|
Bildirim
|
Kesinlikle tepecik ve kadifekale'dir gerek nezihliği olsun gerek sosyetesi olsun tamamen sessiz sakin yaşıyabileceğiniz türden yerlerdir buralardan ev almanızı tavisye ederim
|
çakma istanbullu yazın çeşmeye falan gelme sakın git şileye falan
|
Hayalkent
|
Kim övdüyse haksızdır. Sakın gelme rezalet, binalar 50 yıllık.
|
izmir'in her tarafını gezdim bir tane bile bok kokan sokağa rastlamadım. bi tarafından sallama. zaten senin gibi sonradan görme kekolar gelmesin izmire bir zahmet
|
100-200'e en ücra köşede bile ev bulamazsın izmirde. Oturulacak güzel yerler de çok pahalı.
Alsancak kordonda 40 yıllık evler 1-2 milyon, istediğin tarzda 0,1,2,3,4 yaşlarında evler de 7-8 milyon tl Şehir merkezine nerdeyse 100 km olan ilçelerde bile 200 e ev bulamazsın Ayrıca sürekli ve büyük göç alıp şehir nüfusunu bir anda artırdığınız için altyapı, trafik vs. sorunları yaşanıyo Kısacası başka bi yer düşün |
Hocam yaşın ufaksa o bok kokusunu bilmemen doğaldır, İzmir de bok kokusu meşhurdur eskiden Manisadan izmire giderken hergün içime çekerdim o bok kokusunu
şuanda da şehrin içindeki Harmandalı çöplüğünün kokusu yazın rüzgarın etkisiyle çiğliye öyle bi gelirki ohhh mis birde harmandalının ilersine "35.sokak" diye bir sokak yapılmış baya güzel depreme falan dayanıklı, 2 katlı evler ordaki zengin abiler heralde bazı günler gaz maskesiyle dolaşıyorlardır onlar çöplüğe daha yakın çünkü ... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 37debdeb37 -- 27 Ocak 2018; 21:15:30 > |
|
|
|