Şimdi Ara

JETTA MODEL ARABA ALABİLİRMİYİM.? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
6.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: plantamax

quote:

Orjinalden alıntı: h.t

yok hocam ehliyetsizken bi kere yapmıştım oda gençlik ateşinden

ahh ahh babamada demiştim 170lik+dsg al diye sacmalama demişti simdi diyo satıp 2.el 170likten mi alsam diye

tsi adamı fena kışkırtıyor hocam

hiç anlamadım bu aileler neden hp değerine karışıyor??? 180km/H ve üstü yapan her arabada gayet rahat biçimde ölecek hıza çıkıyorsun zaten........araba 102hp da olsa 180km/H yapar 170hp da olsa bu hızı yapar........180 ile git; frene asıl ve 110 ile düz duvara vur(allah korusun tabi) yine ölüsün.......90 derecelik açı ile vurduğunda 100 km/h üsütndeki hızlarda iç organlar ani yavaşlamaya dayanamayıp iç kanamadan gidiyorsun zaten........bence kaza riski ile hp değerinin hiç alakası yok........işin ucu mantık......

karışma benim işime dedi
    ama 170lik tsi a binemezsem gözüm acık gider walla

not: bu arada allh hepimizi kazadan beladan korusun

• Arkadaşlar Jettayı 2.el olarak düşünüyordum.Bütçemde en fazla 30.000 lira olabilir.Bu açıdan 102 lik jetta alıp tüpmü taktırmalı yoksa FSİ dahamı uygun olur.Senede en fazla 10.000 km gidiyorum

edit: bende daha son ses açmayı cesaret edemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.t -- 9 Temmuz 2009; 2:59:54 >

tüp düşünüyorsanız kesinlikle 102bg lik model düşünün.tüpte cok basarılı o motor.gayette ekonomik oluyor.fsi motorun tüpte problem cıkardıgını cok duydum

iyi de çok uyumlu dediğin motor, fsi motor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 9 Temmuz 2009; 3:03:14 >

Orjinalden alıntı: soldier_of_fortune

quote:

tüp düşünüyorsanız kesinlikle 102bg lik model düşünün.tüpte cok basarılı o motor.gayette ekonomik oluyor.fsi motorun tüpte problem cıkardıgını cok duydum

sanırım yanlışınız var

fsi 115 hp diye hatırlıyorum

102 hp lik motor mpi olarak geçiyor yanılmıyorsam.

bişe demeslerde olur

yıllardır halk o motoru bağrına bastı zaten,öyle de sevdiriyor kendini kerata

• quote:

quote:

nasıl yani 102bglik motor düz 8v fsi motor 115 bg lik motor ve ben tüpte fsi ın iyi calıstıgını hiç duymadım

• 1,6 8 valf motorda fsi'dir...

quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

arkadaşlar 1.6 8VALF 102HP MOTOR LPG İLE %100 UYUMLUDUR......1.6 FSI 16 VALF 115HP MOTOR LPG İÇİN ÖNERİLMEYEN BİR MOTORDUR........LPG KULLANCAK KİŞİLERE TAVSİYEMİZ 1.6 102HP VERSİYONDUR......

102 hp 1.6 8 valflik motor MPİ imiş...
    ok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 9 Temmuz 2009; 3:19:21 >

Dostum jetta gerçekten güzel bir araba... bütçeniz ne kadar?

donanım olarak midline ya da comfortline tavsiyemdir zaten primelinede 1.6 motordan başka motor koymuyorlar maalesef

ESP gerçekten güzel ama her zaman devreye girmiyor araba 4 teker haline kaydığında çoğu zaman devreye girmiyor aracın önü ya da arkası sapıttığı zaman düzeltmeye yarıyor mesela arkası spin attırma eğilimine girdiğinde ESP gazı kesip frene asılıyor...

rahatlık olarak D sınıfı veya E sınıfı araçlarla mecburen karşılaştırılamaz ama gerçekten çok rahat bir araba... Ses yalıtımı pek yeterli gelmedi bana davlumbazlardan çok ses geliyor... Michelin Energy lastikli 98 model Accentte bile daha az ses oluyordu :S

Süspansiyonları sert ve bozuk yollarda konfor düşük oluyor. LPG düşünüyorsanız 1.6 motor almalısınız diğerlerine montaj ya yok ya da çok pahalı ancak sollarken kanser olmak istemiyorum diyorsanız, sakin kullanımda 1.6dan daha düşük tüketen ancak gaza yüklendiğinizde 122 140 ve 160-170 beygir verebilen 1.4 TSI motora bakmalısınız... Burdan bir arkadaş sanırsam Plantamax idi 3. viteste bile patinaj çektiriyorum diyordu 170lik TSI Jettasıyla :) Baskı-balataya acıyorum :P

