Yüzbaşı
30 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 42 (Bu ay: 1)
Gönderileri
müzik dinlemek amaclı alacagım arkadaslar butce 500 max
selamlar bi süredir oynamıyordum serverlar türkiyeye tasınmıs ping 15 sabit guzel fakat anlasılmaz bir gecikme var oyunda, surekli delay giriyor ve ping hala sabit.sorunu baska yasayan varmı yada cozumu?sadece lolde oluyor
Merhaba arkadaslar telefon simdiye kadar hic sorun cıkarmamıstı ama durup dururken wifi ağlarıyla yanlış şifre hatası vermeye basladı.sifre dogru kontrol ettim defalarca baska wifide denedim,wifi sifresi degistirip denedim,ağ ayarları sıfırladım,wifiyi/telefonu kapatıp actım sonuc degismedi.tavsiyeleriniz nelerdir?
arkadaslar ben bu ürünü baya bir once almıstım ustunde soket 1151 yazısını goremedım benim alacagım anakart 1151 imis uyumlumu simdi hic anlamam bu islerden yardımcı olurmusunuz
sebebi neydiki meraktayim arkadaslar
ben oyunu uzun soluklarla bırakıp tekrar oynayan bir oyuncuyum ilk bıraktıgımda hesaba baska birisinin girdigini gormustum sifre falan degistirmisti riot supportla olan uzun bir maillesme sonucu benim asıl sahibi oldugum onaylandı ve hesabı baska bir mail adresine kaydettim.

simdi tekrar bırakıp basladım ama sanırım google uzun sure girmedigim icin o mail hesabını silmis cunku erisemiyorum ve nette boyle bir bilgi mevcuttu.sıkıntı aynı soruları riot tekrar soruyor sahibi oldugumu onaylamak icin aynı cevapları veriyorum ve onaylıyamıyoruz diyorlar.sorum su bana daha once yardım edip onaylayan support gorevlisine ulasmam mumkunmu her ticket attıgımda random birisi cevaplıyor mailimi.
selamlar bu tür ürünler icin aliexpress dısında bir site var mı alabilcegimiz yada istanbulda bir dükkan? aliexpressten bir yuzuk aldım 42 gune getirdiler o kadar bekleyemem istanbuldada bir dükkan bulamamıstım istedigimi satan var mı önerisi olan?
En sevdigim franchise olan Assassins Creed serisinin son zamanlarda maruz kaldigi onyargiyi gidermek adina aciyorum bu konuyu.Ayrica seri ve evreni hakkinda oyunlar ve kitaplar dahilinde istediginiz sorulari veya ogrenmek istediginiz lore kisimlari hakkinda yardimci olabilirim.
ben hazırlıgını bıtırdım ve bolum hakkında bı ıkı sey bılmekteyım varsa yazmayı dusunen tavsıye verilir.

ben yazdıgımda hic bir bileni yoktu o yuzden sız oyle olmayın.
merhaba arkadaslar butceme uygun bircok tavsiye ile bir sistem toplamaya calıstım sizin fikriniz nedir

islemci i5 6500 3.20 ghz soket 1151

anakart msi gaming m5 z170a soket 1151

ekran kartı sapphire r9 380 yada 380x alacagım son andaki paraya baglı

ram corsair vengeance 8gb ddr4 2400 mhz

psu thermaltake 750w bronz

xigmatek dark knight islemci sogutucu

kasa belli degil tam olarak zalman yada thermaltake alacagım

butce yaklasık olarak 3200 tl parcalar vatandan toplandı
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
iPhone
LOL
Rengar
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.781
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 6.100 (Bu ay: 322)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 59 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.