Şimdi Ara

izmir- karşıyaka (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
23.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu alakasız yerlere çekildiğinden dolayı mesajlar silindi ve gerekli düzenleme yapıldı..lütfen bundan sonraki mesajlarda konu sahibinin sorusuna cevap verelim..iyi forumlar..
  • Bornova Küçükparka mutlaka uğra :) Öğrenciyseniz güzel olur gerçekten güzel :) Sonra Alsancakta Kıbrıs Şehitleri Cad. dolaşın , Kordanda gezin :) İnciraltına da gidebilirsiniz gezmek için :) Karşıyaka güzeldir ama çarşısı işte başka birşey yok aslında BORNOVA 10 NUMARA
  • quote:

Orjinalden alıntı: md_1925

quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Boşver orayı, Balçova'ya gel.

Bura Balçovaaa

Balçova 4ever

• quote:

Orjinalden alıntı: Van HaLLen

quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

quote:

Orjinalden alıntı: blackcold1907

quote:

Arkadaşlar yazın izmir karşıyadaka olucam bir süre.Nasıl bir yerdir, insanları nasıldır ? Otelde kalıcam fiyatlar ne durumdadır ?

Arkadaşlar tavsiyeleri yapmış zaten. Ben sadece birşey eklemek istedim.Çoğu kişiye göre Türkiye'nin en güzel yeri olan Karşıyaka'da 1 tane bile otel yoktur.Bu yüzden orada kalmayı unut.Umarım planlarının arasında illaki Karşıyaka da kalacam diye birşey yoktur.

Nasıl yani hiç mi otel yok ? abbboouuwwww bi dakka şuan bi durdum.Nası olmaz yaaa..Şaka değil dimi ?

Mutlaka vardır hocam var hatta ben biliyorum ama yerini tam çıkaramadım şimdi tansaşmı var sahilde onun arka tarafında olıcaktı otel filan turistik yer nasıl olmaz sende

Helal olsun kardeş Ksk Belediyesinin bile bilmediği oteli sen bildin nediyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcold1907 -- 26 Mayıs 2009; 23:52:46 >

• Teleferik bi devreye girmedi ama :) Orman tamam güzel , İzmir Eko. Üni var o da güzel :) İnciraltı daha güzel gerci oralarda işte :) sakin dingin bi havası var ama eğlenmek istiyorsanız ve kız arkadaşınız varsa Bornovadaki rock barlar güzel , kafeler de uygun nargile ve kahve 5 tl :) Öğrenci işi ama güzel yerler kafeler sokağı falan herkes kendi halinde , forum bornovaya da gidin, gokarta binersiniz :) Bornova Metro durağının hemen oradan karşıya geçin Ege Üni. kampusu içniden ara yol var :) 5 dk sürer Forum Bornava gitmeniz o yol hala açık teller arasından ama yol var :) bilen biri olursa rahatlıkla bulursunuz birine sorun size gösterir.
    quote:

Orjinalden alıntı: Trumpeter Swan

quote:

quote:

Bura Balçovaaa

Balçova 4ever

• Evet alternatif olarak Bornova'da düşünülebilir
  • Olsun elbet oraya gidince yakınlarda veya çevresinde kalacak bi yer bulurum.macera yaşayalım biraz O zaman burdan tüm yatarımcılara sesleniyorumm..Karşıyakaya güzel bi otel açsınlar
  • quote:

Olsun elbet oraya gidince yakınlarda veya çevresinde kalacak bi yer bulurum.macera yaşayalım biraz O zaman burdan tüm yatarımcılara sesleniyorumm..Karşıyakaya güzel bi otel açsınlar

kendi odamı kiraya vereyim

şaka şaka

• quote:

Orjinalden alıntı: Trumpeter Swan

quote:

quote:

Bura Balçovaaa

Balçova 4ever

Korutürk'den Selamlar Forever Balçova

• evet izmirde apaçi kro olmayan tek yer balçova ve narlıdere kısmıdır.bu konuda kaltılıyorum.
  • :)) Kıbrıs Şehitleri Caddesini unutma sakın, İstiklal Caddesi gibi düşünebilirsin :), Karşıyakadan vapurla geç :) Pasaportta inersin akşam üzeri gel inbat eser güzel güzel yürürsün 30 dk sürer kordondan gezersin işte :)
  • Konuyu bölmek gibi olmasın ama bir şey sorabilir miyim? Aqua City tam olarak nerede?
  • Tüm Balçova Yazan Otobuslerin Son Durak'ında İniyorsun Kime Sorsan Gösterir
  • AQUACITY BALÇOVA TERMAL

Adres : Vali Hüseyin Öğütcan Cad. No:2
    Balçova - İZMİR

Telefon : 0.232. 259 14 00
    Faks : 0.232. 259 08 00

quote:

Orjinalden alıntı: Virtus

Konuyu bölmek gibi olmasın ama bir şey sorabilir miyim? Aqua City tam olarak nerede?
  • Herkes sustu :)) kimse yorum yapmıyo :)) yoksa aquacity e doğru yola mı çıktı herkes
  • Gel bizde mavişehire taşıncaz beraber dolaşır,eğleniriz carrefour filan akarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

AQUACITY BALÇOVA TERMAL

Balçova - İZMİR

quote:

Konuyu bölmek gibi olmasın ama bir şey sorabilir miyim? Aqua City tam olarak nerede?

ilginiz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

Gel bizde mavişehire taşıncaz beraber dolaşır,eğleniriz carrefour filan akarız

Sen Playstation' ı hazır et gerisi kolay
  • Birşey değil :) Rica ederim, Çok özledim İzmiri :(( Şimdi Sakaryada çalışıyorum :(((
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

AQUACITY BALÇOVA TERMAL

Balçova - İZMİR

quote:

ilginiz için teşekkür ederim.

• Pis bir taraftarı olduğu rivayet edilir.

(bkz: ne rivayeti, Ankara'da gözümle gördüm)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.