Şimdi Ara

İyi parti 1.6 milyon üyeye ulaştı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
190
Cevap
0
Favori
18.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
303 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    71 il 769 ilçe de teşkilatlanmasını tamamladı.
    ayrıca; 1.600.000 ( bir milyon altı yüz bin) kayıtlı üye sayısına ulaşmıştır. 140 yıllık siyasi tarihimizin en baskıcı döneminde bu rakamlar iyi partiye bakışı açıkca ortaya koymaktadır.
    partimizi bağrına basan milletimize teşekkür ediyorum.
    meral akşener
    iyi parti genel başkanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim icin hava hos.

Her zaman 2013 oncesi sonrasi, cumhurbaskani veya cayci diye ayirmadan feto ile en kucuk isbirligi bulunan, cikari bulunan herkes fetocudur derim.

Bu forumda da cokca yazmisimdir.

Istedigin yere basvurabilirsin. Gerisini ben hallederim

Umarim senin de baglantin bulunmaz. Malum, akpli olup da fetocu olmayanlar parmak sayisini gecemiyor.

Su an resmi gorev icin hakkarideyim. 2.5-3 hafta sonra ankaradayim. Istersen gelebilirsin

Profili istiyorsan yukaridaki arama cubugunu kullanabilirsin. O da yetmezsse forumdaki aktrol grubuna sorarsan yardimci olurlar. Onlar da cok deniyordu
    Kaynak ne; tabi ki palavrakistan,

Peki, doğru kaynak neresi; Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı

Bu verilere göre 100 bin bile üyesi yok.

Ha bu arada Meral Akşener parti kurduğundan beri partiye üye olanların sayısı, o günden bugüne kadar AKP'ye üye olanların sayısında 4 kat daha az. Akşener MHP'nin üyelerini kapabiliyor ancak! Çünkü üyeleri azalma eğiliminde olan sadece MHP var.

Dikkat çeken bir şey, daha 5 6 ay öncesine kadar Demokrat Parti’nin 700 bin üyesi var(dı)!, kimin haberi var bu partiden. Bu üyeler kime gidecek dersiniz, tabi ki Meral'e..

Bu örneği niye verdim. İyi parti propagandası klasik eski Türkiye siyasal parti propagandasıdır. Bu tarz bir siyasetle iktidar partisinden zerre koparamaz. Şu anki konumda 1 milyon, 2 milyon üyesi olsa ne değişecek, mesele ne kadar üye aldığın değil, nereden üye aldığındır. Çünkü Meral Akşener'in iddiası birinci parti olmak, iktidar olma iddiasıdır. Ortada değil iktidar, ana muhalefet olabilecek bir gücü bile yoktur.
    Al bunlar seninkiler gibi Foto Montaj değil hepsi gerçek.

Yetmezse bak kanlı canlı videosu da mevcut.Fetö artıkları sizi..

• Meral hanim gercekten millyetci oylarini toplamayi basardi bu kadae buyumesini beklemiyordum saadet iyi ve chp ortak koalisyon ile rahat hukumet kurarlar chp en dusuk 20 alsa iyi 15 alsa eder sana 35 bi 16 lik dilimide saadetin almasi lazim ozaman yeni hukumet rahat kurulabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oy veririm ama hiçbir siyasi partinin üyeliğine girmem
  • IYI is cikarmislar.

Sirf iyi partiyi engellemek icin erken secim yapilacak. Ancak pek engellemeyecekler gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakam dogruysa bu kadar kisa süre icin bir rekor. Yalniz secime sokmayabilirler diye endisem var. Artik demokratik bir ülke degiliz dusuncesindeyim.

• Nasıl olsa 2019 seçimlerine giremeyecek
  • Bakın bakim beni de listeye eklemişler mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O değil de bu parti ,afişlerde sosyal medyadaki grafiklerinde kullanacakları fontu felan bile belirlemişler,ciddi çalışıyorlar...

Seçimde istedikleri oyları alacaklarmı gerçekten merak ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 15 Nisan 2018; 18:33:45 >
  • 1.6 milyon üyeye ulaştığına inanan var mı cidden?
  • Hep cehape ye verdim simdi iyi parti zamani

• 1.6 milyonmu komiksiniz gercekten abartmayın iyi partinin üye sayisi 55bin su an yeni parti icin gayet iyi bi rakam.Ana muhalefet partisi 90 küsur yillik chpnin uye sayisi 1.2 milyon.

• miracberkk M kullanıcısına yanıt
    Kocaeli sube den arkadas yanim da o da ayni rakamlari telafuz ediyor,yani abartma yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1 .Ben kamu personeli olduğum için üye olamıyorum. Benim gibi başka arkadaşlar da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk321

Oy veririm ama hiçbir siyasi partinin üyeliğine girmem
    neden hocem
  • olan osman pamukoğlu na oldu. seçim öncelerinde bu tür yalan haberler hep onun için çıkardı ve yine aynı kişiler oyum paşaya derdi ama seçim günü oylar dağılmasın diye yine chp ye verirlerdi . bakalım değişen birşey olmuş mu .
  • aga ileri demokrasinin mucidi ve bir bakışta kim fetö cü kim değil anlama yeteneğine sahip adaletin yılmaz bekçisi akp sayesinde kayıt dışı çok IYI partili var bir de buna işlevsiz muhalefeti eklersen bu rakam çok komik kalmış....
  • Seçimde %4-5’i geçerseniz göbek atın.

• barajı gecmek icin %10 ne kadarlık bir oya denk geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

barajı gecmek icin %10 ne kadarlık bir oya denk geliyor
    5 milyon civari oy

• valla kusura bakmasın da mhp tayfası tazelendi işte yeni mhp bu oldu. ben şahsen şu kadından benim işime yarayacak daha bir tane cümle duymadım. iyi birşeyler olur inşallah ne diyelim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.