Şimdi Ara

Jetix ve Baby TV Türkçe Dublajli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • jetix 106 diye kanal adi var acinca jetix cikiyor dillerden turkceyi secebilirsiniz ayni sey baby tv icin gerekli cocuklariniz varsa haberiniz olsun...

• ek olarak

yumurcak
    luli
    dçocuk akşamları şifreleniyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

ek olarak

yumurcak
    luli

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

ek olarak

yumurcak
    luli

luli hangi kanal ve frekanslarını verir misin?
    edit: buldum 12.652 H (SR 22500, FEC 5/6).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !brahim -- 18 Ağustos 2007; 2:07:06 >
  • jetix hotbird'de yayın yapan mı?

eğer oysa ben dil seçeneklerini azalttı diye biliyorum.artık her çizgi filmde türkçe dublaj yok.(yanlış biliyor olabilirim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

jetix hotbird'de yayın yapan mı?

eğer oysa ben dil seçeneklerini azalttı diye biliyorum.artık her çizgi filmde türkçe dublaj yok.(yanlış biliyor olabilirim)

evet doğru dublajlı olarak ben xmen spiderman 402 nolu sınıfın çocukları çizgi filmlerinde gördüm dublaj diğer çizgi filmlerde yok galiba
  • hotbird teki jetix te türkçe dil seçeneği var ama çizgi filmlerin çoğu ing olarak yayın yapıyor.az bir kısmında turkçe olarak yayınlanıyor..jetix bir yıldan fazla zamandır emu yazılımı ile uydu alıcılarında beleşe izleniyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac de altyazılı film izlemek?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Luli d-smartın kanalıdır promosyon amaçlı şifresizdir bir süre sonra şifrelenecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onboardx

Luli d-smartın kanalıdır promosyon amaçlı şifresizdir bir süre sonra şifrelenecektir.

evet arkadaşlar şuan sadece tanıtım için yayın yapıyor
  • ben turkce yayini gordum jetixde hotbirdde ama bazen turkce seciliykende ing yayin oluyor
  • ah ah açmayın yaramı 18 saat beybitv izlior benim bebe bende bebek oldum byby tv yi izleye izleye artık agu diye sesler çıkarıyorum
  • dsmart çocuk kanalları yönünden çok iyi.dçocuk,kidsco(7 eylülde),nick,luli baby ve ocakta cartoon network.daha ne olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.