Şimdi Ara

İzmir'de Nereden Ev Alınır Nerede Yaşanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
15.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

izmirden ev almayı düşünüyorum. izmiri çok öven var güzel şehir diye. 100-200 bin arası max. 4 yaşında binada olması koşulu ile nereden ev alınır? ulaşımı vs. kolay olmalı.

• 100-200'e en ücra köşede bile ev bulamazsın izmirde. Oturulacak güzel yerler de çok pahalı.

Alsancak kordonda 40 yıllık evler 1-2 milyon, istediğin tarzda 0,1,2,3,4 yaşlarında evler de 7-8 milyon tl

Şehir merkezine nerdeyse 100 km olan ilçelerde bile 200 e ev bulamazsın

Ayrıca sürekli ve büyük göç alıp şehir nüfusunu bir anda artırdığınız için altyapı, trafik vs. sorunları yaşanıyo

Kısacası başka bi yer düşün
    Hocam yaşın ufaksa o bok kokusunu bilmemen doğaldır, İzmir de bok kokusu meşhurdur eskiden Manisadan izmire giderken hergün içime çekerdim o bok kokusunu
    şuanda da şehrin içindeki Harmandalı çöplüğünün kokusu yazın rüzgarın etkisiyle çiğliye öyle bi gelirki
    ohhh mis birde harmandalının ilersine "35.sokak" diye bir sokak yapılmış baya güzel depreme falan dayanıklı, 2 katlı evler
    ordaki zengin abiler heralde bazı günler gaz maskesiyle dolaşıyorlardır onlar çöplüğe daha yakın çünkü ...
  • Hayalkent

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir bir köy ve şişirilmiş kocaman bir balon hocam oturun oturduğunuz yerde

Geçen yaz en güzel dedikleri yerlerine gittim hayatımda ilk kez.Özellikle istanbulda yaşıyorsan imkanı yok izmiri beğenmenin.Pis,bakımsız,eski ve ölü bir şehir.

Bunların bütün hepsi kendi düşüncemdir.
  • İzmir pahalı bir köydür.

O paraya izmirden 4 yaşında ev alman zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100-200 arasında, 4 yaşında, ulaşımı kolay? Bu paraya bu özelliklerde anca Nevşehir'den ev alırsın.
  • gelme istenmiyorsun istanbullu.

• İzmirde o parayla 2 yıl kirada oturursun.
  • Kim övdüyse haksızdır. Sakın gelme rezalet, binalar 50 yıllık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

İzmir bir köy ve şişirilmiş kocaman bir balon hocam oturun oturduğunuz yerde

Geçen yaz en güzel dedikleri yerlerine gittim hayatımda ilk kez.Özellikle istanbulda yaşıyorsan imkanı yok izmiri beğenmenin.Pis,bakımsız,eski ve ölü bir şehir.

Bunların bütün hepsi kendi düşüncemdir.

çakma istanbullu yazın çeşmeye falan gelme sakın git şileye falan

• 100-200'e en ücra köşede bile ev bulamazsın izmirde. Oturulacak güzel yerler de çok pahalı.

Alsancak kordonda 40 yıllık evler 1-2 milyon, istediğin tarzda 0,1,2,3,4 yaşlarında evler de 7-8 milyon tl

Şehir merkezine nerdeyse 100 km olan ilçelerde bile 200 e ev bulamazsın

Ayrıca sürekli ve büyük göç alıp şehir nüfusunu bir anda artırdığınız için altyapı, trafik vs. sorunları yaşanıyo

Kısacası başka bi yer düşün

• Night King kullanıcısına yanıt
    Bir çeşmeniz var zaten başka bir şey yok.Kaldı ki bodrum,alanya çeşmeyi pataklar.

İstanbul = 15 x İzmir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son of Hades

Kim övdüyse haksızdır. Sakın gelme rezalet, binalar 50 yıllık.

