Şimdi Ara

izmir- karşıyaka (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
23.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ii arkadaslar bulup ,deli gb eglenirsin ,bi otobusle gidilıo ztn bornovaya ,alsancağa.
    alsancakta onerdigim mekankar: 1.) sardunya 2.)Ritz 3.)kahve bahane

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=kahve+bahane

birde eglence mekanı seviyorsan Ooze Venue

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 26 Mayıs 2009; 21:08:44 >
  • En kral yere geliyorsun,şanslısın.İzmir'de olduğum için şükrediyorum,tatil için İstanbul'a,Ankara'ya ve başka şehirlere gittim.İzmir gibisi yok.

Bornova'da oturmama rağmen,Karşıyaka'yı ve Bostanlı'yı çok beğeniyorum.Tabi sahil kesiminden bahsediyorum.

Alsancak da güzel yerdir.Özellikle yaz akşamları Kordon iyi oluyor.Zaten İzmir'e gelip de Kordon'u görmemek olmaz.

Bornova'yı da gezebilirsin,açıkçası Karşıyaka'nın sahilinden ve Kordon'dan sonra sana biraz sönük gelebilir.Bornova-Küçükpark tam öğrenci yeridir;ama denizden mahrum kalacaksın Forum Bornova ve Küçükpark haricinde gezecek yeri yok.Bornova,oturmalık bir yer.Ev sahibi olmak için Bornova,gezmek için Kordon-Karşıyaka.

@Gamlı Baykuş

Biraz ağır olmuş gibi;ama haklısın simit değil gevrek.

• quote:

Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orjinalden alıntı: silenThief

izmir- karşıyaka

cANIM kARŞIYAKAM....

Sabah kalkınca kahvaltını yapma ve çarşıya adımını at.Çarşıda işine koşan insanların telaşını izlersin.
    simitzza dan yada simit boyoz centerdan boyozunu simitini ve üçgen peynirini al.
    Sahilde ılık bir çay eşliğinde kahvaltını yap.Öğlen olmadan saat 10:00 gibi vapura bin.
    Ve karşıya geç.Öğleyin Hiltonda ucuza bi yemek ye.(yalanım yok oldukça ucuzudur)
    Yemekten sonra kemeraltını gez.Ne arasan bulursun.Gece Alsancakta karşılaşacağın anormal şeylere fazla takılma.Apaçisi her yerde çünkü.Karşıyakaya gelince.Geceyi madem karşıyakada geçireceksin akşamüstü rüzgarı sırtını hafifçe okşarken sahilden bostanlıya yürü.Hava karardığında Bostanlı'Da istediğin her türlü sahil mekanını bulabilirsin.
    İçersin kafa yaparsın.Mekana girmicekmisin al biranı sahilde esintili bi banka otur.Zıkkımlan.Sonrada gecenin ilerleyen vaktinde git bi Köfteci Remzide çorba iç köfte ye.
    Hayatının en rahat uykusunu çekersin.

Karşıyaka insanı sıcak kanlıdır.
    Çaycıya iki paşam bir ustam çek kanka olursun.Çarşı ilk bakışta çok yabancı ve karışık gelebilir.Ama alışınca içinden çıkamazsın.

gevreğe simit diyene İzmirli gözü ile bakmam.

aynı şeyi diyecektim gevreğe simit demiş bir de izmirlilik taslamış...GEVREK kardeşiiiiimm

ayrıca izmire geldiysen kahvaltılık olarak gevrek değil boyoz yiyeceksin bir daha o lezzeti hiç bir yerde bulamazsın..boyoz yumurta ve sıcak çay

ayrıca karşıyaka çarşısını gündüz gez..akşam üstü ve akşamı bostanlıda elit bir mekanda bağla..bence 9 ve sonrasında gece için alsancağa geç

• Aynen gerçekten doğma büyüme bir Karşıyaka lı olarak, Karşıyaka mı çok seviyorum...

Gerçekten İzmir'de gezilebilenecek ve bence yaşanabilecek en güzel yer...

Keyfini çıkar
  • Bukadar ballandıra ballandıra anlatılan yer zaten kötü olamaz otobüsle gidicem sanırım 7,5 saat fln sürer.
  • Ah ah Karşıyaka başkadır.Gerek kültür yapısı,gerek insan kalitesi,gerek modernizasyon ile doğallığın harmanlanışı vb... ile gerçekten TEKTİR!

Güzel bir kahvaltı yap,şöyle kordon kıyısında...

Yerde fıstık hala orda ise;öğlen git orda birkaç bira ve kabuklu fıstık ye... ardından güzel bir yemeğe git açık havada...

Ordan atla Kemeraltına,Alsancağa felan geç....Akşam dön bu tarafa git bir bara takıl ,gece Bolulu usta'nın mekanına gidip tatlı keyfi yap.

