< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
1.6 milyon üyeye ulaştığına inanan var mı cidden?
|
Kaynak ne; tabi ki palavrakistan,
Peki, doğru kaynak neresi; Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Bu verilere göre 100 bin bile üyesi yok. Ha bu arada Meral Akşener parti kurduğundan beri partiye üye olanların sayısı, o günden bugüne kadar AKP'ye üye olanların sayısında 4 kat daha az. Akşener MHP'nin üyelerini kapabiliyor ancak! Çünkü üyeleri azalma eğiliminde olan sadece MHP var. Dikkat çeken bir şey, daha 5 6 ay öncesine kadar Demokrat Parti’nin 700 bin üyesi var(dı)!, kimin haberi var bu partiden. Bu üyeler kime gidecek dersiniz, tabi ki Meral'e.. Bu örneği niye verdim. İyi parti propagandası klasik eski Türkiye siyasal parti propagandasıdır. Bu tarz bir siyasetle iktidar partisinden zerre koparamaz. Şu anki konumda 1 milyon, 2 milyon üyesi olsa ne değişecek, mesele ne kadar üye aldığın değil, nereden üye aldığındır. Çünkü Meral Akşener'in iddiası birinci parti olmak, iktidar olma iddiasıdır. Ortada değil iktidar, ana muhalefet olabilecek bir gücü bile yoktur. |
O değil de bu parti ,afişlerde sosyal medyadaki grafiklerinde kullanacakları fontu felan bile belirlemişler,ciddi çalışıyorlar...
Seçimde istedikleri oyları alacaklarmı gerçekten merak ediyorum... |
Bu dedigini fetullah ile tayyip kankayken de diyor biliyor muydun cok merak ediyorum
![]() |
Son araştırmalara göre oy oranı %65 olmuş büyük başarı işte bu başkan maral.
|
Devletin dini olmaz Ortaçağda yaşamıyoruz uzay çağında yaşıyoruz ama boşversene ekonominin batmasına çok az kaldı O zaman millet size saldırınca anlarsın ne demekmiş millet aç kaldığında Kur'an'la kandıramazsınız
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 15 Nisan 2018; 18:33:45 > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|