Şimdi Ara

Japon imparatorunun ultra lüks makam odası (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
2
Favori
32.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
319 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buyuk adam olmus devlet tabiki ona luks makam araci vericek
    Zihniyetine sahip alt tabaka oldugu surece bu adamlar daha cok ortaligi birbirine katicaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insan acgozlu kibirli ve sonradan gorme olursa boyle oluyor
    cocukluktan kalma dislanmisligi, ezikligi var.. hesap kitap bilmez, yabanci dil bilmez, guleryuz desen sifir
    ulkeyi cahillikten timaraneye cevirdi
    erkekler sort giyen kizlara, cocuklara, eseklere saldirmaya basladi.. kirmizi isikta adam olduruluyor bu ulkede
    neden peki ak kardeslerim? cunku sizin kafa yapiniz bu; stres, sinir ve yalancilik
    bizim ‘merhaba kardesim, kolay gelsin’ sorusuna ‘buyur bilader’ cevabini verecek esnafa ihtiyacimiz yok
    20 yil once de vardiniz ama nasil basinizda bas yalanci yoktu, evinizden cikmaya utanirdiniz cahilliginizden yine aynisi olacak
    bu sokaklar, bu meclis sizden kurtulacak. halk sizden kurtulacak halkk
    gidin bi dus alin

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Hilar dikkat edilirse Seytan i temsil eden yukara bakar sekilde. Enteresan olan bu sekilde son yillarda ciddi bir artis var. Ilk gozume batanlar da Kabe de bir sonraki de Istanbul Taksim de insaasi devam efden dev Cami de bolca var ...

Dogrusu yaklasik 45 derece acili olacak ne yukari ne de tam saga veya tam sola ( konumuza gore sola veya saga gorulecektir ne de olsa ama yukari kattiyen degldir ) . Bazi Muslumanlar fark etmis tepkilerini de ilgili makamlara iletmis ama yillar gecmis sonuc alinamamis birileri kasitli izin veriyor goz yumuyor ... Bunlar imzadir nerede olduklarini ifade eder ...
    Evet normalde eğimli olmalı, satanizm sembolizmi olduğunu ilk kez sizden duydum tam yukarı bakmasının.
  • İmreniyorum böyle şeyleri görünce. Beni imparator yapın söz çadırda ağırlıyacağım gelenleri :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Hilar dikkat edilirse Seytan i temsil eden yukara bakar sekilde. Enteresan olan bu sekilde son yillarda ciddi bir artis var. Ilk gozume batanlar da Kabe de bir sonraki de Istanbul Taksim de insaasi devam efden dev Cami de bolca var ...

Dogrusu yaklasik 45 derece acili olacak ne yukari ne de tam saga veya tam sola ( konumuza gore sola veya saga gorulecektir ne de olsa ama yukari kattiyen degldir ) . Bazi Muslumanlar fark etmis tepkilerini de ilgili makamlara iletmis ama yillar gecmis sonuc alinamamis birileri kasitli izin veriyor goz yumuyor ... Bunlar imzadir nerede olduklarini ifade eder ...
    Kabenin ordaki kuleden haberim var ama acaba Erdoğan bunu öküz boynuzu olarak kullanmak istemiş olabilir mi? Ya da moğol sembolü olarak. Öküz --> Oğuz bizim için güç demek. O kürenin de bir anlamı olmali. Diyelim ki o şeytanla alakalı o halde Erdoğan 'ın mimarlarını gözden geçirmesi gerekli. Bu hiç de masum bir şey değil.

• Japonlar mütevazi milletirler.. Mütevazi milletin sarayları da mütevazi olur..

Şaşalı saraylar, gösterişli yerler çoğunlukla demokrasiye sahip olmayan, fakir milletin yöneten zengin iktidar sahiplerine sahiplik ederler...
  • Fakirlere bak ya,
  • Oğlum bunlarinkide çok sade

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Quinn

Japonya

Nüfus: 130.000.000
    Ortalama Kişi Başı Yıllık Gelir: 38.123 $
    Japonya Başbakanının Makamı:

Kullandığı Araç (Yerli)

Almanya

Nüfus: 83.000.000
    Ortalama Kişi Başı Yıllık Gelir: 44.327 $
    Almanya Başbakanı Makamı:

Kullandığı Araç (Yerli)

Türkiye

Nufüs: 80.000.000
    Ortalama Kişi Başı Gelir: 9.632 $

Diyarbakır Belediye Başkanlığının Mütevazi Makam Odası (Hangi partiden acaba ?!)

Samsun Valisinin Son Derece Mütevazi Aracı (Soran Olursa Yer-li )

Bakın bunlar sadece basit illerin görevlilerinin itibarının ufak bir göstergesi. Devlet zirvesinin itibarını sergilemek bana düşmez. Arayan zaten bulur.
    Merkelle sokak üstü konuşmuşluğum vardı yanında sadece 1 görevlisi vardı sadece ayrıca baya mütevazi aslında sonradan aklımada takılan ve hatta batıda da takılan o el hareketini (ellerini birleştirme ve önde tutma üçgen şeklinde) soracaktım bak unutmuşum o an ayrıca bu zirvelere felan hep ekonomik tarifeli uçakla gidiyor.Bizimkisi özel uçakla gidiyor altın varaklı 1000 odalı sarayda oturuyor zırhlı araç ve yine 1000 koruma ile geziyor.