Zaten eve gelince bakmışın ki saat,3 felan olmuşMümkünse tek aktivite yapma,bir arkadaşın olursa çok keyif alırsın.
  • Sanırım Herkes Ksk'lı burda

Yalı'yı gezmenizide öneririm Alsancak Küçük Yalı civarları
  • Ayakkabı bağcıkları dahi yeşil kırmızı insanlar göreceksin, hatta gözlerinin biri yeşil biri kırmızı olanlar. Korkmayasın... (:

Karşıyaka güzel, fakat kalabalık oluyor. Ben 2 -3 haftada bir İzmire gidiyorum. Vapura binip karşıya geçmek hayli zevkli oluyor. Renkli bir yer, insanlar apayrı. Modern olmak ne demek anlıyorsun. Çingeneler de olmasa çok iyi olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

Arkadaşlar yazın izmir karşıyadaka olucam bir süre.Nasıl bir yerdir, insanları nasıldır ? Otelde kalıcam fiyatlar ne durumdadır ?

Arkadaşlar tavsiyeleri yapmış zaten. Ben sadece birşey eklemek istedim.Çoğu kişiye göre Türkiye'nin en güzel yeri olan Karşıyaka'da 1 tane bile otel yoktur.Bu yüzden orada kalmayı unut.Umarım planlarının arasında illaki Karşıyaka da kalacam diye birşey yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcold1907 -- 26 Mayıs 2009; 21:58:39 >
  • Arkadaşlar öyle güzel anlatmış ki, Benim bişey yazmama gerek kalmamış. Karşıyaka İzmirin en güzel semtidir,. Kış içinde gelsen, bide karşıyaka maçına giderdin, Tribünlerimizide görürdün... Ama ne yapalım, Yazında ayrı güzel olur Karşıyaka'mız, Bende doğma büyüme Karşıyaka'lıyım.
  • hocam trustik bir geziyse ()

akşamları eski foçada bir pansiyonda kalmını tavsiye edeceğim.izmire gidiş oradan 5 tl falan.

izmir- karşıyaka

burada uyanıp kahvaltı yapmak falan çok güzel oluyor.buranın başka bir özelliği ise yerli Turizm yeri olması.

bu arada karşıyaka çok güzel bir yer o konuda haklısınız.Fakat bazı arkadaşlar biraz abarttı bence.beklentilerin çok çok çok yüksek olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 26 Mayıs 2009; 22:04:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: blackcold1907

quote:

Arkadaşlar yazın izmir karşıyadaka olucam bir süre.Nasıl bir yerdir, insanları nasıldır ? Otelde kalıcam fiyatlar ne durumdadır ?

Arkadaşlar tavsiyeleri yapmış zaten. Ben sadece birşey eklemek istedim.Çoğu kişiye göre Türkiye'nin en güzel yeri olan Karşıyaka'da 1 tane bile otel yoktur.Bu yüzden orada kalmayı unut.Umarım planlarının arasında illaki Karşıyaka da kalacam diye birşey yoktur.

Nasıl yani hiç mi otel yok ? abbboouuwwww bi dakka şuan bi durdum.Nası olmaz yaaa..Şaka değil dimi ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: blackcold1907

quote:

Nasıl yani hiç mi otel yok ? abbboouuwwww bi dakka şuan bi durdum.Nası olmaz yaaa..Şaka değil dimi ?

Mutlaka vardır hocam var hatta ben biliyorum ama yerini tam çıkaramadım şimdi tansaşmı var sahilde onun arka tarafında olıcaktı otel filan turistik yer nasıl olmaz sende

• quote:

Orjinalden alıntı: MOPAR

bende karşıyakalıyom

izmirde şu ana kadar hiç apaçi, pislik görmediğim yer balçovadır kesinlikle tavsiye ederim zamanın bolsa ve arkadaşın filan varsa aqua city ye git

izmir- karşıyaka

Hocam balçovada pek apaçi olmuyo ama aqua parkta yeterinnce mevcut :)
  • Doğma büyüme karşıyakalı olarak güzel yere geliyorsun diyorum.
    Ama Karşıyaka da kalacak yer bulamazsın, onu da belirtmek lazım. Çiğli tarafına doğru bir otel var ama orada kalacağına merkezde izmir tarafında kalman daha akılcı olur.
  • Çiğli tarafına doğru dediğin hotel benim bahsettiğim hotel.Pek iyi olduğu söylenemez ama Karşıyaka'ya 10 dk mesafede.
  • Boşver orayı, Balçova'ya gel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Boşver orayı, Balçova'ya gel.

Bura Balçovaaa
  • Karşıyakayı tek geçerim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.