1.6 FSI 115 bg motordan VW vazgeçti.. nedeni ise geçen sene aracı alırken Doğuş Otodaki bizimle ilgilenen elemanın bu motor hakkında üretim hatası var ve şanzumandan problem çıkartıyor şeklindeki söylemleriydi... Eğer doğruysa tabi ki... Ses sistemi çok sağlamdır tuning delisi değilseniz sizi çok rahat tatmin edecektir. ben de daha sonuna kadar açamadım... kulak zarını yaracak neredeyse... Kliması bayağı performanslıdır...

Merak ettiklerinizi iletirseniz biz de size yardımcı olmaya çalışırız... İllaki Jetta demiyorsanız Corolla'yada bakın derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCKeRBoY64 -- 9 Temmuz 2009; 4:47:04 >

• 2007 comf jetta fsı satıyorum 30.000

81.000 km de

DOstum 30.000 TL Tsi Jetta bulmazsın diye düşünüyorum biraz daha bütçene ekleme yaparsan 35.000 civarıı tsi almanı tavsiye ederim yoksa 26.000 TL 1.6 8v jetta çok

ben d sınıfı derken tabiki bi avensis bi 407 bi passat la kıyaslamıyorum ama bir focus bir astradan inip comfortline jettaya geçince bariz bir kalite farkını hissediyorsunuz bunu kastetmeye calıstım

O değilde geçen S500 den indim Aurise bindim fark inanılmazdı resmen kalite farkını hissettim.

Aynı sizin Jetta da yaşadığınız gibi

Auris>S500>Jetta> focus, astra

Orjinalden alıntı: levent--

quote:

ben d sınıfı derken tabiki bi avensis bi 407 bi passat la kıyaslamıyorum ama bir focus bir astradan inip comfortline jettaya geçince bariz bir kalite farkını hissediyorsunuz bunu kastetmeye calıstım

O değilde geçen S500 den indim Aurise bindim fark inanılmazdı resmen kalite farkını hissettim.

Aynı sizin Jetta da yaşadığınız gibi

Auris>S500>Jetta> focus, astra

• Aklınıza düştüyse gidin alın. Ablam 2 yıldır jetta comfortline 1.6 kullanıyor. Arada sırada ben de kullanıyorum (bende de polo var). 1.6 motor olmasına rağmen gerçekten güzel. Son sürati iyi veriyor. İvmelenmeleri kalkışlarda ve sollamalarda oldukça yeterli. Bagajı zaten inanılmaz seri katiller için tasarlanmış 5 adam alır =).

Diğer arkadaşlar kızmasınlar ama diğer arabaları da kullandım kesinlikle d sınıfı ve c sınıfının arasında bir yerlerde jetta. yani c desem c değil, d desem d değil. kalite ve konforu cidden çok başarılı. Sorunsuzluğu da cabası.

Orjinalden alıntı: oflazca

Jetta'da D sınıfı, hal böyle olunca mecburen Passat'ta da E sınıfı hissi... Duygulara gem vurulmaz

Bence bu işin bir fili varsa o da C sınıfı hissi veren takoz bir D sınıfıdır.

quote:

Orjinalden alıntı: atrin

Aklınıza düştüyse gidin alın. Ablam 2 yıldır jetta comfortline 1.6 kullanıyor. Arada sırada ben de kullanıyorum (bende de polo var). 1.6 motor olmasına rağmen gerçekten güzel. Son sürati iyi veriyor. İvmelenmeleri kalkışlarda ve sollamalarda oldukça yeterli. Bagajı zaten inanılmaz seri katiller için tasarlanmış 5 adam alır =).

Diğer arkadaşlar kızmasınlar ama diğer arabaları da kullandım kesinlikle d sınıfı ve c sınıfının arasında bir yerlerde jetta. yani c desem c değil, d desem d değil. kalite ve konforu cidden çok başarılı. Sorunsuzluğu da cabası.

bu jetta da amma arabaymış, bizim haberimiz yok...

