|
|

1 Mobil
|
|
Allah yalnız renkleri yaratmış ve onları ayırt edecek, görecek gözleri yaratmamış olsaydı bu renkler neye yarayacaktı? Renkleri ve gözleri yaratıp da ışığı yaratmasaydı renkler ve gözler neye yarayacaktı? Bu üç şeyi birbiri için yaratmış olan kimdir? Bu eşsiz birliğin yaratıcısı kimdir? . (epiktetos)
|
|
| _____________________________ |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giza -- 19 Ağustos 2008; 15:29:54 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resmonse -- 19 Ağustos 2008; 23:11:18 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obt -- 20 Ağustos 2008; 17:54:13 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resmonse -- 20 Ağustos 2008; 0:10:01 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allforone -- 26 Ocak 2009; 21:56:38 > |
|
|
|
Allah yalnız renkleri yaratmış ve onları ayırt edecek, görecek gözleri yaratmamış olsaydı bu renkler neye yarayacaktı? Renkleri ve gözleri yaratıp da ışığı yaratmasaydı renkler ve gözler neye yarayacaktı? Bu üç şeyi birbiri için yaratmış olan kimdir? Bu eşsiz birliğin yaratıcısı kimdir? . (epiktetos)
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 27 Ocak 2009; 1:02:46 > |
|
Aradan geçen bu uzun zaman sonrası değerli yorumlarınızda bir güncelleme alabilir miyiz :) ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Merhaba. 18.01.2021 tarihinde yani dün Ankara-Polatlı-Yunak-Akşehir-Eğirdir üstünden Isparta yolunu kullandım. Yasal hız limitlerinin üstünde kullanımlar için Afyon üstü gelinmesi daha mantıklı olur ama efendi yani limit içi kullanım için en kestirme yol burası. Dün Ankarada hava çok soğuktu ama Polatlıyı geçtikten sonra kar bitti. Ancak özellikle Yunak-Akşehir arasının son 30 km'si ve Akşehir Gelendost arasındaki Cankurtaran ve devamındaki Yellibel geçidinde müthiş kar ve buzlanma vardı. Kaya kaya çıkıp indim orayı. :) Çok güzeldi tabii. :) Fotoyu ben çektim bu arada. ![]() Kışlık lastikleriniz yoksa (sahil kesimleri dışında) böyle havalarda yola çıkmayı aklınızdan bile geçirmeyin. Selamlar. |
|