Sorarlarsa gısganıyor dersin ama şu açık ve net vatandaşlarımız almanları kıskanıyor.Onlar bizi umursamıyor bile.Çünkü özellikle alamancı denen kesim aşırı nankör.Oralarda almanyada çalışıp uyum sağlayan arada ufak tefek türkler olsada, geneline iyi bakılmıyor zaten ne zaman diplomatik bir olay olsa görüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 29 Haziran 2019; 17:4:10 >

• anca boş boş algı kasın

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Merkelle sokak üstü konuşmuşluğum vardı yanında sadece 1 görevlisi vardı sadece ayrıca baya mütevazi aslında sonradan aklımada takılan ve hatta batıda da takılan o el hareketini (ellerini birleştirme ve önde tutma üçgen şeklinde) soracaktım bak unutmuşum o an ayrıca bu zirvelere felan hep ekonomik tarifeli uçakla gidiyor.Bizimkisi özel uçakla gidiyor altın varaklı 1000 odalı sarayda oturuyor zırhlı araç ve yine 1000 koruma ile geziyor.

Sorarlarsa gısganıyor dersin ama şu açık ve net vatandaşlarımız almanları kıskanıyor.Onlar bizi umursamıyor bile.Çünkü özellikle alamancı denen kesim aşırı nankör.Oralarda almanyada çalışıp uyum sağlayan arada ufak tefek türkler olsada, geneline iyi bakılmıyor zaten ne zaman diplomatik bir olay olsa görüyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Çok doğru. Geçen haftalarda görmüştüm bir haberde, tarifeli uçakta fotoğrafı vardı kadının. Hatta şuan buldum;

Japon imparatorunun ultra lüks makam odası

Bir video görmüştüm. Rothschild ailesini bilirsiniz. Küresel para baronu olarak geçer. Paranın büyük bir bölümünü kontrol altında tutan ailelerdendir. Aynı zamanda ülke yönetimlerinde söz sahibi olan ailelerden. Savaşları başlatan,bitiren. Küresel planlara yön veren ailelerden biri.

Bu ailenin mensubu baron Jacob Rotschild ile röportaj yapmışlar. Adamın yanında koruma yok. Röportaj sonrası elini kolunu sallaya sallaya yoluna gidiyor. Londra sokaklarında.

Bir diğer videoya bakıyorum. Ülkemden bir kesit. Ülke yöneticisi, kendi topraklarında seyahat ederken, sanki Ortadoğu'da ciddi bir savaşa katılmaya hazırlanıyormuş gibi tavırlar sergiliyor. Ne kadar ilginç ve üzücü. Bizim ülkemizde inanılmaz bir güvenlik sorunu var demek ki.

• aaa yazık paraları yok demek ki. ne de olsa dünya bizi kıskanıyor, hediye olarak gönderelim de odayı biraz doldursunlar bari...
  • siz işi bilmiyorsunuz. o tepede yanan ampul ne kadar pahalı bilmiyorsunuz tabi. 17 yıldır insanımız ödüyor bedelini. hala bitmedi
  • Türk milleti bozulmuş arkadaş kimse baştakilere filan laf etmesin ülkemizin %90 ı o makama gelse aynı şeyi yapacak. Sağ görüşlüde sol görüşlüde kendi cebini doldurma derdinde ülke vatan millet umrunda değil kimsenin. Sadece baştakileri eleştirmek ile olmuyor bu halde olmamızın sebebi hepimiziz. Koskoca şirketler görüyorum vergi levhaları matrahsız herkes çalıyor çırpıyor ticari ahlak vs de kalmamış elin yabancısı bir sözüne güvenip sorunlu çıkan ürün için yenisini gönderiyor burada arızalı ürüne destek vermiyorlar.....

• Peçka P kullanıcısına yanıt
    Gunumuz Japonyasinda zaten kullanilmiyormus zaten JAponya da Imparatorluk makami semboliktir cunki gecmise saygi babina bu olmak zorundadir.

Zaten RTE ve esi goruldugu gibi o bahsedilen sarayda karsilanmiyor .

Hadi na$ na$
  • Japon imparatorunun ultra lüks makam odası
  • Yasin_1903 kullanıcısına yanıt
    ON ALTI YILDIZ
    Hubel’in Dönüşü | ON ALTI YILDIZ
    http://www.onaltiyildiz.com/?haber,1417

Blogcu
    baal-HİLAL - metetuysuzoglu
    http://metetuysuzoglu.blogcu.com/baal-hilal/29637809

• Fakir açlarlar zaten belliydi neden kedi köpek yedikleri, baksana oturacak bi masa sandalye yok! Reisin yerinde olsam gitmezdim o makama ya benide şişe takıp yerlerse!?:)

• Anthony Quinn kullanıcısına yanıt
    Hocam Kütahya valisi neden 55(Samsun) plakalı bir resmi araç kullanıyor olabilir ki? Açıklık getirirseniz sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangalf

Hocam Kütahya valisi neden 55(Samsun) plakalı bir resmi araç kullanıyor olabilir ki? Açıklık getirirseniz sevinirim
    Haberde yanlış yazılmış, ben de bir an Kütahya olarak ekledim. Doğrusu Samsun valisi, hemen düzeltiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.