Şimdi Ara

JETTA MODEL ARABA ALABİLİRMİYİM.? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
6.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gibi bir muhabbet vardı sanki
  • jetta araç olarak kaliteli güzel arabadır hakkını yiyemem ama aynı paraya daha donanımlı ve bir çok yönden daha üstün olan d sınıfı araçlar alabilirsiniz.daha konforlu daha sağlam.tavsiyem 1.6 avensis.1.6 vectrada olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcugum -- 9 Temmuz 2009; 15:35:40 >

Orjinalden alıntı: mchll

170 lik jetta ile m3 tokatlarsınız.

eskıdendı o sımdı m5 lere kafa tutuyor gıbılerınden soylentıler var

bence; 10 yıl önce bir gün fabrikadaki üretim şefi bir hata yaptı.

bu 102 hp lik motordan 100.000 tane üretilecekti ama mühendis 100.000 yerine 100.000.000 yazdı üretim emri kağıdına ve izne çıktı.

döndüğünde 100.000.000 1.6 102 hp motor üretilmişti bile.

e çöpe atacak halleri yok bitene kadar kullanmaya karar verdiler :)

hayırlı günler.

Orjinalden alıntı: jasberny

quote:

Orjinalden alıntı: mchll

170 lik jetta ile m3 tokatlarsınız.

eskıdendı o sımdı m5 lere kafa tutuyor gıbılerınden soylentıler var

şu insignia OPC'yi Jetta motorunu modlayarak yapmışlar diyorlardı, o heralde bahsettiğiniz araç değil mi

şaka bir yana, Jetta benim de çok hoşuma gitmişti arkadaşımın aracını kullandım birkaç kez. ama C-D arası bir araç değil. Ben hiç D havası almadım araçtan. Geçen gün 97 98 model aşırı hırpalanmış bir Carina'ya bindim(forumdan bir arkadaşın), hemen hemen aynı rahatlıktaydı. geçen hafta 93 model otomatik vites Accord kullandım araba pazarının komple stabilize yolunda, o da Jetta kadar rahattı. ayrıca kabinleri de daha ferahtı boyut nedeniyle.
    Ekleme: buarada yeni Accord'dan bahsetmiyorum bile.
    D sınıfı bir araç ne marka olursa olsun C sınıfı bir araçtan rahat olur. ben bunu öğrendim, herkes bir gün öğrenmeli. Japoncu değilim yanlış anlaşılmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 9 Temmuz 2009; 15:49:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yigit+

şu insignia OPC'yi Jetta motorunu modlayarak yapmışlar diyorlardı, o heralde bahsettiğiniz araç değil mi

şaka bir yana, Jetta benim de çok hoşuma gitmişti arkadaşımın aracını kullandım birkaç kez. ama C-D arası bir araç değil. Ben hiç D havası almadım araçtan. Geçen gün 97 98 model aşırı hırpalanmış bir Carina'ya bindim(forumdan bir arkadaşın), hemen hemen aynı rahatlıktaydı. geçen hafta 93 model otomatik vites Accord kullandım araba pazarının komple stabilize yolunda, o da Jetta kadar rahattı. ayrıca kabinleri de daha ferahtı boyut nedeniyle.
    Ekleme: buarada yeni Accord'dan bahsetmiyorum bile.
    D sınıfı bir araç ne marka olursa olsun C sınıfı bir araçtan rahat olur. ben bunu öğrendim, herkes bir gün öğrenmeli. Japoncu değilim yanlış anlaşılmasın

Hocam yeni Accord içi çok geniş değil.Dışardan heybetli duruyo ama arkaya üç kişi oturdumuzda öndeki 1.85-1.90 boylarındaki rahatsız oluyor.
    Arkadaki de bu boyda olduğunda o da ferah oturamıyor.

• auris toyota ıcın facıa oldu cıkarken okadar reklamlar fln pof cıktı

Orjinalden alıntı: jasberny

auris toyota ıcın facıa oldu cıkarken okadar reklamlar fln pof cıktı

@mchll
    haklı olabilirsin hiç öyle doluşmadık, sanırım ben ön tarafı çok beğendiğim için biraz subjektif algılamışım içeriyi. ızgaralar özellikle çok yakışmış.

