb ssd
corsair spec delta rgb 550w kasa+psu
Acısız intihar seçenekleri
Beyler tavsiye verin.
Boktan bir hayatım falan filan işte orasını kurcalamayin.
Amaçsız gidiyoruz. Cesaretim olursa etcem. Ama öyle evde falan değil bi plan yaptım.
Yeni bir yer keşfettim geçen gün instagram da. Faroe Adaları. Seneye mayısta oraya gideceğim. Şuan çalışıyorum 1 ay içinde uçak bileti falan alıp gideceğim.
Çok beğendim, gördüklerim beni benden aldı. Hani insanın ruh eşi falan var derler ya. Bunu da ruhumun indiği yer gibi düşünün. Aşırı iyi yer.
Neyse hazır gitmişken orada öleyim diyorum. Mezarımı da oraya yapsalar çok iyi olur. Ölmeden önce not yazar koyarım.
Ama cesaret edebilirsen. O kadar korkağım ki kendimi bile öldüremiyorum.
Çorlu orion avmde defactoda gördüm parfümler 90 TL. 2 kişi 45 45 güzel fırsat diye düşündüm.
Asperox ile jant temizliği [SS]
Arkadaşlar geçen gün fark ettim jantlar perişan içinde dedim bi şu asperoxu deneyelim. Arkadaşta varmış, fırça ile yaptım baya güzel oldu.
Fotoğraftaki en kirli janttı, bir tur daha gerekli ufak yerlerde siyahlıklar duruyor. Su tutmadan belli olmamıştı. Bir dahakine bir tur daha yapacağım. Diğer jantlar tertemiz oldu.
50 55 bin araç tavsiyesi
Arkadaşlar az yakan genç işi bir araç bakıyorum. LPG tercihim değil performansta falan etkisi oluyormuş. Dizel eski araçlarda sorun çok oluyor diyorlar ne alacağım hiç bilmiyorum. Pejo 206 1.4hdi düşünüyorum.
Çok hız yapmıyorum. Otobanda 120 sabit giderken fazla yakmasın şuan ki araba şu içiyor. 200 TL 350km civarı yaptım İstanbul git gel şehir içi trafik falan. Düşünün yani. Ortalama 5.5 6 yaksa yeter.
120 ile giderken aracıma güveneyim, virajlarda falan uçmak istemiyorum. Pejo 206 uçacak gibi duruyor. Sert viraja tabiki 120 ile girmiyorum. Zaten sadece otobanda 120 yapıyorum. Şehirler arası 100 110.
Aklıma sadece pejo 206 geliyor. Diğer araçlar genelde taksi çıkması albea ve Linea oluyor. Başka güzel var mı?
TurkNet paketimin hızını haber vermeden düşürdü.
Bugün fark ettim internet hızım 75Mbps'den 25'e düşürülmüş. Steamden oyun indirirken fark ettim. 7 8 aydır 75'te sıkıntısız kullanıyorum bunlara ne oluyor da habersiz şekilde değiştiriyorlar paketimi. Aldıkları fiyatta aynı. Allahtan kısa sürede fark ettim. Eğer 1 hafta içinde düzelmezse aboneliğimi iptal edeceğim.
Arkadaşlar çarşamba günü bu 3 üründen birisini alacağım. Aklım M21'de bataryasından dolayı. Şuanki telefonum Redmi Note 7. Bu telefonu anneme vereceğim o yüzden alıyorum ve NFC için.
TCL çok hoş duruyor fotoğraflarda. Aralarında en fazla ram'e sahip cihaz 6 Gb.
Oppo'yu alternatif olsun diye ekledim. Özellikleri iyi geldi. 409 PPI, 163 Gram, 30W hızlı şarj ve 128 Gb. Eksi yanı bataryası 4015mAh.
M21 en ucuzları ve 6000mAh bataryası ile çok iyi duruyor.
Siz kullanıcılardan ve telefonları takip edenlerden yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Meslek: Yazılım - Programcı
İlgi Alanları: Oyun - Bilgisayar - Teknoloji
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.103
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 78.067 (Bu ay: 959)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.535 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware