Şimdi Ara

İzmir'de bacon nerde satılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
5.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Domuz dana farketmez , "bacon" olması yeterli.

• etmi tükendi kardeş domuz dana farketmez diyosun bide

edit

Domuz pastırması (İngilizce: Bacon), domuzun sırt, karın veya döşünden elde edilen pastırma.
    İki çeşidi sözkonusudur. Sırt bölgesine yakın yerinden elde edilen türüne Back Bacon (fileto) ya da Canadian Bacon adı verilir. Hayvanın böğür ve döşünden elde edilen, nisbeten yağlı olanına ise Streaky Bacon (Çizgili Bacon) denilmektedir. İngiltere gibi Avrupa ülkelerinde ve Kanada'da domuz filetosundan bacon yaygın olarak tüketilirken, Amerika Birleşik Devletleri'nde domuz böğüründen bacon daha yaygındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavikann -- 10 Nisan 2013; 21:00:55 >
  • domuz olmayana bacon denmiyor heralde
    bu arada subway'de falan olabilir.
  • Çok 9GAG takılma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowFiend

domuz olmayana bacon denmiyor heralde
    bu arada subway'de falan olabilir.

Subway'e gittim menülerinde bacon yok . Ayrıca bacon olmasında macon olsun farketmez. Hindilisi bile var.
    en.wikipedia.org
    Turkey bacon - Wikipedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Turkey_bacon

• Bende arıyorum arkadaşlar bacon domuz tercihim bilen varmı ?
  • İşte İzmir gencinin hali.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da kasap arıyorum?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

/>

Domuz dana farketmez , "bacon" olması yeterli.

Ulan ne güzel görünüyor.
  • yatcak yeriniz yok lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feezey

Bukadar cahil olunmaz bacon diyor.Bacon dediğin şey domuz pastırmasıdır,pastırma istiyorsan kasaptan al.İlla domuz istersen köşe bi yerden 2 liraya al ya at çıkar yada domuz oda şansına cahil kardeş.

Birader biz türkçede pastırma diye ceviriyoruz. Pizzaya nasıl italyan pidesi diyenler var ama pizzanın tad olarak piddeyle alakası bile yok. İşte baconda öylemi değil mi yiyip görücez.
  • Fakirler domuz baconuymuş. Haha fakir dediğin şeyi ülkede en ucuza satılan et bea. Pis fakir. Arkadaşın dediği gibi 2-3 tl ye et satılan yere git ya attır ya domuz.

Allahın fakiri.

• Aha hep ozentilik iste bu.
  • Nesine özeniyorsunuz anlamıyorum ben ispanya ya gittim sokaklarda hep domuz eti pişiriyorlardı öyle bir koku yok leş anasını satayım sıcak bir yandan onların kokusu bir yandan iyice itici oluyor.

Bana kalırsa açlıktan ölecek olsam yine yemem onu okadar pis kokuyordu.

Tabi yinede sizin bileceğiniz iş size kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

Çok 9GAG takılma

Ne alaka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Aha hep ozentilik iste bu.

ne alaka belki adam avrupadan göç etti canı domuz çekti her türk müslüman olcak diye bişey mi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

Çok 9GAG takılma

Aynen +1

• quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

quote:

ne alaka belki adam avrupadan göç etti canı domuz çekti her türk müslüman olcak diye bişey mi var

%0.001 ihtimal. Musluman olmasa bile turkiyede yasiyorsa amerikan ozentisi olmus demektir. Bi adana kebab varken bacon ne allahini seversen baconun memleketinde yasiyorum ben yinede yemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdloader11 -- 9 Nisan 2013; 22:30:22 >

• quote:

quote:

quote:

%0.001 ihtimal. Musluman olmasa bile turkiyede yasiyorsa amerikan ozentisi olmus demektir. Bi adana kebab varken bacon ne allahini seversen baconun memleketinde yasiyorum ben yinede yemiyorum.

sanane adam ne yemek isterse onu yer sanamı kalmıs ayrıca tadıda gayet güzel.

Bu arada soruna cevap vermek gerekirse alsancakta satan biyer vardı adını ve yerını tam olarak hatırlarsam editlerim birde zamanında Çiğli Kipada dondurulmuş olarak vardı hala varmıdır bılmıyorum

• git bi yarım kokoreç yaptır kendine evlat
  • quote:

quote:

quote:

şimdi yurtdışında bulundum fakat domuz etinee öle çok bi merakım olmadığından denemedim bile o yüzden karşılaştırma yapmam çok doğru olmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.