2007deydi sanırım arkadaşa auris alacaktık, eğdi, büzdü, evirdi çevirdi almadı. gitti sedan corolla D-4D aldı

çok da doğru tercih yapmış.
  • Arkadaşım yaklaşık 1 ay önce 2006 model Jetta 1.6 FSI Comfortline aldım buradaki arkadaşlar Jettayı çok yerden yere vurmuş acaba hangisi Jettaya bindi rakiplerinden çok üstün bir araç özellikle arka tasarımı LEDLİ farları çok hoş MEGAN , FOCUS , COROLLA , ASTRA SEDAN vs.araçları kötülemiyorum bunlarda çok güzel araçlar bazı arkadaşlarda FSI motor çok kötü motor sorun çıkartıyor demiş performansı yetersiz denmiş malum yazdayız nerdeyse klimayı hiç kapatmıyorum şehir içinde agresif kullanımda 10-11 lt yakıyor klima + agresif kullanım için 10-11 lt çok değil uzun yolda dizel gibi 6.viteste 90a sabitliyorum hızımı tüketimimi 5.2-4.9 sabit hız 90da 10 dk falan gitsem 3-3.5 ltyi görürüm diye düşünüyorum konfora ses yalıtımına söylencek laf yok zaten birde şöyle birşey var araç hangi hızda olursa olsun hızını hissettirmiyor 130-140la giderken 65-70le gidiyormuşun gibi gidiyor eğer JETTA almayı düşünüpde aklınıza takılan sorular varsa soruları direk eleyin araç fiyatının sonuna kadar hakediyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Ömer Yiğit

Arkadaşım yaklaşık 1 ay önce 2006 model Jetta 1.6 FSI Comfortline aldım buradaki arkadaşlar Jettayı çok yerden yere vurmuş acaba hangisi Jettaya bindi rakiplerinden çok üstün bir araç özellikle arka tasarımı LEDLİ farları çok hoş MEGAN , FOCUS , COROLLA , ASTRA SEDAN vs.araçları kötülemiyorum bunlarda çok güzel araçlar bazı arkadaşlarda FSI motor çok kötü motor sorun çıkartıyor demiş performansı yetersiz denmiş malum yazdayız nerdeyse klimayı hiç kapatmıyorum şehir içinde agresif kullanımda 10-11 lt yakıyor klima + agresif kullanım için 10-11 lt çok değil uzun yolda dizel gibi 6.viteste 90a sabitliyorum hızımı tüketimimi 5.2-4.9 sabit hız 90da 10 dk falan gitsem 3-3.5 ltyi görürüm diye düşünüyorum konfora ses yalıtımına söylencek laf yok zaten birde şöyle birşey var araç hangi hızda olursa olsun hızını hissettirmiyor 130-140la giderken 65-70le gidiyormuşun gibi gidiyor eğer JETTA almayı düşünüpde aklınıza takılan sorular varsa soruları direk eleyin araç fiyatının sonuna kadar hakediyor

İlk sorunuza cevap vereyim bir zamanlar en yakın arkadaşım olan insan Jetta pert etti ve pert edene kadar yaklaşık 3 ayı yani yazın tamamını Jetta da geçirdim.

Kimse jettayı yerden yere vurmadı. Sadece sizin gibi altındaki aracı çok görüp diğer araçlardan üstün tutanlara gerekli cevaplar verilmeye çalışıldı..

Ayrıca size temin ederim ki Ankara-Antalya arasını 7 kasa ile gittim ama ben o araçta bile 130 140 la giderken 65 70 le gider gibi hissetmedim...

Sizin altınızdaki araç çok özel bir araç değerini bilin..

200le giderken durur gibi gider

300 yaparsınız Ferrari geçer..

100 le giderken zaten bırakın tıkırtıyı bir desibel ses bile duymassınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 9 Temmuz 2009; 18:23:39 >

• _____________________________
  • Jetta davlumbazlardan B segmenti gibi lastık sesı alıyor. Hangi yalıtımından bahsediyorsunuz?

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Division Bell

Jetta davlumbazlardan B segmenti gibi lastık sesı alıyor. Hangi yalıtımından bahsediyorsunuz?

Bu konuda C sınıfında çok başarılı araç yok zaten,Jetta,Focus,Astra,Civic hepsi ses alıyor. (Golf 6 bu konuda rakiplerinden çok iyi gerçekten)

Umarım yeni gelecek C sınıfı araçlarda biraz daha düzelmiş olur bu durum.

Bu arada yeni nickin hayırlı olsun,yeni bir başlangıç olsun bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duratorq

quote:

Orjinalden alıntı: The Division Bell

Jetta davlumbazlardan B segmenti gibi lastık sesı alıyor. Hangi yalıtımından bahsediyorsunuz?

Bu konuda C sınıfında çok başarılı araç yok zaten,Jetta,Focus,Astra,Civic hepsi ses alıyor. (Golf 6 bu konuda rakiplerinden çok iyi gerçekten)

Umarım yeni gelecek C sınıfı araçlarda biraz daha düzelmiş olur bu durum.

Bu arada yeni nickin hayırlı olsun,yeni bir başlangıç olsun bu

Test sürüşünde jettadan sonra yeni corolla e39 gibi gelmişti bana yalıtım ve sessizlikte jettanın 70 te almaya basladıgı yol sesını corolla 100kmh'de bile vermıyordu.

Ayrıca arkadas yukarıda 140la giderken 60la gidiyormus gibi hissediyorsun demiş. Hangi jettalardan bahsediyor acaba kendisi merak ettim. zira e39 da bile 140la giderken 60 la gider gibi hissetmiyorsun.

Edit; Sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 9 Temmuz 2009; 20:55:45 >

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)

• yalıtım konusunca jettanın önemli eksisi var... bagaj duvar döşemesinin altında saca yapıştırılmış yalıtım malzemeleri var ama yetersiz maalesef... kaymak asfalt olmadığı sürece felaket ötesi ses alıyor...
  • Nesnel bir olay değil ki aracın gittiği hızı hissettirmemesi... 90derece dik camlı, aracın hemen önünü gösteren torosla 140 yapan eleman jettayla 140 yaparsa tabi ki 70-80le gidiomuş gibi gelir. Sen BMW'den inip jettaya bindiysen fark görmemen olası...

edit:Duratorq

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Cetta bence de tasarımı ve fiyatı dışında gayet güzel bir araba, sınıfında da liderliğe oynar. Ama bu kadar abartmanın anlamı nedir?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Orjinalden alıntı: Polemik

quote:

Orjinalden alıntı: HaCKeRBoY64

ya olayı tartışma boyutuna çekmeseniz? Nesnel bir olay değil ki aracın gittiği hızı hissettirmemesi? 90derece dik camlı aracın hemen önünü gösteren torosla 140 yapan eleman jettayla 140 yaparsa tabi ki 70-80le gidiomuş gibi gelir. Sen BMW'den inip jettaya bindiysen fark görmemen olası...

Yahu 140'la giden C segmenti arabanın 70'le gidiyormuş gibi geldiğini söyleyen adama başka ne denir?

Cetta bence de tasarımı ve fiyatı dışında gayet güzel bir araba, sınıfında da liderliğe oynar. Ama bu kadar abartmanın anlamı nedir?

Abarttığımı düşünmüyorum... Yerine göre yerden yere vurmasını da bilirim arabayı... Ben tabi ki Passatla, insignia ile vs E sınıfına girmiyorum bile karşılaştırmıyorum.. Bunu yapamam... Aynı sınıf içinde elimden geldiğince karşılaştırırım yerden yere de vururum göklere de çıkarırım... Yeni Astra Sedan'ın yalıtımı gerçekten çok hoşuma gitti mesela... Jettayı bu konuda sevmiyorum yalıtımı astraya göre berbat ötesi...

• quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Yahu 140'la giden C segmenti arabanın 70'le gidiyormuş gibi geldiğini söyleyen adama başka ne denir?

Anlamı yoktur.

Hadi konuyu değiştirelim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.