• quote:

Aklınıza düştüyse gidin alın. Ablam 2 yıldır jetta comfortline 1.6 kullanıyor. Arada sırada ben de kullanıyorum (bende de polo var). 1.6 motor olmasına rağmen gerçekten güzel. Son sürati iyi veriyor. İvmelenmeleri kalkışlarda ve sollamalarda oldukça yeterli. Bagajı zaten inanılmaz seri katiller için tasarlanmış 5 adam alır =).

hangı aracı kullandın mesela ? ne jettaymıs hıc bıryere sıgmıyor

• güzel bi araç alınır.

triger
  • quote:

bu jetta da amma arabaymış, bizim haberimiz yok...

quote:

Orjinalden alıntı: jasberny

hangı aracı kullandın mesela ? ne jettaymıs hıc bıryere sıgmıyor

Arkadaşlar siz sanıyorum ki mercedes'ten, bmw'den, range rover'lardan inmiyorsunuz? bana göre fiyat-performansı başarılı bir araç jetta. Sorunsuz olabilir ama corollaya bineceğime jetta'ya binerim. Siz markacılık yapınca sorun değil de ben şurada beğendiğim bir arabayı yazınca üşüştünüz başıma.

İşim gereği gittim şehirlerde araba kiralarım corollasını da megane'ını da focus'unu da kullandım. Param yetmedi gittim kendime polo aldım yetseydi jetta alırdım. Ayrıca Polomu aldığım parayla focus'da alabiliyordum corolla da. Vw tercih ettim çünkü araç diğerlerine nazaran daha az değer kaybediyor.

Burada arkadaşa almayı düşündüğü aracı kullandığım için yardımcı olmaya çalışıyorum. Siz ise renkleri ve zevkleri tartışmaya çalışıyorsunuz. Kimine göre focus iyidir kimine göre jetta niye sanki şahsınıza laf söylenmiş gibi davranıyorsunuz?

• quote:

Arkadaşlar siz sanıyorum ki mercedes'ten, bmw'den, range rover'lardan inmiyorsunuz? bana göre fiyat-performansı başarılı bir araç jetta. Sorunsuz olabilir ama corollaya bineceğime jetta'ya binerim. Siz markacılık yapınca sorun değil de ben şurada beğendiğim bir arabayı yazınca üşüştünüz başıma.

İşim gereği gittim şehirlerde araba kiralarım corollasını da megane'ını da focus'unu da kullandım. Param yetmedi gittim kendime polo aldım yetseydi jetta alırdım. Ayrıca Polomu aldığım parayla focus'da alabiliyordum corolla da. Vw tercih ettim çünkü araç diğerlerine nazaran daha az değer kaybediyor.

Burada arkadaşa almayı düşündüğü aracı kullandığım için yardımcı olmaya çalışıyorum. Siz ise renkleri ve zevkleri tartışmaya çalışıyorsunuz. Kimine göre focus iyidir kimine göre jetta niye sanki şahsınıza laf söylenmiş gibi davranıyorsunuz?

f/p başarılı mı? bunu kimseye söyleme bence...
    markacılık mı yapmışız nerede? topik baştan sona JETTA güzellemesiyle dolu... kötü diyen oldu mu? olmadı...
    bu kadar abartmayın...

ekleme: jetta c sınıdır... jettayı yapan firmada bunu biliyor...siz isterseniz e sınıfı deyin,bu birşeyi değiştirmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 9 Temmuz 2009; 12:10:19 >

• quote:

quote:

f/p başarılı mı? bunu kimseye söyleme bence...
    markacılık mı yapmışız nerede? topik baştan sona JETTA güzellemesiyle dolu... kötü diyen oldu mu? olmadı...
    bu kadar abartmayın...

=)

Arkadaşım zaten VW diğer firmalara nazaran araçlarını pahalı satıyor bu herkes tarafından bilinen bir gerçek. Ben verilen 4-5 milyar paranın sunduğu kaliteye göre iyi bir fark olduğunu düşünüyorum. Sonuçta 4-5 lira pahalı alıyorsunuz bununla beraber belli bir kaliteyi de alıyorsunuz. Ayrıca zaten satarken yine diğer araçlardan pahalı satıyorsunuz bu araçları. Zira ikinci el değeri bu şekilde zaten. Tamamen firma konumlamasıyla alakalı. Yoksa niye pahalı satsın bir aracı? Artı olarak aracınızı satarken ilk başta verdiğiniz para zaten size geri dönüyor. Paramız olsa da hepimiz keşke BMW'ye binsek arkadaşlar. 1 dakika içinde tam olarak anlaşılmadan tepki alınca ben de agresifleştim kusuruma bakmayın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.