Şimdi Ara

JETTA MODEL ARABA ALABİLİRMİYİM.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
6.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu model arabayı almak gibi bir düşüncem var.Ancak bu konuda öncelikle sizlerin fikir ve önerilerinizi almak istiyordum.Yaşım gereği ataklık ve serilik benim için çokta önemli değil.Konfor ve rahatlık ön planda olmalı Bu düşünceme göre bu model arabayı almamda bir sakınca olabilirmi.Daha önce Jettayı kullanmış veya bilgisi olan arkadaşlarımın öneri ve görüşlerini bekliyorum. Saygılarımla

konfor ve rahatlık demişsiniz...
    jetta-focus-astra-corolla v.s. c sınıfı olarak geçer...
    d sınıfı daha rahat ve konforludur...
    passat-mondeo-insignia-avensis v.s. daha iyi bir seçim olur sizin için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 9 Temmuz 2009; 1:25:20 >

cok atak bi araba aramıyorsanız 1.6 düz alıp tüple tatlı tatlı binebilirsiniz.en iyi kombinasyonda bu ben simdi kendime bu kombinasyondan istemiyorda değilim.

Konfora gelince gercekten üst düzey bi konforu var ama full olan comfortline modelinde yok yok gercekten kendinizi d sınıfı bir arabada hissediyorsunuz.Yol tutuşu gayet başarılı,kliması muhteşem sogutuyor,direksiyon sistemi cok basarılıküçük gözler bakımından çok iyi,izolasyonu iyi,uzun yol konforu muhteşem bir araç.Arka kısım diz mesafesi cok iyi bagajda gercekten iyi.Esp si cok iyi calısıyor,frenleri gayet basarılı.Bakımlarıda sanıldıgı üzere pahalı değil biz annemin 206sına periyodik bakımlarda daha cok para veriyoruz.

Benim fikrimi sorcak olursanız kesinlikle alın

• quote:

Orjinalden alıntı: h.t

merhaba babamda 2008 model 1.4tsi comfortline jetta var(45binde daha hiç problemini görmedik).daha öncede 1.6 midline jetta vardı(80binde sattık hiçbir problem cıkarmadı).

cok atak bi araba aramıyorsanız 1.6 düz alıp tüple tatlı tatlı binebilirsiniz.en iyi kombinasyonda bu ben simdi kendime bu kombinasyondan istemiyorda değilim.

Konfora gelince gercekten üst düzey bi konforu var ama full olan comfortline modelinde yok yok gercekten kendinizi d sınıfı bir arabada hissediyorsunuz.Yol tutuşu gayet başarılı,kliması muhteşem sogutuyor,direksiyon sistemi cok basarılıküçük gözler bakımından çok iyi,izolasyonu iyi,uzun yol konforu muhteşem bir araç.Arka kısım diz mesafesi cok iyi bagajda gercekten iyi.Esp si cok iyi calısıyor,frenleri gayet basarılı.Bakımlarıda sanıldıgı üzere pahalı değil biz annemin 206sına periyodik bakımlarda daha cok para veriyoruz.

Benim fikrimi sorcak olursanız kesinlikle alın

esp'nin çok iyi çalıştığını nereden anladınız?

• Esp si hafif savrulmalara izin veriodu ama tehlikeli durumlarda olaya hemen müdahale ediyordu.Ankara-Anamur arasını hep bu aracla alıyoruz ve yolları biliyorsunuzdur sanırım bir kaç kere esp nin devreye girdigini hissedebildim özellikle aydıncıktan sonra calısma vardı gecen sene ordaki yolda gercekten devreye girdigini hissettim(yanlıs hissetmediysem tabi) cünkü babam okadarda iyi söfor diil baska arac olsaydı şimdiye bu satırları yazamıyordum belki

ve cakıl yolda yanlama cabalarımda(yaş biraz küçük oldugu için heyecan var) aracı izinden saptırıyordum o tekrar giriyordu sanırım bu esp :D
    yanlıssam söyleyin bende yanlıs bilmiyim ama bunlar esp ye baglıyorum ben