Ne ellisi ya dalga mi geciyorsun komik mi

Antik cagdan beri ayni evler hatta bazi kasabalarda para bile bulunmadi

Gelmeyin izmire

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bir çeşmeniz var zaten başka bir şey yok.Kaldı ki bodrum,alanya çeşmeyi pataklar.

İstanbul = 15 x İzmir

ya olum kim bilir nerden göçtün istanbula ergen sen 15 milyon insanın ağız kokusunu çekmeye devam et
  • 200 e imkansiz,ulasimi kolay duzgun semtlerde metrekare fiyatlari 8-9 bin lira.

Şu an resmen diyecek birşeyin yok ve BOŞ yapıyorsun.

Nereden göçtüğümün ne önemi var burada ? Doğduğumdan beri İstanbul'dayım önemli olan bu.Amerika'dan da göçmüş olsaydım,Şırnak'tan da göçmüş olsaydım ben doğmadan önce olduğu için birşey değişmeyecekti.

İkinci cümlene gelecek olursak belediyenin temizlemediği terkedilmiş pis sokaklardaki yoğun bok kokusunu çekmek yerine cıvıl cıvıl İstanbul'un ağız kokusuna katlanırım sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 37debdeb37 -- 27 Ocak 2018; 21:15:30 >
  • Kesinlikle tepecik ve kadifekale'dir gerek nezihliği olsun gerek sosyetesi olsun tamamen sessiz sakin yaşıyabileceğiniz türden yerlerdir buralardan ev almanızı tavisye ederim
  • quote:

Şu an resmen diyecek birşeyin yok ve BOŞ yapıyorsun.

Nereden göçtüğümün ne önemi var burada ? Doğduğumdan beri İstanbul'dayım önemli olan bu.Amerika'dan da göçmüş olsaydım,Şırnak'tan da göçmüş olsaydım ben doğmadan önce olduğu için birşey değişmeyecekti.

İkinci cümlene gelecek olursak belediyenin temizlemediği terkedilmiş pis sokaklardaki yoğun bok kokusunu çekmek yerine cıvıl cıvıl İstanbul'un ağız kokusuna katlanırım sorun yok

izmir'in her tarafını gezdim bir tane bile bok kokan sokağa rastlamadım. bi tarafından sallama. zaten senin gibi sonradan görme kekolar gelmesin izmire bir zahmet

Ben de İstanbul'un her tarafını gezdim ama bir kere bile 15 milyon kişinin ağız kokusunu çekmedim sen de bir tarafından sallama

Ulan İzmir'de ne var ki sonradan görme olalım.Orası başlangıç noktası zaten :D
  • İş için mi taşınıyorsunuz hocam İzmir'e?

• Dostum sahibinden e yaz bak fiyat konusunda bir şey demek için emlakçı olmam lazım.

Rantta olan 2 yer var ve fiyatları fırlayan Narlıdere ve Çamdibi Narlıdere klasik geliri iyi ve fazla olan sakin bir ilçedir ve denizle iç içedir fiyatları bilmiyorum lakin en kötüsü 250-300 Bin vardır bence ha öyle ahım şahım bi yer değil sadece fazla sakin ve nezih ee bide dibinde deniz var havası yani.

Biz çamdibinden aldık(zaten burda oturuyorduk) buranın olayı çok şaşalı veya gelişmiş olması değil her yere yakın olması sanki şehrin göbeği gibi bilenler demek istediğimi anladı.

4 sene olcak o zaman 140 a aldığımız ev şuan en az 300 oldu acayip fırladı konut ve kiralar tabi bahsettiğim en fazla 4-5 yaşında bina almak istersen burdan alın derim inşaat şirketleri adeta yer bırakmadı nerde ücra cadde üstü aklına gelebilecek her yeri alıp konut dikiyor acayip değer kazandı kentsel dönüşümde başladı düşün derim ilersi için kar olur satma durumunda.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.