Yüzbaşı
15 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 46 (Bu ay: 1)
Gönderileri
yeni bir kulaklık aldım sony mdr ex450ap diye ve kulaklıktan böle değişik bir tiz ses geliyor.Mesela müzikte bir kelimenin sonlarına doğru s harfi varsa o s sesi kulağımı acıtıyor.kulaklığı kullandıkca bu düzelir mi yoksa böyle mi kalır. Bir de ses seviyesi biraz az bu da artma ihtimali var mıdır ? Şimdiden teşekkürler
arkadaşlar android sdk kurucam yalnız ü harfini kabul etmiyor benim C deki kullanıcının isminde ü var onu nasıl değiştirebilirim ?
arkadaşlar daha dün ses geliyordu kulaklıktan şimdi sadece mikrofonu çalışıyor internette birçok yere baktım yalnız bir çözüm bulamadım ama siz bilirsiniz diye düşünüyorum. bir çözümü var mıdır?( bilgisayar için kulaklık bu arada)
merhaba arkadaşlr yarın Gaziantep'e gidiyorum ama oralarda ne yenir(ne yenmezki ) nerelere gidilir tam bilmiyorum internette genelde restoranlar çıkıyor o yüzden size de sormak istedim yardım ederseniz sevinirim.
merhaba arkadaşlar bir problemim var aslında daha çok bilgisizlik diyelim.İlk önce sorunum fonksiyonlarla alakalı ben bir fonksiyonun içine bir sürü şey yazdırmak istiyorum ama beceremiyorum.Metin tabanlı oyun yapmayı düşünüyorum o yüzden her bir bölüm bir fonksiyon olsun diye uğraşıyorum ama bir türlü beceremedim kodu aşşağıya bıraktım yardımcı olabilirseniz çok memnum olurum.Şimdiden teşekkürler.

https://yadi.sk/i/QskP2AWhq9X7z
arkadaşlar code blocks kullanıyorum önceden ( 'e bastığımda kaıyordu ve ortasında yazmaya devam ediyordum mesela : (boşluk) boşluk olan yerden yazmaya başlıyordu ama şimdi () böyle oluyor ve bir tane parantezi silmek zorunda kalıyorum ortasına yazı yazmak için bunun bir çözümü var mı ?

edit:sorun aslında şuymuş: cümlenin ortasına mesela başka harf yerleştirirsek şöyle oluyo;

cümle = ali naber (burda n nin gerisine a koymak istiyorsam böyle oluyor
ali aaber
Merhaba arkadaslar kitap seslendirmek istiyorum ama nereye basvurmam gerekir ne yapmam gerekir bilemiyorum. Yardimci olabilecek varsa sevinirim.
Merhaba arkadaşlar karikatür toplayan varsa arşiv yapan felan paylaşabilir mi ?
merhaba arkadaşlar ne zamandır Albion Online oynamak istiyordum araştırdım ama bir türlü 30 dolardan daha ucuza satan bir yer bulamadım.Gerçi ucuza bulmam da zor çıkmadığı için ama bilen varsa yardım ederse sevinirim
merhaba arkadaşlar kulakiçi kulaklık arıyorum ve otobüste felanda kullanıcam yardımcı olur musunuz?
Ayrıyeten normalde tam olarak kulakiçi kullanamıyorum ama denemeye çalışıcam şimdi inşallah kulağımdan düşmezler
Hakkında
Forum İmzası:
DH League of Legends İhtiyarları
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.338
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 12.144 (Bu ay: 185)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 47 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.