Şimdi Ara

izmir- karşıyaka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
23.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yazın izmir karşıyadaka olucam bir süre.Nasıl bir yerdir, insanları nasıldır ? Otelde kalıcam fiyatlar ne durumdadır ?

• fiyatları bilmiyorum.ama karşıyaka İzmirin en çağdaş kesimidir.biraz karışık gelebilir sana,sahil yönününü pusula olarak bellersen kaybolmazsın.karşıyaka çarşıda gezebilrisin,sahilden bostanlıya falan yürümen mümkün.karşıyaka vapur iskelesinden konak alsancak gitmen mümkün.
  • Boşver Orayı Gel Güzel Yalıya
  • türkiyenin en nezih yerlerinden biridir bir çok kafe vardır çarşı vardır ama sıkılabilirsin bi süre sonra çünkü gece pek hayat yoktur gece gezmek için alsancak veya güzelyalıyı tavsiye ederim bu arada madem izmire geliyosun çeşmeye uğramadan geçme
  • İstanbuldan gidicem oraya yabancılık çekmem umarım izmir cumhuriyet tutkunu bir yer.Buda hoşuma gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPlayer00 -- 26 Mayıs 2009; 19:16:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkish Zombie

Boşver Orayı Gel Güzel Yalıya

Konuyu karıştırma.
  • Gel balçovaya gel xD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir-denizli yolu
    10 yıl önce açıldı
    Bursa-Trabzon Ulaşım
    11 yıl önce açıldı
    Final İzmir BAYRAKLI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam o kısımlardan çok alsancaktan konağa kadar yürü.o zaman çok güzel oluyor.geze geze gidersin.
  • Doğup büyüdüğüm, 6 yıldır uzakta olduğum ve şu an çok özlediğim güzel memleketim. Sokakları biraz dardır. Karşıyaka çarşısı ve sahil yolu mutlaka gezilmelidir diyorum.
  • Eyvallah arkadaşlar çok saolun Sahil ve çarşı şuan ilk sırada
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

izmir cumhuriyet tutkunu bir yer.Buda hoşuma gitti

•  izmir- karşıyaka

cANIM kARŞIYAKAM....

Sabah kalkınca kahvaltını yapma ve çarşıya adımını at.Çarşıda işine koşan insanların telaşını izlersin.
    simitzza dan yada simit boyoz centerdan boyozunu simitini ve üçgen peynirini al.
    Sahilde ılık bir çay eşliğinde kahvaltını yap.Öğlen olmadan saat 10:00 gibi vapura bin.
    Ve karşıya geç.Öğleyin Hiltonda ucuza bi yemek ye.(yalanım yok oldukça ucuzudur)
    Yemekten sonra kemeraltını gez.Ne arasan bulursun.Gece Alsancakta karşılaşacağın anormal şeylere fazla takılma.Apaçisi her yerde çünkü.Karşıyakaya gelince.Geceyi madem karşıyakada geçireceksin akşamüstü rüzgarı sırtını hafifçe okşarken sahilden bostanlıya yürü.Hava karardığında Bostanlı'Da istediğin her türlü sahil mekanını bulabilirsin.
    İçersin kafa yaparsın.Mekana girmicekmisin al biranı sahilde esintili bi banka otur.Zıkkımlan.Sonrada gecenin ilerleyen vaktinde git bi Köfteci Remzide çorba iç köfte ye.
    Hayatının en rahat uykusunu çekersin.

Karşıyaka insanı sıcak kanlıdır.
    Çaycıya iki paşam bir ustam çek kanka olursun.Çarşı ilk bakışta çok yabancı ve karışık gelebilir.Ama alışınca içinden çıkamazsın.
     izmir- karşıyaka

izmir- karşıyaka

izmir- karşıyaka

izmir- karşıyaka

izmir- karşıyaka

• @silenThief Valla gitmiş kadar oldum bilgiler için saol.

Çok güzel anlatış şekli
  • karşıyaka'ya gezmeye, dolaşmaya gelmek ne kadar zevk verir bilmem ama içinde yaşamak, akşam olunca karşıyaka'ya dönmek rahatlatıyor beni. gittiğim yerde bir-iki günden fazla kalamıyorum. acaba jesus navas'ın ev hastalığından mı var bende de?

bu arada Karşıyaka maçlarından da anlaşılacağı gibi apaçilerimiz çoğaldı. ama çarşı'da yürürken veya sahilde yürürken rahat ol. hiç bir şey yapamazlar. ama konak'ta biraz korkmanda fayda var. ben artık konak ykm'nin oralardan geçmemeye çalışıyorum. berbat olmuş.

balçova'yı da gezebilirsin. açık değil ama teleferik, inciraltı, turkuaz ve alışveriş merkezleri var. apaçi açısından en kıt yerlerden biri şu an.

