Yakında Japon araba Avrupa araba değil, bisiklet konuşacağız....çok boş geliyor artık bu muhabbetler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Japon kanka sorunsuz araba yeaaa (2. sayfa)

-
-
Hah. Konunun en Troll'ü damlamış. Ben de nerede kaldı demiştim.
NickName altına Toyota amblemi koyup, her fırsatta bu markaya sallamak apayrı bir psikoloji.
Ayrıca profil resmi de oldukça ironik.
Bence senin de çocukluğuna inmek lazım.
Toyota'lı bir amca şeker vaadi ile elinden tutup olmadık yerlere mi götürdü acaba????
Ama yok yok. Böyle bir şey olamaz. Sen de Stocholm sendromu var. Bence VW'li bir amca yapmıştır bu işi.
Velhasılı çatlak kiremitlerin tedavisi bende yok maalesef.
Sen gel bu Toyota antipatisinden vazgeç. Bak Troll'lük için bağladıkları maaşta pul oldu. Değmez üç kuruş için.
-
Yahu sana da hak veriyorum.
Şahsen bende mesajımda yazdığım hakikatlere, gerçeklere ve olgulara cevap veremezseydim, böyle karşımdakine hakaret eden mesaj yazardım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Düzgün binilmiş, iyi bakılmış her marka araba sorunsuzdur.
Eşşek muammelesi görmüş, bakım yapılmamış her marka araba sorunludur.
Bu eski nesil sanayi ustası kafasından çıkın artık.
-
Aşk olsun Das'çığım. Öyle hakaret falan olmadı ama....
Şurada geyik yapıp iki lafın belini kırıyoruz.
O şey 18'e, diğeri de 20'ye doğru gidiyor. Bu şartlarda sana 2013 kasa Auris'in Premium donanımında standart olan özelliklere, Bassat ın en dolu versiyonunda dahi Doğuş'a dünya para bayılıp ek paket almadan ulaşılamayacağını anlatırdım ama keyif kalmadı işte.
-
Aldığı Corolla Türkiye üretimidir.
-
burada güzel goy goy oluyor da aynı tartışma gezenbilir off road forumunda da var. orada da amerikan araçlarının adı çıkmış, japon severler amerikan yerine sorunsuz japon diyor. buradaki konudan farklı olarak bahse konu araçlar (amerikan ve japon off road araçları) arasında azımsanmayacak bir fiyat farkı olduğu için de amerikancılar gülüyor ; tamir bakım parasını peşin veren japoncular diye.
-
japon araçları amerika kıtasına yakın olduğu için çok satıyor. Amerikalıların aşırı yakıt tüketen pahalı araçlarına karşılık japonların ucuz ve az yakıt yakan araçları vardı. Ayrıca japonyadaki düşük işçilik ücretleri yüzünden daha ucuza daha kaliteli araç üretiyorlardı.
Ayrıca yukarıda yazdığı gibi japon araçlarında elektronik donanım geriden geliyor vw de mesela öyle. Fransızlar bu işte öncü zaten arıza yapmalarının en büyük sebebide bu. 2003 model kuzenin 307 de mesela yakıt tüketimi filan gösteriyor aynı model civic te yada corollada yok.
-
siz bide "yoltutmaz golf" konularında, 308 ten iyidir, hojdur, banidir diye diretirken görün bu arkadaşı... toyotaya bişey dememiş yine
-
Bir keçi kadar inatçı bir Jeep kadar off road yapabilen bir SUV kadar kullanışlı bir tank kadar sağlam evet o bir TOROS. 10 yıl yağını suyunu değiştirmesen de o yaşamaya devam eder. Toyota Moyota fasa fiso kalır yanında.
-
Arac aliyosunuz da gecmişini sorup soruşturarak aliyor kullanicilar.Almişsin ama neye göre kime göre almişsin 2017-2018 almişsin ne fayda,arac sahibi nasil kullanmiş nasil ne zaman nerde bakim yaptirmiş,motoru nasil vs vs etkenler önemli vallla kim satmişsa bildigi için satmiş kakalamiş size:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Toyota gerçekten sorusuz bir araçtır tabi ki istisnalar olabilir sorun yaşayan kişiler bulunabilir fakat Toyota kullananların kahir ekseriyeti araçlarının sorunsuz olduğunu belirtecektir.
Lakin bu sorunsuzluğun altında yeniliklere kapalı olmak, düz ayak ve eski teknolojilerden kopamamanın da etkisi olduğunu göz ardı etmemek gerekir diye düşünüyorum. Açıkçası pek estetik kaygıları da yok gibi duruyor.
Eğer 2+ çocuk sahibi ve X kuşağında bir insan iseniz alın temiz temiz binin derim.
-
Reyiz konuya sırf senin mesajları okumaya girdim. gene hayal kırıklığına uğramatmadın.
müzik kesilince sevmediği sandelyeyi kapmak zorunda kalan ana sınıfı öğrencisi gibi corollada kaldık senle. Ben de alırken "altı aya nasılsa değiştiririm" diye almıştım. piyasa patlayıp, şayet bi deli ile müstehcen mevzulara girmediysen, bi üst segmente geçmenin mantıksız olması yüzünden üç senedir japonda kaldım. valla bayıla bayıla biniyorum şimdi. sen de sev artık şu corolloyu.
konu sahibine diyecek bir şey yok. "bozulacak donanım yok"'daki japon ile gırtlak dolu olduğu için bozuluyordaki "diğer" arasındaki donanım farklarını merak ettim ben. bu aralar donanımın dibi "aktif güvenlik ekipmanları" ki piyasadaki araçlar içerisinde en stabil çalışanı toyotanınkiler.
millet dehşet ezberci; zannedilenin aksine yeni kasa corolla o kadar da sorunsuz değil. yarısı diskleri onda biri direksiyon kutusunu değiştirtti garantiden. gene zannedilenin aksine c sınıfında "yol tutuş" bağlamında almanlar değil civic/corolla top 1'dir. performans olarak bizim bayilerde satılan hiç bir c, civici tokatlayamaz...
-
Dünya genelinde üretilen kaç tane corolla bu arızayı verirken kendi sınıfındaki almaitalyan-fransız ne sıklıkla hangi hataları veriyor önce ona bakmanız lazım. Japon sorunsuzdur ancak siz bunu söyleyen bütün insanlardan daha cahilsiniz anlaşılan.. Şahit olduğunuz tek bir araç bu soruna sahip diye japon araçları sorunlu olmuş olmuyor.
-
2017'den beri sıfır aldığım LPG'li Civic FC5 kullanıyorum. Allah'a şükür tek bir sorun yaşamadım. Ne bir hata , uyarı...
Kendisiyle 63.000 KM yol yaptım. Bakımlarını eksik etmediğiniz ve insan gibi kullandığınız sürece sorun çıkmaz.
-
bu arkadaşın "Scotty Kilmer" abimizden de haberi yok anlaşılan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X