Şimdi Ara

İzmir'de bacon nerde satılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
5.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: girmiyor

quote:

Orijinalden alıntı: ShadowFiend

domuz olmayana bacon denmiyor heralde
    bu arada subway'de falan olabilir.

Subway'e gittim menülerinde bacon yok . Ayrıca bacon olmasında macon olsun farketmez. Hindilisi bile var.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Turkey_bacon

Domuz pastırması (İngilizce: Bacon), domuzun sırt, karın veya döşünden elde edilen pastırma.
    İki çeşidi sözkonusudur. Sırt bölgesine yakın yerinden elde edilen türüne Back Bacon (fileto) ya da Canadian Bacon adı verilir. Hayvanın böğür ve döşünden elde edilen, nisbeten yağlı olanına ise Streaky Bacon (Çizgili Bacon) denilmektedir. İngiltere gibi Avrupa ülkelerinde ve Kanada'da domuz filetosundan bacon yaygın olarak tüketilirken, Amerika Birleşik Devletleri'nde domuz böğüründen bacon daha yaygındır.

• Evet şimdi konuyu hortlatmak gibi olmasın ama İzmir'de ben de arıyordum.
    Ayrıca bacon yeme olayını "özentilik" falan olarak gören insanlar çok komiğime gitti.Böyle devam gençler
    Ayrıca merak eden arkadaşlara;mis gibi tadı vardır kendisinin.Crispy bacon (çıtır) yapabilirseniz hele süper olur.Ha tabi sucuk salam hepsinin ayrı tadı var ama bu abimiz çok sağlamdır.Ayrıca kokoreç ve adana kebap ile karşılaştıranlar ise "hahahhaha".
    Domuz güzeldir ama dana etine alışmış kişiler için biftek tarzı ürünleri tadı biraz farklı gelebiliyor.Ama bacon fark yaratmaz.
    Not:Bacon ile kokoreç-kebap karşılaştırılamaz çünkü alakaları yoktur.Aranızda sabah kahvaltılarında adana kebap kokoreç yiyebilen ya da yemek olarak bacon yiyen varsa bilemem tabi.Kulvar farkları vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogy1 -- 30 Nisan 2013; 16:05:01 >
  • arkadaşlar izmirde bu ürünleri satın alabileceğiniz bir firma var migroslara'da ürün veriyorlar.http://www.gourmetpork.com.tr/ isteklerinize cevap vereceklerdir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.