• quote:

Orjinalden alıntı: silenThief

izmir- karşıyaka

cANIM kARŞIYAKAM....

Sabah kalkınca kahvaltını yapma ve çarşıya adımını at.Çarşıda işine koşan insanların telaşını izlersin.
    simitzza dan yada simit boyoz centerdan boyozunu simitini ve üçgen peynirini al.
    Sahilde ılık bir çay eşliğinde kahvaltını yap.Öğlen olmadan saat 10:00 gibi vapura bin.
    Ve karşıya geç.Öğleyin Hiltonda ucuza bi yemek ye.(yalanım yok oldukça ucuzudur)
    Yemekten sonra kemeraltını gez.Ne arasan bulursun.Gece Alsancakta karşılaşacağın anormal şeylere fazla takılma.Apaçisi her yerde çünkü.Karşıyakaya gelince.Geceyi madem karşıyakada geçireceksin akşamüstü rüzgarı sırtını hafifçe okşarken sahilden bostanlıya yürü.Hava karardığında Bostanlı'Da istediğin her türlü sahil mekanını bulabilirsin.
    İçersin kafa yaparsın.Mekana girmicekmisin al biranı sahilde esintili bi banka otur.Zıkkımlan.Sonrada gecenin ilerleyen vaktinde git bi Köfteci Remzide çorba iç köfte ye.
    Hayatının en rahat uykusunu çekersin.

Karşıyaka insanı sıcak kanlıdır.
    Çaycıya iki paşam bir ustam çek kanka olursun.Çarşı ilk bakışta çok yabancı ve karışık gelebilir.Ama alışınca içinden çıkamazsın.
     izmir- karşıyaka

izmir- karşıyaka

izmir- karşıyaka

izmir- karşıyaka

izmir- karşıyaka

gevreğe simit diyene İzmirli gözü ile bakmam.

• Türkiye'nin en güzel yerine geliyorsun rahat ol 1-karşıyaka 2-bornova mükemmeldir annem artık bana izmir manyağı diyor 2 hafta uzak kaldımmı özlüyorum izmiri hele karşıyakayı
  • Kişisel fikrim konağa gitme bence hiç bir şey yok sadece zaman kaybı olur senin için. Bol miktarda apaçi kro vb şeyler görürsün. Karşıyaka ve alsancak güzeldir tavsiye ederim. Zamanım bol dersen alsancaktan konağa sahilden yürü .
  • Türkiyenin en güzel kentine geliyorsun.

Çarşıda dolaş biraz ihtiyaçların varsa gider.Yemek olur, kıyafet olur.

Sonra çık sahile bi fotoğraf çektir hatıra olsun.

Sonra kordon boyundan alsancağa doğru bir yürüyüş yap güneş batarken.

Ohhh
  • bende karşıyakalıyom

izmirde şu ana kadar hiç apaçi, pislik görmediğim yer balçovadır kesinlikle tavsiye ederim zamanın bolsa ve arkadaşın filan varsa aqua city ye git

izmir- karşıyaka
  • Gezilebilecek yerler:

izmir- karşıyaka

karşıyaka iskele

izmir- karşıyaka

K.s.k Çarşı girişi

izmir- karşıyaka

Zübeyde hanım mezarlığı... Gelmişken ziyaret etmemezlik yapma

izmir- karşıyaka

iskelede fayton...

izmir- karşıyaka

Osmanbey parkı...

izmir- karşıyaka

Durmuş Yaşar Yalısı...

izmir- karşıyaka

Yunuslar...

izmir- karşıyaka

Özgürlük anıtı...

izmir- karşıyaka

nikah dairesi ...

izmir- karşıyaka

Biz Karşıyakalı'yız.... Semtimize aşıgız...

Karşıyaka Nezih bir semttir. Genelde Park ve Anıt çogunluktadır... Alışveriş ve Güzel Vakit geçirmek için Karşıyaka Çarşı'yı da gezdikten sonra ilk yapacagın iş bostanlı ve mavişehir i gezmelisin çünkü eğer mekan,cafe arıyorsan yada gelmişken biraz izmir havası almak istersen en güzel yeridir Karşıyakımızın..
    Ve Zamanın kalırsa Vapurla Karşıya geç ve bir çay al kendine, martıların şarkıları eşliginde karşıya nasıl geldigini hatırlamazsın bile...

İnşallah Fotograflarla ve anlatımımla yardımcı olabilmişimdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 26 Mayıs 2009; 20:58:27 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.