hiçbir jetta'da kendimizi d sınıfı konforumda hissedemeyiz..neden mi? çünkü d sınıfı değildir...
  • ben d sınıfı derken tabiki bi avensis bi 407 bi passat la kıyaslamıyorum ama bir focus bir astradan inip comfortline jettaya geçince bariz bir kalite farkını hissediyorsunuz bunu kastetmeye calıstım
    Daha Fazla Göster
  • aboooow,
    komşular yetişin...
    quote:

ben d sınıfı derken tabiki bi avensis bi 407 bi passat la kıyaslamıyorum ama bir focus bir astradan inip comfortline jettaya geçince bariz bir kalite farkını hissediyorsunuz bunu kastetmeye calıstım

not:tepkim sana değil,alınma...
    forumda bir espri var...o yüzden böyle yazdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 9 Temmuz 2009; 1:55:11 >

amacım bir tartışma kimseye sataşmak flan değildi yanlış anlaşılmasın

ben d sınıfı derken tabiki bi avensis bi 407 bi passat la kıyaslamıyorum ama bir focus bir astradan inip comfortline jettaya geçince bariz bir kalite farkını hissediyorsunuz bunu kastetmeye calıstım

ben niye hissetmedim

sorun bende mi acaba

yoksa siz mi aracı fazlaca yüceltiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 9 Temmuz 2009; 1:57:12 >

Orjinalden alıntı: soldier_of_fortune

hiçbir jetta'da kendimizi d sınıfı konforumda hissedemeyiz..neden mi? çünkü d sınıfı değildir...

Jetta'da D sınıfı, hal böyle olunca mecburen Passat'ta da E sınıfı hissi... Duygulara gem vurulmaz

Bence bu işin bir fili varsa o da C sınıfı hissi veren takoz bir D sınıfıdır.

esp'yi zaten çalışsın diye koyuyorlar...
    çok iyi çalışmak,orta karar çalışmak veya az çalışmak gibi bir durumu söz konusu olamaz...
    ya vardır çalışır,ya yoktur çalışmaz veya bozulmuştur çalışmaz...

Esp programalarına göre farklı tipte çalışan Esp'ler mevcuttur.. Marka'dan marka'ya model'den model'e değişebilir.

Jetta da iyi bir otomobildir, neden alınmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 9 Temmuz 2009; 2:00:29 >
  • ok...
    jatta'nın esp'si çok iyi çalışıyor...
    civic'in esp'si az mı çalışıyor...
    marka ve modelde ismi değişebilir, mantığı ve görevi aynı kalır...

ben jetta alınmasın demiyorum ki zaten...
    soran arkadaş konfor ve rahatlık demiş, konfor ve rahatlığı c sınıfı jetta'da mı bulur?
    yoksa passat'ta mı?

ok...

soran arkadaş konfor ve rahatlık demiş, konfor ve rahatlığı c sınıfı jetta'da mı bulur?
    yoksa passat'ta mı?

İsmi zaten değişir, ESP'yi sürüş dinamiklerine göre farklı farklı programlıyorlar. Benim dediğim bu. Neyse bunu uzatmanın bir anlamı yok.

Jetta alınabilir derken, konuya yazmıştım, kişisel değildi.

aboooow,
    komşular yetişin...
    quote:

not:tepkim sana değil,alınma...
    forumda bir espri var...o yüzden böyle yazdım...

Hazır uyarılar da silinmişken

Duratorg forumda 10 kaplan gücündeymiş doğru mu?

• quote:

ok...

yoksa passat'ta mı?

ama hocam bütçeye c sınıfına yetiyorsa bence c sınıfı içerisinde gayet konforlu bir araç jetta

kim binmek istemezki passata a4 e vb. araclara
    -
  • quote:

bütçe olayına girmeyelim...
    comfortline jetta fiyatına; pejo 407,citroen c5 veriyorlar...

o konuda haklısınız dogus oto sapık fiyatlarda satıyor aracı ama birde su var tr de cogu insan PSA grubuna karsı yoksa benim tercihim tabiki 407 olurdu sonuc olarak d sınıfı bir araba

ahh ahh babamada demiştim 170lik+dsg al diye sacmalama demişti simdi diyo satıp 2.el 170likten mi alsam diye

tsi adamı fena kışkırtıyor hocam

edit:bu arada eklemeyi unutmusum jettanın ses sistemi gercekten 10 numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.t -- 9 Temmuz 2009; 2:41:20 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.