Bildirim
Jinx;Vi ve Caitlyn Arasındaki Pasif
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ilginç -
Gizli pasif olayı olursa tat katar bence. Kha'zix-Rengar olayını çok sevmiştim örneğin ama Rengar kedi olunca pek karşı karşıya gelemediler. Ödüller ile güç dengelerini bozmayacak şekilde bir rekabet oluşturabilirlerse iyi olur. -
Çok güzel bence de . Oyunu biraz daha zevkli kılıyor -
bir sayaç var ama ? -
Mesela vi Jinx i her öldürdüğünde veya asist yaptığında bir puan ekleniyor sanırım aynı şekilde jinx vi yi öldürüp ve ya asist apınca ona da puan gidiyor ama ödülü vardır elbet 3-4 gold falan -
Jayce niye yardım etmiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SehinsahTr
Jayce niye yardım etmiyor?
Kızlar arasında -
2vs1 olmaz.Tek tek baron önü bekliyorum sizi ahahy.
-Jinx. -
bakalım gelince görelim -
böyle pasifler oyuna tat katıyo aslında garen darius arasında olsa veya ne biliyim tf graves arasında olsa böyle pasifler güzel olur -
quote:
Orijinalden alıntı: sir balık
Gizli pasif olayı olursa tat katar bence. Kha'zix-Rengar olayını çok sevmiştim örneğin ama Rengar kedi olunca pek karşı karşıya gelemediler. Ödüller ile güç dengelerini bozmayacak şekilde bir rekabet oluşturabilirlerse iyi olur.
Son kez söylüyorum Rengar kedi felan değil ve son 5 görevden 4'ünü almışımdır eminim. -
Mantıklı ama bence sadece görünüş olmamalı. -
bencede rengar kedi felan değil şu anda hatta rengar khadan bi adım önde
(bknz:) boots of mobility bc bt bonetooth necklace tf duruma göre ga yada lw
kha pert
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Floopper
quote:
Gizli pasif olayı olursa tat katar bence. Kha'zix-Rengar olayını çok sevmiştim örneğin ama Rengar kedi olunca pek karşı karşıya gelemediler. Ödüller ile güç dengelerini bozmayacak şekilde bir rekabet oluşturabilirlerse iyi olur.
Son kez söylüyorum Rengar kedi felan değil ve son 5 görevden 4'ünü almışımdır eminim.
1v1 de her zaman çok iyi zaten, özellikle Kha'zix counterı neredeyse. Ama oyun genelinde zorlanıyor(du). Fazla tercih edilmediği için kha-rengar karşılaşması nadir görülüyor(du), ondan bahsediyordum. Sonradan buff geldiyse yada moda olduysa bilemem
-
burası rengar vs kha olayına döner 5dkya -
Rengar-Kha Zix pasifi sadece görsel bir pasif mi dedin sen yoksa ben mi yanlış okudum? -
quote:
quote:
quote:
Son kez söylüyorum Rengar kedi felan değil ve son 5 görevden 4'ünü almışımdır eminim.
1v1 de her zaman çok iyi zaten, özellikle Kha'zix counterı neredeyse. Ama oyun genelinde zorlanıyor(du). Fazla tercih edilmediği için kha-rengar karşılaşması nadir görülüyor(du), ondan bahsediyordum. Sonradan buff geldiyse yada moda olduysa bilemem
-
quote:
quote:
Rengar=pisi pisi. -
quote:
Orijinalden alıntı: jnr35
quote:
quote:
Rengar=pisi pisi.
Senin düşünceni önemsemiyorum ne yalan söyleyeyim.
Benzer içerikler
- uyumlu sevgili nickleri
- scrim ne demek
- lol kite ayarları
- valorant pre isimleri
- elden ring nightreign türkçe yama
- riot mmo
- ping düşürme
- afk ne demek
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X