Şimdi Ara

Jinx;Vi ve Caitlyn Arasındaki Pasif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
10.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Jinx'in Vi ve Caitlyn ile arasında bir pasif var sadece görsel bir pasif sanırsam herhangi bir katkısı olucağını düşünmüyorum(bkz:Rengar x Kha'zix)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elania -- 28 Eylül 2013; 11:58:21 >

• ilginç
  • Gizli pasif olayı olursa tat katar bence. Kha'zix-Rengar olayını çok sevmiştim örneğin ama Rengar kedi olunca pek karşı karşıya gelemediler. Ödüller ile güç dengelerini bozmayacak şekilde bir rekabet oluşturabilirlerse iyi olur.
  • Çok güzel bence de . Oyunu biraz daha zevkli kılıyor
  • bir sayaç var ama ?
  • Mesela vi Jinx i her öldürdüğünde veya asist yaptığında bir puan ekleniyor sanırım aynı şekilde jinx vi yi öldürüp ve ya asist apınca ona da puan gidiyor ama ödülü vardır elbet 3-4 gold falan
  • Jayce niye yardım etmiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SehinsahTr

Jayce niye yardım etmiyor?

Kızlar arasında
  • 2vs1 olmaz.Tek tek baron önü bekliyorum sizi ahahy.
    -Jinx.
  • bakalım gelince görelim
  • böyle pasifler oyuna tat katıyo aslında garen darius arasında olsa veya ne biliyim tf graves arasında olsa böyle pasifler güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Gizli pasif olayı olursa tat katar bence. Kha'zix-Rengar olayını çok sevmiştim örneğin ama Rengar kedi olunca pek karşı karşıya gelemediler. Ödüller ile güç dengelerini bozmayacak şekilde bir rekabet oluşturabilirlerse iyi olur.

Son kez söylüyorum Rengar kedi felan değil ve son 5 görevden 4'ünü almışımdır eminim.
  • Mantıklı ama bence sadece görünüş olmamalı.
  • bencede rengar kedi felan değil şu anda hatta rengar khadan bi adım önde
    (bknz:) boots of mobility bc bt bonetooth necklace tf duruma göre ga yada lw
    kha pert

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floopper

quote:

Gizli pasif olayı olursa tat katar bence. Kha'zix-Rengar olayını çok sevmiştim örneğin ama Rengar kedi olunca pek karşı karşıya gelemediler. Ödüller ile güç dengelerini bozmayacak şekilde bir rekabet oluşturabilirlerse iyi olur.

Son kez söylüyorum Rengar kedi felan değil ve son 5 görevden 4'ünü almışımdır eminim.

1v1 de her zaman çok iyi zaten, özellikle Kha'zix counterı neredeyse. Ama oyun genelinde zorlanıyor(du). Fazla tercih edilmediği için kha-rengar karşılaşması nadir görülüyor(du), ondan bahsediyordum. Sonradan buff geldiyse yada moda olduysa bilemem

• burası rengar vs kha olayına döner 5dkya
  • Rengar-Kha Zix pasifi sadece görsel bir pasif mi dedin sen yoksa ben mi yanlış okudum?
  • quote:

quote:

quote:

1v1 de her zaman çok iyi zaten, özellikle Kha'zix counterı neredeyse. Ama oyun genelinde zorlanıyor(du). Fazla tercih edilmediği için kha-rengar karşılaşması nadir görülüyor(du), ondan bahsediyordum. Sonradan buff geldiyse yada moda olduysa bilemem

• quote:

quote:

Rengar=pisi pisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jnr35

quote:

quote:

Rengar=pisi pisi.

Senin düşünceni önemsemiyorum ne yalan söyleyeyim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.